Ravintolatoimija Restel tuo kokonaisvaltaisen ravintolamaailman Jyväskylän Hippokselle
Restel tuo Hippokselle kokonaisvaltaisen ravintolamaailman, joka tulee palvelemaan varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Monitoimiareena harjoitusjäineen sekä areenakeskus valmistuvat arviolta vuonna 2022. Pitkäaikainen vuokrasopimus allekirjoitettiin 15.5.2019. Sopimus toteutuu, kun hankkeen ensimmäisen vaiheen rahoituspäätös on kokonaisuudessaan tehty ja rakennuslupa saanut lainvoiman.
Food and Events Restel Tapahtumaravintoloiden ketjujohtaja Kristian Helanne kertoo ravintoloiden sijoittuvan Hippoksen areenakeskukseen ja sen viereiseen monitoimiareenaan, jonne Restel tuo aamiais-, lounas- ja perheravintoloita, take away -ravintolan, olohuonemaisen kahvilan sekä aitioiden vip-palvelut.
-Tavoitteena on pitää Hippoksen syke yllä aamusta iltaan. Muokkaammekin ravintolapalvelut sekä vuorokaudenajan että ihmisryhmien mukaan. Satunnaisesti alueella vierailevien ja päivittäin Hippoksella liikkuvien toiveet ja vaatimukset vaihtelevat suuresti, kun joukossa on kaikenikäisiä. Osa ravintoloista muuntautuu tapahtumien mukaisesti. Kiekkopeleissä ruoka on tuhdimpaa ja konserteissa voidaan panostaa esimerkiksi juomavalikoimaan. Kokonaisuudesta tulee joustava, jotta pystymme reagoimaan muuttuviin kapasiteettitarpeisiin, Helannekommentoi.
- Kokeneen ravintolapalvelujen tarjoajan löytäminen on Hippos2020-hankkeen näkökulmasta erittäin keskeinen edistysaskel. Ravintolapalvelut tarvitaan Hippokselle niin urheilijoille, liikkujille, työntekijöille, kokousvieraille kuin tapahtumavieraillekin. Restelin osaaminen ja kokonaisuus tulee palvelemaan laajasti kaikkia Hippoksen toimijoita ja vuokralaisia. Ravinto on tärkeä osa hyvinvointia, ja myös siksi tämän palvelun tarjoaja on keskiössä, kun suunnitellaan hyvinvointikeskusta. Siksi halusimme mukaan kokeneen ja luotettavan toimijan, jolla on myös halua kehittää konseptia juuri Hippoksen tarpeeseen, toteaa hankejohtaja Joni Alatyppö Lehto Groupista.
- Olemme hyvin iloisia saadessamme ravintolapalveluiden toimijaksi Suomen kokeneimman areenaoperaattorin, joka ymmärtää Hippoksen kaltaisen paikan erikoistarpeet niin seurojen kuin muidenkin toimijoiden osalta, jatkaa puolestaan Hippos2020-hankkeen projektipäällikkö Kari Halinen.
Muuntautumiskykyiset ravintolakonseptit sopivat monenlaisiin tapahtumiin
Monitoimiareenaan avautuu lukuisia muuntautumiskykyistä ravintolakonsepteja eri ruokakulttuureista, pikaruokaa, aitio- ja kokouspalveluita, useita baareja, sekä Jyväskylän suurin, osittain katettu ravintolaterassi. Myös terveellinen ravinto on yksi korostuvista teemoista. Elämyksellisissä ravintoloissa tapahtumasta ja ruoasta voi nauttia samaan aikaan. Tilat soveltuvat niin konsertteihin, kokouksiin, kongresseihin, messuihin, urheilu- ja kulttuuritapahtumiin sekä yritys- ja yksityistilaisuuksiin.
- Palvelemme kaikkia yhden pöydän tapaamisista aina tuhansien ihmisten juhliin tiloissa, joita ei muualta Keski-Suomesta löydy, Helanne täsmentää.
Restel tarjoaa ravintolapalveluita jo useilla suomalaisilla tapahtuma-areenoilla, kuten Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa, Helsingin Jäähallilla, Helsingin Musiikkitalolla sekä Hartwall Arenalla.
- Hippoksella näemme erittäin merkityksellisenä sen, että kaikkia mukana olevia yhdistää liikunta ja hyvinvointi.
Hippoksella toimii yli 100 seuraa ja alueelle tulee suorituspaikkoja yli 20 lajille. Myös urheiluseurojen pienimuotoinen kahvilatoimintaan perustuva varainkeruu on edelleen mahdollista. Ketjujohtaja Helanne näkee huomattavia synergiaetuja Hippokselle sijoittuvien toimijoiden kanssa. Rakentuva verkosto muodostuu liikunnan, tutkimuksen, hyvinvoinnin, teknologian ja korkeakoulujen toimijoista.
- Uudet verkostot ja kumppanuudet mahdollistavat innovaatiot, joilla esimerkiksi ravitsemuksen ja hyvinvoinnin teemoja voidaan yhdistää. Mitäpä jos aamulla treenannut urheilija saa älylaitteeseen tiedon, että viereisessä ravintolassa on tarjolla lounas, jossa on treeniin nähden juuri sopiva määrä proteiinia ja muita ravintoaineita, Helanne maalailee.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätiedot:
Restel Oy:
Ketjujohtaja, Food&Events, Kristian Helanne
040 831 8300
kristian.helanne@restel.fi
Lehto Group Oy:
Hankejohtaja, Joni Alatyppö
040 722 9878
joni.alatyppo@lehto.fi
Jyväskylän kaupunki:
Hippos2020-hankkeen projektipäällikkö, Kari Halinen
050 573 7034
kari.halinen@jyvaskyla.fi
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.
Hippos2020-hanke muodostuu urheilun ja liikunnan, terveydenedistämisen ja hyvinvoinnin keskuksen rakentamisesta, uudenlaisen liiketoiminta-alustan sekä osaamisekosysteemin luomisesta. Hankkeen rakentaminen ajoittunee vuosille 2019-2022. Hippos2020-hankkeen tavoitteena on olla kansainvälisesti ainutlaatuinen keskittymä, joka yhdistää liikunnan, urheilun, hyvinvoinnin, terveyden edistämisen ja tutkimuksen sekä näiden alojen teknologisen tuotekehityksen tiiviiksi kokonaisuudeksi. Hippos2020 palvelee liikunnan, urheilun ja vapaa-ajan käyttäjiä sekä lisäksi tarjoaa korkealaatuiset puitteet liikunnan ja hyvinvoinnin tutkimukselle.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Classic Pizza ja Makaronitehdas avaavat marraskuussa ravintolan saman katon alle Turun keskustaan4.10.2023 09:00:00 EEST | Tiedote
Uudet ravintolat tuovat Turun sydämeen, Hansakortteliin, herkullisia makuja ja laadukkaita raaka-aineita pizzojen ja pastojen muodossa.
Järvenpään K-Citymarketista tutuksi tullut RAITO Sushi avaa Helsingin päärautatieasemalle24.8.2023 07:00:00 EEST | Tiedote
Aidot japanilaiset sushit rantautuvat vihdoin Järvenpäästä myös Helsingin keskustaan! Järvenpään K-Citymarketista tutuksi tullut RAITO Sushi avaa torstaina 31.8. oman ravintolan Helsingin päärautatieasemalle keskushalliin yhteistyössä Restelin Food&Events Ruokaravintoloiden kanssa.
Restel palauttaa yhteistyön Pernod Ricard Finlandin kanssa22.5.2023 10:00:00 EEST | Tiedote
Restel palauttaa huhtikuussa päättyneen yhteistyön Pernod Ricard Finlandin kanssa. Pernod Ricardin emoyhtiö on ilmoittanut 12.5.2023 julkaistussa tiedotteessaan lopettaneensa viennin Venäjälle ja viimeistelee markkinalta poistumista. Tämän johdosta Restel ei näe enää syytä jatkaa huhtikuussa annettua hankintakieltoa Pernod Ricardin tuotteiden osalta.
Restel lopettaa yhteistyön Pernod Ricard Finlandin kanssa17.4.2023 10:35:32 EEST | Uutinen
Restel on päättänyt lopettaa yhteistyön Pernod Ricard Finlandin kanssa toistaiseksi. Kaikki Pernod Ricardin tuotteet on asetettu Restelin ravintoloissa hankintakieltoon. Syy yhteistyön päättämiselle on Pernod Ricardin harjoittama vientitoiminta Venäjän markkinoille. Restel pitää Venäjän yli vuosi sitten aloittamia sotatoimia kaikilta osin tuomittavana.
Whopper ja taco yhdessä jälleen – uusi ravintolakokonaisuus tarjoaa makuja eri puolilta maailmaa30.3.2023 10:00:00 EEST | Tiedote
Burger King ja Taco Bell -ravintolaketjut yhdistyvät jälleen ja 2023 loppuvuodesta nämä löytyvät Tampereen Hämeenkatu 6 -osoitteesta uudenlaisesta ravintolakokonaisuudesta. Nykyinen Hämeenkadun Burger King saa muuton yhteydessä suuremmat tilat ja samalla Taco Bell avaa 17. ravintolansa Suomeen.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme