MessukeskusMessukeskus

Ravintola-alan liikkeenjohdon huippuseminaari Messukeskuksessa maaliskuussa

Jaa

Update Forum of Restaurant Business on ravintola-alan ammattilaisille tarkoitettu huippuseminaari, joka tarjoaa askelmerkkejä ravintola-alan tulevaisuuden menestymiseen ja pohtii menestymiseen vaikuttavia keskeisimpiä tekijöitä. Seminaari järjestetään osana ravintola- ja ruoka-alan ammattitapahtumaa Gastro Helsinkiä Messukeskuksessa 14.3.2018

Ana Ros
Ana Ros

Update Forum of Restaurant Business vastaa siihen, miten ravintolat digitalisoidaan ja viedään mobiiliin, kuinka henkilöstön arvostus takaa onnistuneen bisneksen, miten ravintolabisnes kasvatetaan kansainvälisiin mittoihin, miten noustaan maailman parhaaksi omalla alallaan ja kuinka oma asenne ja monikulttuurisuus voimavarana vaikuttavat menestymiseen.

Digitaalisuudesta, konseptoinnista ja liikkeenjohdosta, positiivisesta johtamisesta ja vahvuuksien löytämisestä ovat puhumassa Pinchos-ravintolasovelluksen puheenjohtaja Wilhelm Vintilescu, Fafa’s ravintolaketjun perustaja ja toimitusjohtaja Doron Karavani, toimitusjohtaja ja positiivisen johtamisen asiantuntija Ari Rämö, The World’s Best Female Chef 2016 Ana Roš sekä yksi Ruotsin suosituimmista ja innostavimmista puhujista, yhteiskuntatieteilijä Milad Mohammadi. Seminaarin moderaattoreina ovat Elina Koivumäki, Kalle Ruuskanen ja Tommi Tervanen.


Update Forum of Restaurant Business 2018 puhujat:

Wilhelm Vintilescu on kansainvälisen sporttibaari-ravintoloiden ketjun O’Learysin entinen toimitusjohtaja ja maailman ensimmäisen ravintolasovellus Pinchosin luoja. Pinchos-sovellukseen osallistuu 40 ravintolaa Ruotsissa ja suosio lisääntyy koko ajan. Vintilescu on kiinnostunut innostavasta työympäristöstä ja asiakaspalvelusta, sekä digitaalisten tekniikoiden tuomista uusista mahdollisuuksista ravintola-alalla.

Doron Karavani on katu- ja pikaruokaa onnistuneesti yhdistävän Fafa’s-ravintolaketjun luoja. Fafasin tavoitteena on olla globaali brändi. Ketjulla on nykyään 21 ravintolaa Suomessa, ja suunnitteilla on toimipisteiden avaaminen Ruotsiin, Norjaan, Baltiaan ja Britanniaan.

Ari Rämö on Yksinkertaista johtamista ¬- arvostaen -kirjan kirjoittaja, bloggaaja, luennoitsija ja toimitusjohtaja. Hänen luotsaamansa teknologiayritys SICK Oy on sijoittunut omassa sarjassaan Great Place to Work-listauksen kärkisijoille jo kymmenen vuoden ajan. Rämön johtamisfilosofiassa keskeistä on ihmisten arvostaminen joka tilanteessa.

Ana Roš on slovenialainen huippukokki. Hänen tarinansa on kiinnostava esimerkki alalle vahingossa päätyneestä henkilöstä, joka vuosia myöhemmin löytää itsensä alan huipulta. Vuonna 2016 The World’s Best Female Chef -tittelillä palkittu Roš seuraa Dominique Crennin, Hélène Darrozen ja Anne-Sophie Picin jalanjälkiä.

Milad Mohammadi on yhteiskuntatieteilijä ja asianajaja sekä yksi Ruotsin innostavimmista puhujista. Iranissa syntynyt Mohammad kannustaa yrityksiä ja kuntia työskentelemään moninaisuuden, yhteenkuuluvuuden ja johtajuuden eteen. Puheissaan Mohammadi hyödyntää henkilökohtaisia kokemuksiaan maahanmuuttajana.


Update Forum of Restaurant Business 14.3.2018 klo 8.30-13
Liput 350 € + alv / kpl
Järjestäjät Gastro Helsinki ja Aromi-lehti www.updateforum.fi


Lisätietoja:
Gastro Helsinki, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com
updateforum.fi, gastrohelsinki.fi

Gastro Helsinki 14.–16.3.2018
Joka toinen vuosi Messukeskuksessa Helsingissä järjestettävä Suomen innovatiivisin ja merkittävin ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten tapahtuma esittelee alan uutuudet ja trendit. Maksuton sisäänpääsy yli 18-vuotiaille alan ammattilaisille rekisteröitymällä. Avoinna ke–to 9–17 ja pe 9–16. www.gastrohelsinki.fi |@gastrohelsinki |#gastrohelsinki |

Kuvat

Ana Ros
Ana Ros
Lataa
Ari Rämö
Ari Rämö
Lataa
Doron Karavani
Doron Karavani
Lataa
Milad Mohammadi
Milad Mohammadi
Lataa
Wilhelm Vintilescu
Wilhelm Vintilescu
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Nettikonsultaatiolla erikoishammashoitoa syrjäseuduille17.11.2017 08:00Tiedote

Hammaslääkäripäivien Innovaatio-palkinnon 2017 saa kansainvälinen konsultaatioportaali QAdental, joka vie hammaslääketieteen erikoisosaamista etänä sinne, missä sitä ei muuten ole saatavilla. Innovaatio-palkinto myönnetään vuosittain yritykselle, joka on kehitystyöllään parantanut hammaslääkäreiden työskentelyolosuhteita, potilasturvallisuutta tai potilaan hoitoa. Palkitut innovaatiot esitellään Hammaslääkäripäivillä 23.–25.11.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto uudistuu ja kalastusalue kasvaa16.11.2017 15:53Tiedote

Helsingin kansainvälisten Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto -alue uudistuu ja kalastusalue kasvaa. Messualueelle tuodaan Uusi Aalto -altaan lisäksi kaksi uutta allasta, toinen kalastusveneille ja toinen sukeltamiseen. Purjehdussatama tuo messuille uusia tarinoita kuultavaksi ja keskittää messujen ohjelmia yhteen paikkaan. Pääosassa venemessuilla edelleen komeilevat veneet, jotka täyttävät Messukeskuksen kaksi suurinta hallia. Tarvikkeet ja varusteet löytyvät muista halleista ja matkailulle suunnitellaan entistä näyttävämpää kokonaisuutta. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9. – 18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme