RCK Finland Oy

RCK Finland Oy valittiin toimisto-ja it-tarvikkeiden toimittajaksi Hanselin kilpailutuksessa, sopimuksen arvon odotetaan olevan jopa 40 miljoonaa euroa

Jaa

Kokonaisvaltainen työarjen tarvikkeiden ja palveluiden toimittaja RCK Finland Oy on valittu Suomen valtionhallinnon toimisto- ja it-tarvikkeiden toimittajaksi julkishallinnon yhteishankintayksikkö Hanselin kilpailutuksessa. Puitesopimukseen perustuen RCK Finland toimittaa toimisto- ja IT-tarvikkeita valtion hallinnolle, yliopistoille, korkeakouluille ja muutamalle kunnalle.

- Sopimus on RCK Finlandille erittäin merkittävä, sillä se kertoo meidän onnistuneen rakentamaan kustannustehokkaan ja kokonaisvaltaisen tuoteportfolion ja tarjoamaan laadukkaan asiakaskokemuksen. Vastuullisuus on tärkeä teema myös julkishallinnon hankinnoissa, jota voimme tukea laajalla vastuullisesti valmistetulla tuotevalikoimallamme sekä ekologisesti viisaasti rakennetulla palvelukokonaisuudella, sanoo Jere Koskimo, toimitusjohtaja, RCK Finland Oy.

RCK Finland odottaa sopimuksen arvon nousevan mahdollisella neljän vuoden sopimuskaudella jopa 40 miljoonaan euroon, mikäli sopimuksen optiokaudet käytetään. Puitesopimus on kestoltaan kaksi vuotta, jota Hanselilla on mahdollisuus jatkaa kahdella erillisellä yhden vuoden mittaisella optiokaudella. Sopimus astui voimaan 1. syyskuuta 2021.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa:

Jere Koskimo
toimitusjohtaja
RCK Finland Oy
puh. 040 550 2771
jere.koskimo@rckfinland.fi

Tietoja julkaisijasta

RCK Finland Oy
Kisällintie 11 A
01730 Vantaa

https://kauppa.rckfinland.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.