Ravinteli Huber

Ravinteli Berthan Pasi Mamiasta uudistuneen Huberin sommelier

Jaa

Pasi Mamia siirtyy tamperelaisen Berthan ravintolapäällikön paikalta sisarravintola Huberin sommelieriksi 30.10.2017. Kokeneen ammattilaisen mielenkiinnon herättivät Huberin isot muutokset.

Sommelier Pasi Mamia vie Huberiin juomatietämyksen lisäksi hyväntuulista asiakaspalvelufiilistä.
Sommelier Pasi Mamia vie Huberiin juomatietämyksen lisäksi hyväntuulista asiakaspalvelufiilistä.

– Seitsemän vuotta samassa paikassa on ravintola-alalla pitkä aika, joten halusin jo uusia haasteita, Pasi Mamia kertoo päätöksestään.

Ravinteli Berthan salin sieluna avajaisista asti toiminut Mamia uskoo, että hänellä on Huberille paljon annettavaa. Huber on viime aikoina uudistanut niin fyysisiä puitteitaan, palveluaan kuin ruokatuotettaankin. Erikoisuutena on kotimainen, meheväksi marmoroitunut lypsylehmän liha ja ravintolasalin dry aged -kaapit lihan mureuttamiseen.

– Odotan innolla työskentelyä ravintolapäällikkö Elina Airolan ja keittiömestari Pekka Koposen kanssa, Pasi Mamia kertoo.

Mamia voi ottaa uudet haasteet vastaan hyvillä mielin, sillä Bertha jatkaa taitavissa käsissä. Matti Kuukkanen-Fager on hoitanut Berthan juomapuolta ja serviisiä jo yli vuoden.

Huberia ja Berthaa pyörittävälle Veljekset Ponteva Oy:lle Pasin säilyminen yrityksen palkkalistoilla on erittäin hieno asia.

– Vuoden aikana tehdyt muutokset ovat olleet työntekijöille selvästi mieluisia. Jos Pasin kaltaisen huippuosaajan mielenkiinto ja innostus saadaan pidettyä yllä yrityksen sisällä, niin voi uskoa koko yrityksen olevan oikealla tiellä, sanoo ravintolatoimenjohtaja Markus Saavalainen.

Pasi Mamia tunnetaan loistavasta viiniosaamisestaan ja asiakaspalvelutaidoistaan. Hänet palkittiin Suomen ravintola-alan ”Oscarilla” eli PRO-patsaalla ravintolan asiakaspalvelija -sarjassa vuonna 2014.

Lisätiedot:

Pasi Mamia, puh. 045 113 1731, pasi.mamia@ravintelihuber.fi

Markus Saavalainen, ravintolatoimenjohtaja, Veljekset Ponteva Oy, puh. 040 129 2133, markus.saavalainen@ravinteli.fi

Avainsanat

Kuvat

Sommelier Pasi Mamia vie Huberiin juomatietämyksen lisäksi hyväntuulista asiakaspalvelufiilistä.
Sommelier Pasi Mamia vie Huberiin juomatietämyksen lisäksi hyväntuulista asiakaspalvelufiilistä.
Lataa
Aleksis Kiven kadun Huberiin mahtuvat nautiskelemaan niin lihanystävät kuin heidän kaverinsa.
Aleksis Kiven kadun Huberiin mahtuvat nautiskelemaan niin lihanystävät kuin heidän kaverinsa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ravinteli Huber
Ravinteli Huber
Aleksis Kiven katu 13
33200 Tampere

0400 354 997http://www.ravintelihuber.fi/

Veljekset Ponteva Oy:lla on kaksi ravintolaa Tampereella: laadukkaiden mutta pönöttämättömien ruokanautintojen Bertha (vuodesta 2010) sekä lihansyöjiä ja heidän kavereitaan rennosti palveleva Huber (vuodesta 2012). Veljekset Pontevan takana ovat ravintoloitsijat Pekka Salmela ja Mika Roito.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.