MessukeskusMessukeskus

Ravintola-alan liikkeenjohdon huippuseminaari Messukeskuksessa maaliskuussa

Jaa

Update Forum of Restaurant Business on ravintola-alan ammattilaisille tarkoitettu huippuseminaari, joka tarjoaa askelmerkkejä ravintola-alan tulevaisuuden menestymiseen ja pohtii menestymiseen vaikuttavia keskeisimpiä tekijöitä. Seminaari järjestetään osana ravintola- ja ruoka-alan ammattitapahtumaa Gastro Helsinkiä Messukeskuksessa 14.3.2018

Ana Ros
Ana Ros

Update Forum of Restaurant Business vastaa siihen, miten ravintolat digitalisoidaan ja viedään mobiiliin, kuinka henkilöstön arvostus takaa onnistuneen bisneksen, miten ravintolabisnes kasvatetaan kansainvälisiin mittoihin, miten noustaan maailman parhaaksi omalla alallaan ja kuinka oma asenne ja monikulttuurisuus voimavarana vaikuttavat menestymiseen.

Digitaalisuudesta, konseptoinnista ja liikkeenjohdosta, positiivisesta johtamisesta ja vahvuuksien löytämisestä ovat puhumassa Pinchos-ravintolasovelluksen puheenjohtaja Wilhelm Vintilescu, Fafa’s ravintolaketjun perustaja ja toimitusjohtaja Doron Karavani, toimitusjohtaja ja positiivisen johtamisen asiantuntija Ari Rämö, The World’s Best Female Chef 2016 Ana Roš sekä yksi Ruotsin suosituimmista ja innostavimmista puhujista, yhteiskuntatieteilijä Milad Mohammadi. Seminaarin moderaattoreina ovat Elina Koivumäki, Kalle Ruuskanen ja Tommi Tervanen.


Update Forum of Restaurant Business 2018 puhujat:

Wilhelm Vintilescu on kansainvälisen sporttibaari-ravintoloiden ketjun O’Learysin entinen toimitusjohtaja ja maailman ensimmäisen ravintolasovellus Pinchosin luoja. Pinchos-sovellukseen osallistuu 40 ravintolaa Ruotsissa ja suosio lisääntyy koko ajan. Vintilescu on kiinnostunut innostavasta työympäristöstä ja asiakaspalvelusta, sekä digitaalisten tekniikoiden tuomista uusista mahdollisuuksista ravintola-alalla.

Doron Karavani on katu- ja pikaruokaa onnistuneesti yhdistävän Fafa’s-ravintolaketjun luoja. Fafasin tavoitteena on olla globaali brändi. Ketjulla on nykyään 21 ravintolaa Suomessa, ja suunnitteilla on toimipisteiden avaaminen Ruotsiin, Norjaan, Baltiaan ja Britanniaan.

Ari Rämö on Yksinkertaista johtamista ¬- arvostaen -kirjan kirjoittaja, bloggaaja, luennoitsija ja toimitusjohtaja. Hänen luotsaamansa teknologiayritys SICK Oy on sijoittunut omassa sarjassaan Great Place to Work-listauksen kärkisijoille jo kymmenen vuoden ajan. Rämön johtamisfilosofiassa keskeistä on ihmisten arvostaminen joka tilanteessa.

Ana Roš on slovenialainen huippukokki. Hänen tarinansa on kiinnostava esimerkki alalle vahingossa päätyneestä henkilöstä, joka vuosia myöhemmin löytää itsensä alan huipulta. Vuonna 2016 The World’s Best Female Chef -tittelillä palkittu Roš seuraa Dominique Crennin, Hélène Darrozen ja Anne-Sophie Picin jalanjälkiä.

Milad Mohammadi on yhteiskuntatieteilijä ja asianajaja sekä yksi Ruotsin innostavimmista puhujista. Iranissa syntynyt Mohammad kannustaa yrityksiä ja kuntia työskentelemään moninaisuuden, yhteenkuuluvuuden ja johtajuuden eteen. Puheissaan Mohammadi hyödyntää henkilökohtaisia kokemuksiaan maahanmuuttajana.


Update Forum of Restaurant Business 14.3.2018 klo 8.30-13
Liput 350 € + alv / kpl
Järjestäjät Gastro Helsinki ja Aromi-lehti www.updateforum.fi


Lisätietoja:
Gastro Helsinki, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com
updateforum.fi, gastrohelsinki.fi

Gastro Helsinki 14.–16.3.2018
Joka toinen vuosi Messukeskuksessa Helsingissä järjestettävä Suomen innovatiivisin ja merkittävin ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten tapahtuma esittelee alan uutuudet ja trendit. Maksuton sisäänpääsy yli 18-vuotiaille alan ammattilaisille rekisteröitymällä. Avoinna ke–to 9–17 ja pe 9–16. www.gastrohelsinki.fi |@gastrohelsinki |#gastrohelsinki |

Kuvat

Ana Ros
Ana Ros
Lataa
Ari Rämö
Ari Rämö
Lataa
Doron Karavani
Doron Karavani
Lataa
Milad Mohammadi
Milad Mohammadi
Lataa
Wilhelm Vintilescu
Wilhelm Vintilescu
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Ihmisen parhaaksi -palkinto Terhokodille22.3.2018 10:00Tiedote

Vuoden 2018 Ihmisen parhaaksi -palkinto luovutettiin tänään Terhokodille Sairaanhoitajapäivillä Messukeskuksessa Helsingissä. Terhokoti on kehittänyt merkittävällä tavalla saattohoitoa 30-vuotisen olemassaolonsa aikana sekä osallistunut aktiivisesti saattohoidosta käytävään yhteiskunnalliseen keskusteluun. 5000 euron arvoisen Ihmisen parhaaksi -palkinnon lahjoittavat Suomen Messusäätiö ja Suomen sairaanhoitajaliiton koulutus- ja kustannusyhtiö Fioca Oy.

KUTSU: Sairaanhoitajapäivät 22.-23.3. Messukeskuksessa Helsingissä19.3.2018 10:48Kutsu

Hyvä median edustaja, tervetuloa Sairaanhoitajapäiville Messukeskukseen Helsinkiin 22.–23.3.! Suomen suurin hoitotyön ammattitapahtuma esittelee alan uutuuksia ja puheenaiheita. Alla muutamia poimintoja päivien monipuolisesta ohjelmatarjonnasta: Klinikka-ohjelmalavalla järjestetään päivien aikana demoja ja puheenvuoroja alaa tällä hetkellä puhuttavista aiheista. Tietoa on luvassa muun muassa HIV-kotitesteistä, paperittomien terveyspalveluista sekä ihmiskaupan uhreista hoitotyön asiakkaina. Metropolia Ammattikorkeakoulun osastolle 3r11 rakennetaan TerveysCasino, jossa messukävijät pääsevät pelaamaan Metropolian tieto- ja viestintätekniikan peliopiskelijoiden kehittämiä pelejä. Terveysaiheiset pelit hyödyntävät VR-tekniikkaa. Perjantaina 23.3. Pääsalissa järjestetään paneelikeskustelu sairaanhoitajien etiikasta otsikolla ”Pahoinpitelyä ja kaltoinkohtelua – missä on sairaanhoitajien etiikka”. 5000 euron arvoinen Ihmisen parhaaksi -palkinto luovutetaan tämän vuoden palkinnonsaajalle Sairaa

Suomen merkittävin ravintola- ja ruoka-ammattilaisten tapahtuma Gastro Helsinki12.3.2018 11:07Tiedote

Suomen merkittävimmässä ja suurimmassa ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtumassa on mukana 300 alan yritystä. Messuilla kilpaillaan suomenmestaruuksista sekä kokki-, tarjoilija- että kouluruokakilpailussa. Ohjelmassa keskitytään ravintoloiden, ammattikeittiöiden ja kahviloiden kulmakiveen, palveluun ja sen parantamiseen. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018. Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä messuille maksutta.

Eettiset ja hyvinvointitrendit ravintoloissa - Gastro Helsingin ympäristöystävälliset ja free from -uutuudet6.3.2018 12:44Tiedote

Gastro Helsinki näyttää suuntaa ruoka-alan uutuuksissa ja ilmiöissä. Ravintola- ja ammattikeittiöalan johtavassa tapahtumassa eettiset ja hyvinvointitrendit näkyvät: Gastrossa on oma alueensa free from -tuotteille sekä uusia, ravintoloiden ympäristöystävällisyyttä parantavia tuotteita. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme