Osuuskauppa Keskimaa

Ravintola Revolution päivitetään uudelle vuosikymmenelle

Jaa

Ravintola Revolution Jyväskylän keskustassa remontoidaan tammikuun aikana. Monipuolisena lounas- ja illallisravintolana, sekä yökerhonakin tunnettu Revolution sulkee ovensa remontin ajaksi, noin kolmeksi viikoksi. Revolutionin avajaisia vietetään helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Ravintola Revolution on palvellut asiakkaita Jyväskylän Kauppakadulla jo seitsemän vuoden ajan. Suosittuna lounas- ja illallisravintolana sekä yökerhona tunnettu Revolution sulkee ovensa maanantaina 13.1.2020. Remontti sulkee ravintolan noin kolmeksi viikoksi, jonka jälkeen avataan entistä viihtyisämpi ja muuntautumiskykyisempi Revolution. Keittiöremontin aikana 13.1.−21.1. myös osittain yhteistä keittiötä käyttävän ravintola Vennin keittiö on suljettuna. Venn palvelee kuitenkin päivittäin kahvila- ja juoma-asiakkaitaan myös keittiöremontin ajan. Ravintola Revolutionin uudistuksen on määrä valmistua lauantaiksi 1.2.2020.

Tavoitteena on remontoida Revolution uudelle vuosikymmenelle. Asiakkaiden palvelukonsepti säilyy remontin jälkeen entisellään, kellon ympäri toimivana, monipuolisena ruoka- ja illanviettoravintolana sekä yökerhona.

− Revo säilyy Revona, tarvetta suurin mullistuksiin ei ole. Isoimmat muutokset näkyvät ravintolasalin pinnassa maalina ja uusina kalusteina. Tilasta tehdään entistä muuntautumiskykyisempi konseptin eri tarpeisiin, kertoo ravintola Revolutionin ravintolapäällikkö Jukka Puhalainen.

Remontin yhteydessä ravintolan ilmettä ja palvelumallia hiotaan uudelle vuosikymmenelle.
− Palvelua viedään enemmän henkilökohtaiseen, kansainvälisempään suuntaan. Ruoassa taas palataan alkulähteille skandinaaviseen grillinkatkuiseen cross-kitcheniin, Puhalainen lisää.

Sisällä tapahtuvan remontin lisäksi myös ravintola Revolutionin terassi uudistetaan kesällä 2020.


Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, Jukka Puhalainen, Revolution ravintolapäällikkö, 010 767 5490
Osuuskauppa Keskimaa, Katja Ylitalo, ryhmäpäällikkö, 010 767 3068

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 625 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 130 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Jyväskylän keskustan kehittämisen tarpeet: Tiiviimpää vuoropuhelua, alhaisempia rakentamisen kustannuksia ja kohtuuhintaista pysäköintiä19.2.2020 10:31:00 EETTiedote

Osuuskauppa Keskimaan toimitusjohtaja Antti Määttä, Keski-Suomen Osuuspankin toimitusjohtaja Pasi Sorri sekä Jyväskylän keskustassa merkittävän kaupallisen kiinteistömassan omistavan Kauppalaisseuran säätiön hallituksen puheenjohtaja Ari Routti toivovat Jyväskylän kaupungilta vuorovaikutteisempaa ja yritysten tarpeet paremmin huomioivaa otetta Jyväskylän keskustan kehittämiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme