MessukeskusMessukeskus

Ravintola-alan liikkeenjohdon huippuseminaari Messukeskuksessa maaliskuussa

Jaa

Update Forum of Restaurant Business on ravintola-alan ammattilaisille tarkoitettu huippuseminaari, joka tarjoaa askelmerkkejä ravintola-alan tulevaisuuden menestymiseen ja pohtii menestymiseen vaikuttavia keskeisimpiä tekijöitä. Seminaari järjestetään osana ravintola- ja ruoka-alan ammattitapahtumaa Gastro Helsinkiä Messukeskuksessa 14.3.2018

Ana Ros
Ana Ros

Update Forum of Restaurant Business vastaa siihen, miten ravintolat digitalisoidaan ja viedään mobiiliin, kuinka henkilöstön arvostus takaa onnistuneen bisneksen, miten ravintolabisnes kasvatetaan kansainvälisiin mittoihin, miten noustaan maailman parhaaksi omalla alallaan ja kuinka oma asenne ja monikulttuurisuus voimavarana vaikuttavat menestymiseen.

Digitaalisuudesta, konseptoinnista ja liikkeenjohdosta, positiivisesta johtamisesta ja vahvuuksien löytämisestä ovat puhumassa Pinchos-ravintolasovelluksen puheenjohtaja Wilhelm Vintilescu, Fafa’s ravintolaketjun perustaja ja toimitusjohtaja Doron Karavani, toimitusjohtaja ja positiivisen johtamisen asiantuntija Ari Rämö, The World’s Best Female Chef 2016 Ana Roš sekä yksi Ruotsin suosituimmista ja innostavimmista puhujista, yhteiskuntatieteilijä Milad Mohammadi. Seminaarin moderaattoreina ovat Elina Koivumäki, Kalle Ruuskanen ja Tommi Tervanen.


Update Forum of Restaurant Business 2018 puhujat:

Wilhelm Vintilescu on kansainvälisen sporttibaari-ravintoloiden ketjun O’Learysin entinen toimitusjohtaja ja maailman ensimmäisen ravintolasovellus Pinchosin luoja. Pinchos-sovellukseen osallistuu 40 ravintolaa Ruotsissa ja suosio lisääntyy koko ajan. Vintilescu on kiinnostunut innostavasta työympäristöstä ja asiakaspalvelusta, sekä digitaalisten tekniikoiden tuomista uusista mahdollisuuksista ravintola-alalla.

Doron Karavani on katu- ja pikaruokaa onnistuneesti yhdistävän Fafa’s-ravintolaketjun luoja. Fafasin tavoitteena on olla globaali brändi. Ketjulla on nykyään 21 ravintolaa Suomessa, ja suunnitteilla on toimipisteiden avaaminen Ruotsiin, Norjaan, Baltiaan ja Britanniaan.

Ari Rämö on Yksinkertaista johtamista ¬- arvostaen -kirjan kirjoittaja, bloggaaja, luennoitsija ja toimitusjohtaja. Hänen luotsaamansa teknologiayritys SICK Oy on sijoittunut omassa sarjassaan Great Place to Work-listauksen kärkisijoille jo kymmenen vuoden ajan. Rämön johtamisfilosofiassa keskeistä on ihmisten arvostaminen joka tilanteessa.

Ana Roš on slovenialainen huippukokki. Hänen tarinansa on kiinnostava esimerkki alalle vahingossa päätyneestä henkilöstä, joka vuosia myöhemmin löytää itsensä alan huipulta. Vuonna 2016 The World’s Best Female Chef -tittelillä palkittu Roš seuraa Dominique Crennin, Hélène Darrozen ja Anne-Sophie Picin jalanjälkiä.

Milad Mohammadi on yhteiskuntatieteilijä ja asianajaja sekä yksi Ruotsin innostavimmista puhujista. Iranissa syntynyt Mohammad kannustaa yrityksiä ja kuntia työskentelemään moninaisuuden, yhteenkuuluvuuden ja johtajuuden eteen. Puheissaan Mohammadi hyödyntää henkilökohtaisia kokemuksiaan maahanmuuttajana.


Update Forum of Restaurant Business 14.3.2018 klo 8.30-13
Liput 350 € + alv / kpl
Järjestäjät Gastro Helsinki ja Aromi-lehti www.updateforum.fi


Lisätietoja:
Gastro Helsinki, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com
updateforum.fi, gastrohelsinki.fi

Gastro Helsinki 14.–16.3.2018
Joka toinen vuosi Messukeskuksessa Helsingissä järjestettävä Suomen innovatiivisin ja merkittävin ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten tapahtuma esittelee alan uutuudet ja trendit. Maksuton sisäänpääsy yli 18-vuotiaille alan ammattilaisille rekisteröitymällä. Avoinna ke–to 9–17 ja pe 9–16. www.gastrohelsinki.fi |@gastrohelsinki |#gastrohelsinki |

Kuvat

Ana Ros
Ana Ros
Lataa
Ari Rämö
Ari Rämö
Lataa
Doron Karavani
Doron Karavani
Lataa
Milad Mohammadi
Milad Mohammadi
Lataa
Wilhelm Vintilescu
Wilhelm Vintilescu
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Caravan-messut avaa tien uusiin elämyksiin17.1.2018 12:39Tiedote

Matkailuajoneuvolla matkustaminen on helppoa ja hauskaa. Sen on jo huomannut 63 000 suomalaista aktiiviharrastajaa. Matkailuajoneuvojen mahdollisuuksiin voi perehtyä Helsingin Caravan-messuilla, jossa esitellään 200 uutta erilaisiin tarkoituksiin sopivaa matkailuautoa ja –vaunua. Messuilla kerrotaan vuokraamistoiminnasta ja osastoilta saa tietoa erilaisiin kohteisiin matkaamisesta. Helsingin Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 19. – 21.1.2018 Messukeskuksessa Helsingissä samaan aikaan Matkamessujen kanssa.

Matkailututkimus 2018: Suomalaiset matkustavat pois arjesta ja kiireestä – vastuullisesti17.1.2018 09:00Tiedote

Matka 2018 -messujen Matkailututkimuksen mukaan arjesta irrottautuminen, rentoutuminen ja halu nähdä maailmaa saavat suomalaiset matkustamaan. Vastuullisuus näkyy erityisesti paikallisten palveluiden suosimisessa. Matkamessujen Matkailututkimus 2018 selvitti suomalaisten matkustamisen syitä ja matkailuun liittyviä mielipiteitä. Matka 2018 -messut on auki yleisölle Messukeskuksessa Helsingissä 19.-21.1.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme