MessukeskusMessukeskus

Ravintola-alan liikkeenjohdon huippuseminaari Messukeskuksessa maaliskuussa

Jaa

Update Forum of Restaurant Business on ravintola-alan ammattilaisille tarkoitettu huippuseminaari, joka tarjoaa askelmerkkejä ravintola-alan tulevaisuuden menestymiseen ja pohtii menestymiseen vaikuttavia keskeisimpiä tekijöitä. Seminaari järjestetään osana ravintola- ja ruoka-alan ammattitapahtumaa Gastro Helsinkiä Messukeskuksessa 14.3.2018

Ana Ros
Ana Ros

Update Forum of Restaurant Business vastaa siihen, miten ravintolat digitalisoidaan ja viedään mobiiliin, kuinka henkilöstön arvostus takaa onnistuneen bisneksen, miten ravintolabisnes kasvatetaan kansainvälisiin mittoihin, miten noustaan maailman parhaaksi omalla alallaan ja kuinka oma asenne ja monikulttuurisuus voimavarana vaikuttavat menestymiseen.

Digitaalisuudesta, konseptoinnista ja liikkeenjohdosta, positiivisesta johtamisesta ja vahvuuksien löytämisestä ovat puhumassa Pinchos-ravintolasovelluksen puheenjohtaja Wilhelm Vintilescu, Fafa’s ravintolaketjun perustaja ja toimitusjohtaja Doron Karavani, toimitusjohtaja ja positiivisen johtamisen asiantuntija Ari Rämö, The World’s Best Female Chef 2016 Ana Roš sekä yksi Ruotsin suosituimmista ja innostavimmista puhujista, yhteiskuntatieteilijä Milad Mohammadi. Seminaarin moderaattoreina ovat Elina Koivumäki, Kalle Ruuskanen ja Tommi Tervanen.


Update Forum of Restaurant Business 2018 puhujat:

Wilhelm Vintilescu on kansainvälisen sporttibaari-ravintoloiden ketjun O’Learysin entinen toimitusjohtaja ja maailman ensimmäisen ravintolasovellus Pinchosin luoja. Pinchos-sovellukseen osallistuu 40 ravintolaa Ruotsissa ja suosio lisääntyy koko ajan. Vintilescu on kiinnostunut innostavasta työympäristöstä ja asiakaspalvelusta, sekä digitaalisten tekniikoiden tuomista uusista mahdollisuuksista ravintola-alalla.

Doron Karavani on katu- ja pikaruokaa onnistuneesti yhdistävän Fafa’s-ravintolaketjun luoja. Fafasin tavoitteena on olla globaali brändi. Ketjulla on nykyään 21 ravintolaa Suomessa, ja suunnitteilla on toimipisteiden avaaminen Ruotsiin, Norjaan, Baltiaan ja Britanniaan.

Ari Rämö on Yksinkertaista johtamista ¬- arvostaen -kirjan kirjoittaja, bloggaaja, luennoitsija ja toimitusjohtaja. Hänen luotsaamansa teknologiayritys SICK Oy on sijoittunut omassa sarjassaan Great Place to Work-listauksen kärkisijoille jo kymmenen vuoden ajan. Rämön johtamisfilosofiassa keskeistä on ihmisten arvostaminen joka tilanteessa.

Ana Roš on slovenialainen huippukokki. Hänen tarinansa on kiinnostava esimerkki alalle vahingossa päätyneestä henkilöstä, joka vuosia myöhemmin löytää itsensä alan huipulta. Vuonna 2016 The World’s Best Female Chef -tittelillä palkittu Roš seuraa Dominique Crennin, Hélène Darrozen ja Anne-Sophie Picin jalanjälkiä.

Milad Mohammadi on yhteiskuntatieteilijä ja asianajaja sekä yksi Ruotsin innostavimmista puhujista. Iranissa syntynyt Mohammad kannustaa yrityksiä ja kuntia työskentelemään moninaisuuden, yhteenkuuluvuuden ja johtajuuden eteen. Puheissaan Mohammadi hyödyntää henkilökohtaisia kokemuksiaan maahanmuuttajana.


Update Forum of Restaurant Business 14.3.2018 klo 8.30-13
Liput 350 € + alv / kpl
Järjestäjät Gastro Helsinki ja Aromi-lehti www.updateforum.fi


Lisätietoja:
Gastro Helsinki, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com
updateforum.fi, gastrohelsinki.fi

Gastro Helsinki 14.–16.3.2018
Joka toinen vuosi Messukeskuksessa Helsingissä järjestettävä Suomen innovatiivisin ja merkittävin ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten tapahtuma esittelee alan uutuudet ja trendit. Maksuton sisäänpääsy yli 18-vuotiaille alan ammattilaisille rekisteröitymällä. Avoinna ke–to 9–17 ja pe 9–16. www.gastrohelsinki.fi |@gastrohelsinki |#gastrohelsinki |

Kuvat

Ana Ros
Ana Ros
Lataa
Ari Rämö
Ari Rämö
Lataa
Doron Karavani
Doron Karavani
Lataa
Milad Mohammadi
Milad Mohammadi
Lataa
Wilhelm Vintilescu
Wilhelm Vintilescu
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Autokorjaamo-messuilla Marilyn, Nuuskija ja Formula Student -autot16.10.2018 15:30Tiedote

Autokorjaamo-messujen demoalueella kurkistetaan tulevaisuuteen ja tutustutaan robottiauto Marilyniin, liikenteenkin päästöjä mittaavaan Nuuskijaan ja alan oppilaitosten kehittämiin upeisiin Formula Student -autoihin. Tietovarikon tietoiskut päivittävät korjaamo-alan ammattilaisten tiedot ja tubettaja Lakko ottaa nuorison haltuunsa. Autokorjaamo-messut järjestetään perjantaista lauantaihin 9. – 10.11. Messukeskuksessa Helsingissä. Käytössä on Messukeskuksen kolme hallia.

Nuoria kiinnostaa ilmastonmuutos, tasa-arvo, mielenterveys ja vaikuttaminen16.10.2018 13:02Tiedote

Kallion lukion opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat jo seitsemättä kertaa nuortenohjelman Helsingin Kirjamessuille 25.-28.10.2018. Tänä vuonna opiskelijoiden suunnittelemaa ja toteuttamaa ohjelmaa voi seurata uudistuneella Kallio-lavalla. Ohjelmassaan KirjaKallio uppoutuu kirjallisuuden maailmaan ja käy ajankohtaista keskustelua ympäröivästä maailmasta. Neljällä messupäivällä on kullakin oma teemansa. Aiheita pohditaan messupäivien kirjahaastatteluissa ja niihin syvennytään kunkin päivän paneelikeskustelussa klo 12.

FinnBuild Highlightsien Highlightsiksi nettipohjainen työturvallisuusperehdytysohjelma ePerehdytys11.10.2018 18:00Tiedote

FinnBuild Highlights esittelee FinnBuildin mielenkiintoisimmat tuotteet, järjestelmät, menetelmät ja palvelut. Kisan parhaimmaksi tuotteeksi valittiin rakennustyömaiden turvallisuuteen liittyvä nettikoulutus, ePerehdytys, jonka ovat tuottaneet Suomen Rakennusmedia Oy ja Rakennusteollisuus RT ry. Palkinto jaettiin FinnBuild-tapahtuman Rakennuslehti Awards -tilaisuudessa 11.10.2018.

Tervetuloa Helsingin Kirjamessuille 25. – 28.10.2018 Messukeskukseen!11.10.2018 15:20Kutsu

Hyvä toimittaja, Helsingin Kirjamessujen uusi ohjelmajohtaja Ronja Salmi ja Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs Robert Pence avaavat messut torstaina 25.10. klo 9.55 leikkaamalla punaisen nauhan hallin 6 sisäänkäynnissä (portaat). Avajaiset jatkuvat klo 10.30 kirjamessujen Senaatintorilla, jossa on Ronja Salmen puheenvuoro ja Rakkaudesta kirjaan -palkinnon jako. Helsingin Kirjamessujen Rakkaudesta kirjaan-tunnustus jaetaan lukemisen edistämisen hyväksi tehdystä työstä. Suomen Messusäätiön rahoittama tunnustus on 5000 euroa. Palkinnon jakaa Suomen Kustannusyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Timo Julkunen. Jos haluatte haastatella uutta ohjelmajohtaja Ronja Salmea etukäteen tai paikanpäällä voitte olla häneen suoraan yhteydessä ronja.salmi@ryovari.fi tai puh. 040 750 1019. Voitte olla yhteydessä myös minuun kaikissa viestintään liittyvissä asioissa teija.armanto@messukeskus.com puh. 050 376 0804. Kustantajien tilaisuuksia tapahtuman aikana Lonnassa (201): -to 25.10 klo 11.30-12.30 Pres

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme