Realia Isännöinti Oy

Realia Isännöinti vahvistaa toimintaansa Helsingissä

Jaa

Realia Isännöinti Oy on 6.4.2018 solminut liiketoimintakaupan Isännöitsijätoimisto Pekka Lindberg Oy:n liiketoiminnan siirtymisestä Realia Isännöinnille. Isännöitsijätoimisto Pekka Lindberg Oy:n isännöimät asiakkuudet siirtyvät Realia Isännöinti Oy:lle 1.6.2018 alkaen.

Isännöitsijätoimisto Pekka Lindberg Oy on Lauttasaaressa Helsingissä toimiva isännöintiyritys. Liiketoimintakaupan myötä yrityksen 16 asiakkuutta siirtyvät Realia Isännöinnille.

Isännöitsijätoimisto Pekka Lindberg Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Pekka Lindberg siirtyy liiketoimintakaupan myötä eläkkeelle.

”Olen päättänyt jäädä eläkkeelle tänä vuonna ja olen aktiivisesti pyrkinyt löytämään liiketoiminnalleni jatkajan. Punnittuani eri vaihtoehtoja Realia Isännöinti tuntui asiakkaiden kannalta parhaalta vaihtoehdolta. Poikani Kari Lindberg jatkaa isännöinnin tehtävissä Realia Isännöinnin palveluksessa, joten perheyrityksemme tarina jatkuu myös liiketoimintakaupan jälkeen”, Pekka Lindberg sanoo.

”Realia Isännöinnillä on kunnia jatkaa Pekka Lindbergin elämäntyötä isännöinnin parissa. Varmistamme, että Isännöitsijätoimisto Pekka Lindberg Oy:n asiakkaat saavat myös jatkossa ensiluokkaisen palvelun ja että yhdistyminen sujuu asiakkaille mahdollisimman vaivattomasti”, sanoo Realia Isännöinnin vt. liiketoimintajohtaja ja Realia Group -konsernin toimitusjohtaja Matti Bergendahl.

Yhteyshenkilöt

Jyrki Makkonen, aluejohtaja, Realia Isännöinti Oy, puh 040 900 8999
Pekka Lindberg, toimitusjohtaja, Isännöitsijätoimisto Pekka Lindberg Oy, puh 09 678 201

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Realia Isännöinti Oy
Realia Isännöinti Oy
Valimotie 17-19
00380 HELSINKI

http://www.realiaisannointi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Realia Isännöinti Oy

Tutkimus: Suomalaisista taloyhtiöistä harva on aloittanut valmistautumisen sähkö- ja hybridiautojen lataamiseen13.2.2019 07:30:00Tiedote

Realia Isännöinti selvitti IRO Researchin Tuhat suomalaista -tutkimuksella suomalaisten kiinnostusta sähkö- tai hybridiauton hankintaan sekä näkemyksiä sähköautojen latauksen järjestämisestä taloyhtiöissä. Tutkimuksen mukaan joka kolmas suomalainen on harkinnut hankkivansa sähkö- tai hybridiauton seuraavan viiden vuoden aikana. Valtaosassa suomalaisia taloyhtiöitä ei kuitenkaan ole vielä keskusteltu autojen latauspisteistä: vain 12 prosentissa taloyhtiöstä on herännyt keskustelua latauksen järjestämisestä. Myös näkemykset kustannusten jakamisesta vaihtelevat.

Tutkimus: Energian säästäminen taloyhtiöissä kiinnostaa enemmistöä suomalaisista27.11.2017 08:00:00Tiedote

Suomalaisia taloyhtiön osakkaita kiinnostaa energian säästö omassa taloyhtiössään. Tutkimuksen mukaan osakkaista 64 % on valmis investoimaan taloyhtiön energian säästöön tähtääviin hankkeisiin kustannussäästöjen saavuttamiseksi. Realia Isännöinti selvitti lokakuussa 2017 asunto-osakeyhtiössä asuvien suomalaisten näkemyksiä energian säästöön tähtäävistä hankkeista.

Realia Isännöinti vahvistaa liiketoimintaansa Espoossa ja Kauniaisissa ostamalla Espoon Isännöinnin10.5.2017 13:50:29Tiedote

Pohjoismaiden suurimpaan kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoavaan Realia Group -konserniin kuuluva Realia Isännöinti on ostanut Espoon Isännöinnin. Yrityskauppa on osa Realia Groupin ja sen tytäryhtiö Realia Isännöinnin kasvustrategiaa ja tukee Realia Isännöinnin tavoitetta toimia isännöintialan suunnannäyttäjänä erityisesti asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme