Espoon kaupunki - Esbo stad

Rehtori Hanna Sarakorpi jatkaa virkasuhteessa Espoon kaupunkiin

Jaa

Espoon suomenkielisessä opetustoimessa on käynnistetty keskustelut rehtori Hanna Sarakorven kanssa sen jälkeen, kun Espoon kaupunginhallitus 1.10.2018 hylkäsi esityksen rehtorin irtisanomisesta.

Espoon suomenkielisessä opetustoimessa on käynnistetty keskustelut rehtori Hanna Sarakorven kanssa sen jälkeen, kun Espoon kaupunginhallitus 1.10.2018 hylkäsi esityksen rehtorin irtisanomisesta. Kaupunginhallituksen päätös tarkoittaa sitä, että Sarakorpi jatkaa virkasuhteessa Espoon kaupunkiin. Vaihtoehtoja työstetään yhteistyössä Sarakorven kanssa. Tavoitteena on löytää ratkaisu koulujen syyslomaviikon loppuun mennessä.  

Kaupunginhallituksen kehotuksen mukaisesti yhteistyössä Saunalahden kouluyhteisön kanssa varmistetaan, että koulun toiminta saadaan jälleen hyväksi. Myös oppilaaksiottopäätöksiä koskevaa ohjeistusta ja niiden tulkintaa tullaan tarkastelemaan.

Lisätietoja: sivistystoimen johtaja Aulis Pitkälä, p. 043 827 1105

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme