Restel OyRestel Oy

Rax tekee paluun Turun keskustaan

Jaa

Ravintola avataan joulukuussa 2021/alkuvuonna 2022 katutasolle osoitteeseen Aurakatu 6. Raxissa tulee olemaan asiakaspaikkoja noin 128 sekä ulkoterassi.

Raxin buffetpöydässä jokainen herkuttelee aina omalla maulla.
Raxin buffetpöydässä jokainen herkuttelee aina omalla maulla.

”Olemme iloisia saadessamme Raxin taas takaisin Turun keskustaan. Keskeisellä paikalla sijaitsevaan ravintolaan löytää helposti syömään paikanpäälle, sieltä voi noutaa ruokaa mukaan uudistetusta Rax KotiBox -valikoimasta tai tilata ruokaa suoraa kotiin. Ravintolan aurinkoinen terassi mahdollistaa ruokailun kesällä myös ulkona. Suurikokoinen ravintola soveltuu mainiosti kaikenlaisille ryhmille tai vaikka lastensynttäreiden järjestämiseen. Toivotamme asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi Raxin herkkujen äärelle”, toivottaa Rax Pizzabuffetin ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Raxin laajasta buffet-valikoimasta löytyy pizzoja, salaattia, lämpimiä ruokia sekä muita vaihtoehtoja moneen makuun. KotiBox-valikoiman tilauksesta valmistettavat uunituoreet pizzat, pizzataskut ja muut ruoat voi noutaa ravintolasta tai tilata kotiinkuljetuksella. Rax Pizzabuffet -ketjun toinen ravintola Turussa sijaitsee kauppakeskus Skanssissa. Ravintolan henkilökunnan rekrytointi käynnistyy heti. Haemme joukkoomme positiivisia ja ahkeria raxilaisia. Mikäli sinusta löytyy kyllä onnistuu -asennetta ota yhteyttä aluepäällikköömme Nea Kääriäiseen sähköpostilla nea.kaariainen@restel.fi.

Sama vielä paikallisille käännettynä:

”Kui mun ny tarttis sanoo, Rax Piszapuffet avaa Turus ravintolan Aurakarul. Raxis palvelas puffetil sekä Rax KotiPox -noutovalikoimal. Ravintolas o asiakaspaikoi 128 sekä aurinkoine terassi ulkoruakailua varten. Me niin pal toivomme, et tulisitte syämään Raxiin!”

                                                                            Käännöksessä käytetty apuna Turkuraattoria

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sarita Lehtinen, ketjujohtaja Rax Pizzabuffet, +358 40 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi

Kuvat

Raxin buffetpöydässä jokainen herkuttelee aina omalla maulla.
Raxin buffetpöydässä jokainen herkuttelee aina omalla maulla.
Lataa
Rax KotiBox -menusta löytyy laaja valikoima pizzoja, salaatteja, pizzataskuja, wingsejä ja muita annoksia.
Rax KotiBox -menusta löytyy laaja valikoima pizzoja, salaatteja, pizzataskuja, wingsejä ja muita annoksia.
Lataa
Buffetissa on tarjolla pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja, ruokaisa päivän keitto sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö!
Buffetissa on tarjolla pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja, ruokaisa päivän keitto sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö!
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

RAX PIZZABUFFET

Rax Pizzabuffet palvelee buffetilla ja KotiBox-noutomenulla. Monipuolisessa buffet-pöydässä on herkuteltavaa moneen makuun. Jokainen kokoaa omanlaisensa annoksen raikkaasta salaatista, herkullisista pizzoista, maukkaista wingseistä sekä suussa sulavasta pehmytjäätelöstä. Buffetissa asiointi on mutkatonta ja herkutella voi heti maksettuaan, sillä tuoretta ruokaa on aina valmiina tarjolla. KotiBox-menu mahdollistaa ruuan tilaamisen myös mukaan otettavaksi tai kotiinkuljetuksella Woltin ja Foodoran kautta. Kaikki KotiBox-annokset valmistetaan keittiössä asiakkaan tilauksesta.

Vuonna 1994 perustettuun Rax Pizzabuffet -ketjuun kuuluu 30 ravintolaa ympäri Suomen.

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Food&Events Tapahtumaravintoloille on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti16.6.2022 13:00:00 EEST | Tiedote

Restelin operoima Food&Events Tapahtumaravintolat on saanut Suomen luonnonsuojeluliiton myöntämän Ekokompassi-ympäristösertifikaatin. Se myönnetään yrityksille, jotka ymmärtävät ympäristölainsäädännön, tunnistavat omat ympäristövaikutuksensa ja ovat näiden pohjalta luoneet kattavan ympäristöohjelman tavoitteineen ja toimenpiteineen, ja nämä toimenpiteet on auditoitu virallisen Ekokompassi-auditoijan toimesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme