Schou Company A/S

RAWLINK-pyöräilykypärän takaisinvetoilmoitus

Jaa

Tämä takaisinvetoilmoitus koskee TUOTENUMEROITA 44740/44741/44742/44743/44611. Tämä takaisinvetoilmoitus ei koske mitään muita pyöräilykypäriä.

Rawlink-pyöräilykypärä erän aiempi testaus osoitti, että kypärissä oli vakava riski, sillä niiden valmistuksessa käytetty materiaali halkesi testattaessa.

Schoun tämän jälkeen suorittamassa muiden saman tuotteen erien tarkastuksessa ei ollut mahdollista päästä selvyyteen siitä, onko näiden kypäröiden käyttö turvallista. Schou on sen vuoksi varotoimenpiteenä päättänyt vetää takaisin kaikki loppukäyttäjille toimitetut Rawlink Urban - pyöräilykypärät.

Jos sinulla on hallussasi tällainen kypärä tai olet tietoinen tällaisesta kypärästä, ET SAA ENÄÄ KÄYTTÄÄ SITÄ. Säilytä kypärä lasten ja nuorten ulottumattomissa ja palauta se ostopaikkaan.

Kun palautat kypärän myymälään, sinun ei tarvitse käyttää ostokuittiasi tai muuta asiakirjaa, joka osoittaa, että olet ostanut tuotteen myymälästä, joka on markkinoinut tuotettamme.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä palvelutiimiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen

service@service.com tai soittamalla numeroon +4576621121.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sähköposti: service@service.com
Puhelinnumero: +4576621121

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Schou Company A/S
Schou Company A/STilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.