Finnjävel / Finnish Food Boys

Ravintola Ultimalle Pro 2020 Innovaatio -palkinto

Jaa

Lehdistötiedote 31.1.2020. Ravintola Ultimalle myönnettiin tämän vuoden Pro Gaalassa Innovaatio -palkinto. Ultiman tavoite on olla edelläkävijä suomalaisessa ruokakulttuurissa, koko ruokakentällä tuottajista teknologiaan. Tarkoitus on selvittää, mihin kaikkeen urbaanissa miljöössä sijaitseva ravintola pystyy kestävän ruoantuotannon ja kiertotalouden ehdoilla.

Ultiman suurin vahvuus on ainutkertaisuus. Uudet ruoantuotannon tavat kiinnostavat asiakkaita. Esimerkkejä näistä ovat yrteille rakennettu hydroponinen kasvatusjärjestelmä, sienten kasvatus, hyönteisruoka, levän tuotanto ja ilmaperunat. Edellä mainittuihin ei pääse tutustumaan missään muussa ravintolassa yhtä laajasti, kuin Ultimassa.

Ruoan tulevaisuutta tärkeämpää asiaa ei ole; Ultima on kestävän ruoan käyttöliittymä, joka on tarkoitettu kaikille, joka puhuttaa ja muuttaa tapaamme kohdata ruoka. Ultiman perustajat Henri Alén ja Tommi Tuominen toivovat, että huippukokit ottaisivat enemmän vastuuta siitä, mitä tarjoavat, ja ennen kaikkea miksi tarjoavat. Hyvä maku ei enää yksistään riitä.

Tekijät Ultiman taustalla

Ultiman keittiöpäälliköt Henri Alén ja Tommi Tuominen ovat Suomen arvostetuimpia kokkeja. Ennen Ultimaa he kohottivat suomalaisen perinneruoan uusiin korkeuksiin ravintola Finnjävelissä. Aiemmin he ovat kokanneet yhdessä myös Helsingin klassikkoravintoloissa Savoyssa ja Palacessa.

Henri Alén on Muru-Dining-ravintolayhtiön perustaja ja osakas. Alén on myös tunnettu tv-kokki ja ruokakeskustelija.

Tommi Tuominen luotsaa ravintola Demoa sekä Finnjäveliä.

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.

PRO-palkintojen saajia voivat ehdottaa työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat. Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat pääsyn finaaliin. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne. Etsimme osaavia, energisiä, aurinkoisia ja esimerkillisiä huippuyksilöitä, joiden kanssa työskentely kiireessäkin on nautinto.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa:

Ravintolatoimenjohtaja
Philipp Westerling
gsm. 050 345 2215
philipp@finnjavel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Finnjävel / Finnish Food Boys
Finnjävel / Finnish Food BoysTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finnjävel / Finnish Food Boys

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme