Huutokauppa Helander

Reidar Särestöniemen ainutlaatuinen öljyvärimaalaus myynnissä Huutokauppa Helanderilla

Jaa

Huutokauppa Helanderilla on 26.5.2023 päättyvässä huutokaupassa myynnissä Reidar Särestöniemen harvinainen öljyvärimaalaus. Kyseessä on suurikokoinen teos, joita on taiteilijalta harvoin tarjolla. Helanderille tämä on ensimmäinen Särestöniemen maalaus.

Öljyvärimaalaus-Reidar Särestöniemi-Huutokauppa Helander-
Särestöniemen taiteen kysyntä on ollut kasvussa, ja teosten arvo on noussut merkittävästi. Huutokaupattava teos on kooltaan suuri (130 x 129 cm), aidoksi todennettu öljyvärimaalaus. Kuva: Huutokauppa Helander / Erkki Laine.

Värien mestari Reidar Särestöniemi (1925–1981) lukeutuu kiistatta tunnetuimpiin suomalaisiin taiteilijoihin. Lappilaistaiteilija inspiroitui pohjoisen luonnosta, ihmisistä ja uskomuksista. Huutokaupattava maalaus edustaa Särestöniemen kultakauden, 1960–70-luvun tuotantoa, jolloin taiteilijan teokset olivat värikkäitä ja kooltaan suuria. Vuonna -71 signeerattu teos on Helanderin saamien tietojen mukaan ostettu aikanaan suoraan taiteilijalta. Teos on myynnissä verkossa 19.–26.5.2023 osana Design & Classic Sale Helander-huutokauppaa 30 000 € lähtöhinnalla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Öljyvärimaalaus-Reidar Särestöniemi-Huutokauppa Helander
Särestöniemen taiteen kysyntä on ollut kasvussa, ja teosten arvo on noussut merkittävästi. Huutokaupattava teos on kooltaan suuri (130 x 129 cm), aidoksi todennettu öljyvärimaalaus. Kuva: Huutokauppa Helander / Erkki Laine.
Lataa

Linkit

Huutokauppa Helander

Huutokauppa Helander on perustettu 1980-luvulla. Nykyomistuksessaan se on ollut vuodesta 2012. Asiakaskunta on kansainvälistä ja valikoima on laaja ja kattaa kaiken mahdollisen valaisimista designhuonekaluihin, uniikeista sisustuslöydöistä keräilyesineistöön, antiikista vintageen – kodin käyttöesineitä unohtamatta. Arvostamme laatua ja panostamme designiin. Tervetuloa mukaan huutokaupan mielenkiintoiseen maailmaan!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Huutokauppa Helander

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme