Restel OyRestel Oy

Rax Pizzabuffet tekee paluun kauppakeskus Itikseen

Jaa

Rax Pizzabuffet avaa ravintolan kauppakeskus Itikseen toukokuun alkupuolella 2020. Edellinen kauppakeskuksessa sijaitseva Rax sulki ovensa elokuun lopussa 2019. Uusi ravintola sijaitsee kauppakeskuksen toiseen kerrokseen rakentuvassa EATIS-ravintolamaailmassa ja tarjoaa 92 asiakaspaikkaa.

Raxin monipuolisessa buffetpöydässä jokainen herkuttelee aina omalla maulla.
Raxin monipuolisessa buffetpöydässä jokainen herkuttelee aina omalla maulla.

”Olemme iloisia tehdessämme paluun kauppakeskus Itikseen. Alueelta löytyy paljon asiakkaitamme ja on ilo päästä taas palvelemaan heitä. Maaliskuun REDIn ravintola-avauksen jälkeen on hieno jatkumo laajentaa pääkaupunkiseudun ravintolatarjontaamme Itä-Helsingin suuntaan”, kertoo Rax Pizzabuffetin ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Kaikissa Raxeissa on käytössä Restis-mobiilisovellus, joka sujuvoittaa ravintolassa asioimista entisestään. Restiksen kautta asiakas voi maksaa ruokansa ennakkoon ja hyödyntää Restiksen tarjoamia hyviä etuja. Erityisen näppärä Restis on Raxin take away -pizzojen tilaamisessa ja maksamisessa. Rax tekee myös yhteistyötä kuljetuspalvelu Woltin ja Foodoran kanssa, joiden kautta Itiksen Raxista voi tilata pizzoja kätevästi myös kotiovelle asti.

Rax Pizzabuffet on itsepalveluperiaatteella toimiva buffetravintolaketju, jossa jokainen herkuttelee helposti ja vaivattomasti aina omalla maulla. Pizza on Raxin kärkituote, mutta monipuolisessa ja laadukkaassa buffet-pöydässä on myös vaihtoehtoja salaatista keittoon ja wingseistä vegaanisiin vaihtoehtoihin. Raxissa voi myös täyttää mukaan otettavan Rax Boxin buffet-pöydän herkuilla tai tilata take away -pizzan valmiista vaihtoehdoista tai juuri niillä omilla lempitäytteillä.

Rax Pizzabuffet toivottaa myös ryhmät ja syntymäpäiväseurueet lämpimästi tervetulleiksi ravintolaan. Raxista on varattavissa syntymäpäiväjärjestelyt, joihin kuuluu juhlavasti koristeltu seurueen pöytä, buffet-pöydän valikoima jäätelöä unohtamatta sekä syntymäpäiväsankarin omavalintainen kolmen täytteen pizza. Raxista löytyy herkuteltavaa jokaiselle – aina omalla maulla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sarita Lehtinen, ketjujohtaja Rax Pizzabuffet, +358 40 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi

Kuvat

Raxin monipuolisessa buffetpöydässä jokainen herkuttelee aina omalla maulla.
Raxin monipuolisessa buffetpöydässä jokainen herkuttelee aina omalla maulla.
Lataa
Raxin kärkituote on maistuvat pizzat.
Raxin kärkituote on maistuvat pizzat.
Lataa
Raxin sisustus on raikas ja viihtyisä.
Raxin sisustus on raikas ja viihtyisä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

RAX PIZZABUFFET

Rax Pizzabuffet -ravintolassa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Buffetpöydässä on tarjolla herkullisia pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelömme! Erilaisten ruokavalioiden ystävät ruokailevat helposti saman pöydän ääressä, koska kukin kokoaa oman annoksensa kymmenistä herkullisista vaihtoehdoista. Heitä nälälle hyvästit hyvällä ruoalla – aina omalla maulla!

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme