Realia Group Oy

Realia Group -konsernin lakiasiainjohtajaksi Ulla Bono

Jaa

Realia Group -konsernin lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 18.9.2017 alkaen OTL, VT Ulla Bono. Bono siirtyy Realia Groupiin Ahlstrom Oyj:n lakiasiainjohtajan tehtävästä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Ulla Bonon vastaamaan Realia Groupin lakiasioista. Realia Group kasvaa vahvasti Suomessa ja laajentuu yritysostojen kautta myös kansainvälisesti, ja tässä muutoksessa Ulla Bonon kokemus ja osaaminen vahvistavat konsernia erinomaisella tavalla. Haluamme olla jatkossa entistä vahvempi kiinteistönvälityksen ja -johtamisen asiantuntijapalvelukonserni ja hänen taustansa tukee erinomaisesti Realia Groupin ja sen konserniyhtiöiden kehittymistä”, Realia Group Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl toteaa.

"Realia Group on erittäin kiinnostava alansa markkinajohtaja kiinteistönvälitys- ja kiinteistöjohtamispalveluissa. Konsernilla on selkeä tavoite kasvaa edelleen merkittävästi panostamalla asiantuntijapalveluiden kehittämiseen ja kansainvälistymiseen. Odotan innolla, että pääsen kehittämään Realia Groupista sen toimialojen parasta konsernia yhdessä asiakkaiden, henkilöstön ja asiantuntijoiden kanssa", Ulla Bono sanoo.

Lakiasiainjohtajana Ulla Bono tulee vastaamaan Realia Group -konsernin lakiasioista valtakunnallisesti ja kansainvälisesti, ja hän raportoi Realia Groupin toimitusjohtajalle.

Lisätietoja:
Ulla Bono, lakiasiainjohtaja (18.9.2017 alkaen), Realia Group Oy, 050 539 0893
Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Realia Group Oy, p. 040 833 5461
Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Realia Group
Matti.Bergendahl@realia.fi
puh. 040 833 5461

Kuvat

Ulla Bono
Ulla Bono
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Realia Group Oy
Valimotie 9
00380 HELSINKI

http://www.realiagroup.fi

Realia Group -konserni on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti ja Realia Management. Baltian, Ruotsin ja Norjan liiketoiminnoista vastaavat Ober-Haus ja Hestia. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 114 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 900 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.realiagroup.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Realia Group Oy

Matti Bergendahl jättää tehtävänsä Realia Group -konsernin toimitusjohtajana - Hänen seuraajakseen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Kari Virta1.10.2019 13:57:33 EESTTiedote

Viiden menestyksekkään vuoden jälkeen Realia Group -konsernin toimitusjohtaja Matti Bergendahl on irtisanoutunut ja jättää tehtävänsä siirtyäkseen uusin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle. Tästä johtuen Realia Group Oy:n hallitus on tyytyväinen voidessaan ilmoittaa, että uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Kari Virta. Karin tutustuminen Realia Group -konserniin alkaa lokakuun aikana ja hän aloittaa tehtävässään konsernin toimitusjohtajana 1.11.2019. Matti Bergendahl toimii Kari Virran tukena vuoden 2019 loppuun saakka. ”Olemme kiitollisia Matti Bergendahlin panoksesta Realia Group -konsernissa. Bergendahlin johdossa Realia Group -konsernista ja sen liiketoimintayksiköistä on kasvanut Pohjoismaiden johtava kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluiden asiantuntijakonserni, joka on tunnettu osaavasta henkilöstöstään. Bergendahlin toimikaudella 2014–18 konsernin liikevaihto on kasvanut 90 miljoonasta eurosta yli 140 miljoonaan euroon. Samana ajanjaksona konsernin kannattavuus on k

Realia Group -konserni ostaa Colliers International Finland Group Oy:n isännöintiliiketoiminnat ja vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana isännöintialan toimijana9.7.2018 13:56:57 EESTTiedote

Pohjoismaiden suurin asunto-, kiinteistö- ja toimitilaomaisuuden hallintaan ja välitykseen erikoistunut Realia Group -konserni on ostanut Colliers Isännöinti Oy:n (entinen Ovenia Isännöinti Oy) Colliers International Finland Group Oy:ltä (entinen Ovenia Group Oy). Yrityskauppa on osa Realia Groupin ja sen tytäryhtiö Realia Isännöinnin kasvustrategiaa ja tukee yhtiön tavoitetta toimia isännöintialan suunnannäyttäjänä erityisesti asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme