Messukeskus

Rentle voitti GoExpo Winter Innovations -kilpailun

Jaa

GoExpo Winterin yhteydessä järjestettävän, uuden innovaatiokilpailu on voittanut Rentle, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen alustan ja työkalut vuokraustoiminnan pyörittämiseen. Voittaja palkitaan messuosallistumisella kansainvälisillä talviurheilumessuilla Saksassa. Innovaatiokilpailu järjestettiin ensimmäistä kertaa osana GoExpo Winter messuja perjantaina 15.11.

GoExpo Winter Innovations -kilpailun voitti Rentle. Kuvassa toimitusjohtaja Tuomo Laine. Kuva: Vesa Koivunen.
GoExpo Winter Innovations -kilpailun voitti Rentle. Kuvassa toimitusjohtaja Tuomo Laine. Kuva: Vesa Koivunen.

Rentle on vuokraukseen perustuvan kestävän kulutuksen edelläkävijä. Yritys on kehittänyt vapaa-ajan palveluita tarjoavien vuokraamojen, kuten suksivuokraamojen, tarpeisiin avaimet käteen ratkaisun, jolla voi hoitaa niin inventaarion, sopimukset, maksut kuin varaukset. Kuluttajille tämä näkyy parempina ja moderneina vuokrauskokemuksina niin verkossa kuin myymälässä.

Rentlen innovatiivisella alustalla niin pienet kuin suuret vuokraamot saavat modernit työkalut liiketoiminnan pyörittämiseen. Rentlen ohjelmisto on helppokäyttöinen ja se tekee vuokrausliiketoiminnasta aiempaa tehokkaampaa, kun paperisiin vuokraussopimuksiin liittyvä manuaalinen työ jää pois. Rentleä voi syystäkin pitää uranuurtajana, sillä mikään muu yritys ei vielä tarjoa vastaavaa, informaatioteknologiaa hyödyntävää kokonaisvaltaista ratkaisua alan toimijoille.

Raadin mukaan Rentlen liiketoiminta on skaalautuvaa, ja se tarjoaa asiakkaiden olemassa olevaan ongelmaan selkeän ratkaisun. Yritys luo asiakkaille lisäarvoa, ja hyöty on jo todistettu käytännön asiakastyössä.

Kilpailun voittaja saa palkinnoksi osaston tammikuussa 2020 järjestettävillä ISPO-messuille. ISPO on maailman suurin talviurheilualan ammattimessutapahtuma, ja voitto avaa mahdollisuuksia kansainvälisten kontaktien luomiseen. Seuraavaksi Rentle on esillä Aalto-yliopiston osastolla Slush Helsinki 2019 -tapahtumassa.

-          Rentle on vahvasti kansainvälistymässä, ja osallistuminen ISPOon on meille hyvä foorumi verkostoitua muun muassa välinevalmistajien kanssa, kertoo Rentlen perustaja ja toimitusjohtaja Tuomo Laine.

Ensimmäistä kertaa järjestetty GoExpo Winter Innovations -kilpailu on suunnattu yrityksille, joilla on uudenlaisia tuotteita tai palveluita talvisiin olosuhteisiin ja liikuntaan, olipa lajina patikointi, laskettelu tai mikä tahansa urheilu- tai ulkoilumuoto. Kilpailun pitchaukseen osallistui kuusi yritystä, joista sijoittamisen ja talviurheilun ammattilaisista koostunut raati valitsi voittajan. Raadin jäsenet ovat Matias Mäenpää (kasvuyrittäjä ja Visman toimitusjohtaja sekä sijoittaja), Emma Terho (entinen jääkiekkoilija, nykyään Kansainvälisen Olympiakomitean, Suomen Jääkiekkoliiton hallituksen ja Suomen Olympiakomitean hallituksen jäsen) ja Smashin toimitusjohtaja Juuso Ilmelä (Smashin toimitusjohtaja, kokenut globaalin bisneksen tekijä ja start up -yrityksien tuntija). Kilpailu toteutetaan yhdessä urheilu- ja liikuntateknologioiden kohtaamisalustan, Smashin, sekä Münchenin kansainvälisten talviurheilumessujen, ISPOn kanssa.

GoExpo Winter on aktiivisen talviharrastajan tapahtuma lumella, jäällä, luonnossa tai sisällä liikkuville. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 15.‒17.11.2019. Samaan aikaan GoExpo Winterin kanssa järjestetään pelitapahtuma GameXpo. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.

Lisätietoja:

Messukeskus: tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com
www.goexpowinter.fi

Rentle: toimitusjohtaja Tuomo Laine, tuomo@rentle.io, +358 41 505 8391
Markkinointipäällikkö, Akseli Lehtonen, akseli@rentle.io, +358 45 630 3520

https://www.rentle.io

Kuva voittajasta median edustajien käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com/

Lisätietoa median akkreditoitumisesta GoExpo Winter -messuille:

https://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

Kuvat

GoExpo Winter Innovations -kilpailun voitti Rentle. Kuvassa toimitusjohtaja Tuomo Laine. Kuva: Vesa Koivunen.
GoExpo Winter Innovations -kilpailun voitti Rentle. Kuvassa toimitusjohtaja Tuomo Laine. Kuva: Vesa Koivunen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkamessujen ohjelmassa esillä vastuullisuus, maata pitkin matkustaminen ja partnerimaa Viro4.12.2019 08:00:00 EETTiedote

Pohjoismaiden suurimman matkailualan tapahtuman Matkamessujen ohjelman julkistus on aloitettu. Ohjelmassa näkyy entistä voimakkaammin vastuullinen matkailu. Myös Matkamessujen partnerimaa Viro on näyttävästi esillä ohjelmassa. Matkamessut järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 16.-19.1.2020. Matkailun trendit ja matkailun merkitys muuttuvassa yhteiskunnassa ovat voimakkaasti esillä Matkamessuilla. Matkailuteollisuus tuottaa 10 % maailman bruttokansantuotteesta ja työllistää maailmanlaajuisesti joka kymmenennen ihmisen, mutta turismin kasvaessa maapallon kestokyky on kuitenkin koetuksella. Kuinka vastuullisuus tulisi ottaa huomioon matkailuteollisuudessa? Onko vastuullisuus ja kestävyys muuttumassa ”uudeksi normiksi” matkailualalla? Matkailualan ammattilainen ja The Global Sustainable Tourism Councilin Ruotsin edustaja Jeppe Klockareson pohtii puheenvuorossaan matkailun haasteita, mahdollisuuksia, sekä Ruotsin #flygskam -ilmiötä Inspiration Stagella torstaina 16.1. kello 12.30. Samaa

Opiskelijoiden aktiivista osallistumista palkittiin Studia-messuilla3.12.2019 16:18:39 EETTiedote

Studia-messuilla jaettiin stipendejä aktiivisille ja ansioituneille lukiolaisille, jotka ovat tehneet huomattavaa työtä koulunsa toiminnan edistämiseksi. Messukeskuksen lahjoittamasta 4000 euron summasta jaettiin neljä stipendiä, jotka myönnettiin Jyväskylän Lyseon lukion Let’s Get Global -projektin kahdeksanhenkiselle ydinryhmälle, Helsingin normaalilyseon lukion opiskelijakunnan hallitukselle, Sysmän lukion opiskelijakunnan hallitukselle sekä Luostarivuoren Lyseon opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtaja Kasper Vienanlinnalle. Lukiolaisten jatkokoulutustapahtuma Studia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 3.–4.12.2019.

Yksityissijoittajat valitsivat Suomen houkuttelevimmat pörssiyhtiöt – kärjessä komeilevat jo toistamiseen samat voittajat26.11.2019 10:15:00 EETTiedote

Kone, Ponsse, Marimekko ja Verkkokauppa.com haalivat jälleen sijoittajien äänet vuoden 2019 Yksityissijoittajan valinta -kilpailussa. Kilpailussa yksityissijoittajat valitsevat Suomen houkuttelevimmat ja luotettavimmat pörssiyhtiöt neljässä eri sarjassa: suuri, keskisuuri ja pieni pörssiyhtiö sekä paras First North -listalla. Kilpailun järjestää Pörssisäätiö, Kreab ja Messukeskus. Voittajat julkistettiin Sijoitus Invest -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 26.11.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme