Osuuskauppa Keskimaa

Ravintola Trattoria Aukion uusi talviterassi Veranta on avattu

Jaa

Hotelli Paviljongin yhteydessä toimivan ravintola Trattoria Aukion yhteyteen rakennettu lähes 100 m²:n talviterassi Veranta on valmistunut. Talviterassin myötä ravintola sai 50 uutta asiakaspaikkaa. Solo Sokos Hotel Paviljongin laajennustyöt jatkuvat.

Lasiseinäinen Veranta on ympäri vuoden käytössä ja sen virallisia avajaisia vietetään perjantaina 23.11., jolloin asiakkaille tarjoillaan ensimmäistä kertaa Aperitivo. Verannan myötä lanseerattu uusi konsepti Verannan Aperitivo on tarjolla perjantaisin klo 15 – 18. Ensimmäiseen Aperitivoon voi ilmoittautua ennakkoon. Uutta talviterassia on mahdollista varata myös yksityistilaisuuksiin.

Kuten Trattoria Aukiossa, myös Verannalla yksi toiminnan kulmakivistä on italialainen juoma, ruoka ja yhdessäolo.

– Italialaiseen kulttuuriin kuuluu juhlistaa viikonlopun alkamista ystävien kanssa yhdessä niin, että juoman lisäksi pöydässä on aina myös pientä syötävää. Buffetpöytään katamme ihania herkkuja, joita on kiva maistella drinkkien, kuoharin tai viinin kera. Perjantain Aperitivo on mitä mainion tapa startata myös pikkujoulut tai konsertti-ilta, ravintola Trattoria Aukion ravintolapäällikkö Päivi Kinnunen kertoo.

Verannan sisustuksen katseenvangitsija on mustavalkoinen graafinen lattia. Vaaleat värisävyt, luonnonläheiset puumateriaalit, mukavat loosit sekä lasiseinien vierustojen istutusaltaat aitoine kasveineen tarjoavat paikan irtiotolle arjesta.

Verannan myötä myös Trattoria Aukion lounas uudistuu. Lisäksi Verannan 50 asiakaspaikkaa antavat juuri sopivasti kaivattua lisätilaa.  
– Moderni lämmin-/kylmäbuffetpöytä parantaa lounaan sujuvuutta ja salaattibuffa paranee entisestään, Kinnunen iloitsee.

Solo Sokos Hotel Paviljongin laajennustyöt jatkuvat yhä. Laajennusosaan on tulossa 40 superior-tasoista huonetta. Hotellin laajennusosa valmistuu kesän sesonkiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Osuuskauppa Keskimaa
Trattoria Aukion ravintolapäällikkö Päivi Kinnunen, 010 785 1112
Hotelli- ja ravintolatoiminnan toimialajohtaja Pasi Kunelius, 010 767 3060

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 600 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 130 000. Keskimaa työllistää lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

S-market Suolahti uudistuu kevään aikana – myymälätila laajenee 200 neliöllä7.2.2019 13:10:22Tiedote

Osuuskauppa Keskimaa uudistaa Suolahden S-marketin kevään aikana. S-marketin käyttöön saadaan tyhjänä ollut liiketila, jonka myötä myymälä laajenee 200 neliöllä. Erityisiä painopisteitä uudistuksessa ovat hedelmä- ja vihannesosasto, paistopiste, uudistuva pullonpalautus sekä myymälän yleisilmeen selkeyttäminen. Myymälän valikoimat kasvavat ja myös ostoskorin hinta laskee uudistuksen myötä.

Muutoksia S-Pankin asiakaspalvelupisteiden toimintaan ja aukioloaikoihin Jämsässä, Keuruulla, Viitasaarella ja Äänekoskella1.2.2019 10:05:00Tiedote

Keskimaa supistaa S-Pankin asiakaspalvelupisteiden aukioloaikoja Jämsässä, Keuruulla ja Äänekoskella maaliskuun alusta lähtien. Viitasaaren S-marketin yhteydessä toiminut S-Pankin asiakaspalvelupiste suljetaan ja asiointi peruspankkipalveluiden osalta siirtyy kaupan kassapalveluiden yhteyteen. Uudet aukioloajat ovat voimassa 4.3.2019 alkaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme