Red Bull Finland

Red Bull Illume 2019 valokuvakilpailu esittelee taas vuoden vaikuttavimmat kuvat maailmalta

Jaa

Red Bull Illume Image Quest on globaali seikkailu ja action sports valokuvakilpailu johon kuka tahansa voi osallistua. Illume nostaa esille planeettamme luovimmat ja kiehtovimmat lifestyle-kuvat joiden tyyli edustaa hyvin vahvasti kuvaajien omaa elämäntyyliä ja kulttuurista taustaa. Red Bull Illume järjestetään nyt viidettä kertaa ja siihen voi osallistua 31.7 asti. Uutuutena tänä vuonna myös liikkuvan kuvan kategoria. Voittajat julkistetaan ja palkitaan marraskuussa 2019.

Photo credit: Lorenz Holder / Red Bull Illume / Red Bull Content Pool - Vuoden 2016
"New Creativity" kategorian finalisti
Photo credit: Lorenz Holder / Red Bull Illume / Red Bull Content Pool - Vuoden 2016 "New Creativity" kategorian finalisti

Red Bull Illume Image Questin upeat otokset ovat päätyneet vuosien varrella lukemattomien silmäparien ihailtavaksi, ympäri maailman. 2019 kilpailu tulee tarjoamaan taas entistä henkeäsalpaavampia seikkailu ja action sports kuvia ja videoita sekä ammatti- että harrastelijakuvaajien toimesta.

Vuoden 2016 Red Bull Illume kilpailuun osallistui 5 646 kuvaajaa,120 eri maasta. Kilpailuun ladattiin ennätysmäärä kuvia: yhteensä 34 624 kappaletta. Kokonaiskilpailun voittajaksi julistettiin Lorenz Holder joka voitti kilpailun jo toistamiseen.

Tamperelainen Rami Hanafi on pitkän linjan valokuvaaja, jonka dokumentaarisella otteella toteutettuja, tinkimättömiä kuvia on vuosien varrella totuttu näkemään kansainvälisten julkaisujen, kuten Transworld Snowboardingin, Snowboarderin ja Onboardin sivuilla. Miehen tarinoille omistautuminen ja todellisten tunteiden ja hetkien vangitseminen on palkittu finaalipaikalla kolmessa eri Red Bull Illume Image Questissa.

Vuoden 2019 kilpailuun voi osallistua 31.7 asti. Osallistumiskuvat ja/tai videot voi ladata osoitteessa redbullillume.com – mistä löytyy myös kilpailun tarkemmat tiedot ja säännöt.

Viidestäkymmenestä eri kuvaamisen expertistä koostuva tuomaristo valitsee kaikista kilpailuun ladatuista kuvista 55 finalistia ja lopulta 11 kategoriavoittajaa sekä yhden pääkilpailun voittajan. Tulokset julkistetaan marraskuussa 2019. Sekä pääkilpailun voittaja että eri kategorioiden voittajat saavat palkinnoksi korkealaatuisia valokuvaamiseen liittyviä tavarapalkintoja joiden arvo on yhteensä 100 000€. Kilpailu järjestetään seuraavan kerran vuonna 2021.

Osallistumiskuvat voivat olla vanhoja arkistojen helmiä (ainoana rajoitteena että niiden tulee olla otettu 31.3.2016 jälkeen), tai uusia otoksia. Kaikki finaaliin valitut 55 kuvaa tulevat näkymään kulttuurihubeissa ja pääkaupungeissa ympäri maailman Red Bull Illume Exhibit Tourilla, vuoden 2020 aikana.

Vuoden 2019 Red Bull Illume Image Questin viralliset yhteistyökumppanit ovat SonySanDiskSkylum ja COOPH.

Kuvat / videot:

Kaikki Red Bull Illume kuvat ovat vapaasti käytettävissänne editoriaalista käyttöä varten, kilpailuun liittyvien juttujen yhteydessä. Pyydämme vain, että mainitsette kuvaajan nimen ja Red Bull Illume kilpailun nimen jutun yhteydessä (© Photographer Name / Red Bull Illume).

Vuoden 2016 finalistien kuvat ovat nähtävissä osoitteessa redbullillume.com. Lisää high-res kuvia, videoita ja muita materiaaleja > Red Bull Illume Media Room / Red Bull Content Pool.

Red Bull Illume sosiaalisessa mediassa:

Instagram
, Facebook, Twitter, YouTube ja Pinterest.

Lisätietoja ja yhteystiedot:

Pia Kaipainen

pia.kaipainen@redbull.com

www.redbullillume.com

Kuvat

Photo credit: Lorenz Holder / Red Bull Illume / Red Bull Content Pool - Vuoden 2016
"New Creativity" kategorian finalisti
Photo credit: Lorenz Holder / Red Bull Illume / Red Bull Content Pool - Vuoden 2016 "New Creativity" kategorian finalisti
Lataa
Photo credit: Jeremy Bernard / Red Bull Illume / Red Bull Content Pool - Best of Instagram by SanDisk  voittaja (toukokuu 2019)
Photo credit: Jeremy Bernard / Red Bull Illume / Red Bull Content Pool - Best of Instagram by SanDisk voittaja (toukokuu 2019)
Lataa
Photo credit: Syo van Vliet / Red Bull Illume / Red Bull Content Pool - Vuoden 2016
"Close up" kategoria /
Top275
Photo credit: Syo van Vliet / Red Bull Illume / Red Bull Content Pool - Vuoden 2016 "Close up" kategoria / Top275
Lataa
Photo credit: Zak Noyle / Red Bull Illume / Red Bull Content Pool - Illume 2013 finalisti
Photo credit: Zak Noyle / Red Bull Illume / Red Bull Content Pool - Illume 2013 finalisti
Lataa
Red Bull Illume 2019 infograafi
Red Bull Illume 2019 infograafi
Lataa
Photo credit: Daniel Deak Bardos / Red Bull Illume / Red Bull Content Pool
Photo credit: Daniel Deak Bardos / Red Bull Illume / Red Bull Content Pool
Lataa
Photo credit: Rami Hanafi / Red Bull Illume / Red Bull Content Pool
Photo credit: Rami Hanafi / Red Bull Illume / Red Bull Content Pool
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Red Bull Finland
Red Bull Finland
Lautatarhankatu 10
00580 HELSINKI

http://www.redbull.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Red Bull Finland

Alamäkiluistelija Mirko Lahden maailmanmestaruusjahti alkaa viikonloppuna – Suomessa luistellaan kilpaa helmikuussa10.1.2020 11:30:42 EETTiedote

Uudistettu alamäkiluistelun MM-sarja Red Bull Ice Cross World Championship nähdään kaudella 2019-2020 laajempana kuin koskaan. Vauhdikas MM-sarja pitää sisällään yhteensä 13 osakilpailua. Sarjoja on kolme: miehet, naiset ja nuoret. Kauden aikana vieraillaan seitsemässä maassa ja kolmessa eri maanosassa. Alamäkiluistelun MM-sarja nähdään myös Suomessa, kun kilpailijat syöksyvät jääränniin Rautalammin ATSX 500 -osakilpailussa 8. helmikuuta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme