Restel OyRestel Oy

Rax Pizzabuffet avautuu Kuopion Matkuksessa 11.6.

Jaa

Rax Pizzabuffet avaa Kuopion toisen ravintolansa Matkus Shopping Center -kauppakeskukseen. Alun perin toukokuulle suunniteltu avaus siirtyi hieman koronan aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi, mutta ovet päästään avaamaan kesäkuussa.

Raxin kärkituote on maistuvat pizzat, joita voi ostaa myös take awayna.
Raxin kärkituote on maistuvat pizzat, joita voi ostaa myös take awayna.

”On ilo päästä mukaan palvelemaan kauppakeskuksen asiakkaita! Matkus on hieno lisä ravintoloidemme joukkoon ja olemme innoissamme päästessämme jälleen kasvattamaan verkostoamme suunnitelmien mukaisesti koronan aiheuttaman pienen viivästyksen jälkeen”, kertoo Rax Pizzabuffetin ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Buffettia koskevien tilapäisten säännösten myötä ravintolan henkilökunta tulee annostelemaan ja ojentamaan asiakkaille ruokalajeja toiveiden mukaisesti. Ruokaa voi hakea totuttuun tapaan lisää, joten tutun monipuolisesta ja runsaasta Rax-kokemuksesta voi nauttia turvallisesti paikan päällä. Kaikissa Raxeissa on lisäksi käytössä Restis-mobiilisovellus, joka sujuvoittaa ravintolassa asioimista entisestään, sillä sen avulla asiakas voi maksaa ruokansa ennakkoon ja hyödyntää Restiksen tarjoamia hyviä etuja.

Erityisen näppärä Restis on Raxin take away -pizzojen tilaamisessa ja maksamisessa. Laajasta Raxin noutopizzavalikoimasta löytyy vaihtoehtoja klassikko-Pepperonista herkullisiin valkopohjaisiin pizzoihin ja vegaaniseen Vöneriin. Niin normaalikokoiset kuin myös isot, 40 cm halkaisijaltaan olevat take away -pizzat, valmistetaan aina uunituoreena tilauksesta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sarita Lehtinen, ketjujohtaja Rax Pizzabuffet, +358 40 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi

Kuvat

Raxin kärkituote on maistuvat pizzat, joita voi ostaa myös take awayna.
Raxin kärkituote on maistuvat pizzat, joita voi ostaa myös take awayna.
Lataa
Raxin sisustus on raikas ja viihtyisä.
Raxin sisustus on raikas ja viihtyisä.
Lataa
Raxin buffetpöydässä jokainen herkuttelee aina omalla maulla.
Raxin buffetpöydässä jokainen herkuttelee aina omalla maulla.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

RAX PIZZABUFFET

Rax Pizzabuffetin monipuolisessa buffet-pöydässä on herkuteltavaa moneen makuun. Raxissa jokainen kokoaa omanlaisensa annoksen raikkaasta salaatista, herkullisista pizzoista, maukkaista wingseistä sekä suussa sulavasta pehmytjäätelöstä. Raxissa asiointi on mutkatonta ja herkutella voi heti maksettuaan, sillä tuoretta ruokaa on aina valmiina tarjolla. Raxista voit ostaa tuotteita myös mukaasi.

Vuonna 1994 perustettuun Rax Pizzabuffet -ketjuun kuuluu 27 ravintolaa ympäri Suomen.

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Rax Pizzabuffet tekee paluun kahteen kauppakeskukseen: ravintolat Itiksessä ja Goodmanissa avautuvat 13.8.25.6.2020 09:00:00 EESTTiedote

Rax Pizzabuffet -ravintolaketju avaa elokuussa 2020 kaksi uutta ravintolaa, ja vieläpä samana päivänä. Ravintoloista toinen avataan Helsingissä kauppakeskus Itiksen toisen kerroksen EATIS-ravintolamaailmaan. Toinen ravintola sen sijaan avaa ovensa Hämeenlinnassa kauppakeskus Goodmanissa. Rax Pizzabuffet sijaitsee kauppakeskus Goodmanin eteläpäädyn uudessa ravintolamaailmassa. Alun perin alkukesään suunnitellut ravintola-avaukset siirtyivät koronan aiheuttamien poikkeusolojen myötä elokuulle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme