Messukeskus

Rentle voitti GoExpo Winter Innovations -kilpailun

Jaa

GoExpo Winterin yhteydessä järjestettävän, uuden innovaatiokilpailu on voittanut Rentle, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen alustan ja työkalut vuokraustoiminnan pyörittämiseen. Voittaja palkitaan messuosallistumisella kansainvälisillä talviurheilumessuilla Saksassa. Innovaatiokilpailu järjestettiin ensimmäistä kertaa osana GoExpo Winter messuja perjantaina 15.11.

GoExpo Winter Innovations -kilpailun voitti Rentle. Kuvassa toimitusjohtaja Tuomo Laine. Kuva: Vesa Koivunen.
GoExpo Winter Innovations -kilpailun voitti Rentle. Kuvassa toimitusjohtaja Tuomo Laine. Kuva: Vesa Koivunen.

Rentle on vuokraukseen perustuvan kestävän kulutuksen edelläkävijä. Yritys on kehittänyt vapaa-ajan palveluita tarjoavien vuokraamojen, kuten suksivuokraamojen, tarpeisiin avaimet käteen ratkaisun, jolla voi hoitaa niin inventaarion, sopimukset, maksut kuin varaukset. Kuluttajille tämä näkyy parempina ja moderneina vuokrauskokemuksina niin verkossa kuin myymälässä.

Rentlen innovatiivisella alustalla niin pienet kuin suuret vuokraamot saavat modernit työkalut liiketoiminnan pyörittämiseen. Rentlen ohjelmisto on helppokäyttöinen ja se tekee vuokrausliiketoiminnasta aiempaa tehokkaampaa, kun paperisiin vuokraussopimuksiin liittyvä manuaalinen työ jää pois. Rentleä voi syystäkin pitää uranuurtajana, sillä mikään muu yritys ei vielä tarjoa vastaavaa, informaatioteknologiaa hyödyntävää kokonaisvaltaista ratkaisua alan toimijoille.

Raadin mukaan Rentlen liiketoiminta on skaalautuvaa, ja se tarjoaa asiakkaiden olemassa olevaan ongelmaan selkeän ratkaisun. Yritys luo asiakkaille lisäarvoa, ja hyöty on jo todistettu käytännön asiakastyössä.

Kilpailun voittaja saa palkinnoksi osaston tammikuussa 2020 järjestettävillä ISPO-messuille. ISPO on maailman suurin talviurheilualan ammattimessutapahtuma, ja voitto avaa mahdollisuuksia kansainvälisten kontaktien luomiseen. Seuraavaksi Rentle on esillä Aalto-yliopiston osastolla Slush Helsinki 2019 -tapahtumassa.

-          Rentle on vahvasti kansainvälistymässä, ja osallistuminen ISPOon on meille hyvä foorumi verkostoitua muun muassa välinevalmistajien kanssa, kertoo Rentlen perustaja ja toimitusjohtaja Tuomo Laine.

Ensimmäistä kertaa järjestetty GoExpo Winter Innovations -kilpailu on suunnattu yrityksille, joilla on uudenlaisia tuotteita tai palveluita talvisiin olosuhteisiin ja liikuntaan, olipa lajina patikointi, laskettelu tai mikä tahansa urheilu- tai ulkoilumuoto. Kilpailun pitchaukseen osallistui kuusi yritystä, joista sijoittamisen ja talviurheilun ammattilaisista koostunut raati valitsi voittajan. Raadin jäsenet ovat Matias Mäenpää (kasvuyrittäjä ja Visman toimitusjohtaja sekä sijoittaja), Emma Terho (entinen jääkiekkoilija, nykyään Kansainvälisen Olympiakomitean, Suomen Jääkiekkoliiton hallituksen ja Suomen Olympiakomitean hallituksen jäsen) ja Smashin toimitusjohtaja Juuso Ilmelä (Smashin toimitusjohtaja, kokenut globaalin bisneksen tekijä ja start up -yrityksien tuntija). Kilpailu toteutetaan yhdessä urheilu- ja liikuntateknologioiden kohtaamisalustan, Smashin, sekä Münchenin kansainvälisten talviurheilumessujen, ISPOn kanssa.

GoExpo Winter on aktiivisen talviharrastajan tapahtuma lumella, jäällä, luonnossa tai sisällä liikkuville. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 15.‒17.11.2019. Samaan aikaan GoExpo Winterin kanssa järjestetään pelitapahtuma GameXpo. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.

Lisätietoja:

Messukeskus: tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com
www.goexpowinter.fi

Rentle: toimitusjohtaja Tuomo Laine, tuomo@rentle.io, +358 41 505 8391
Markkinointipäällikkö, Akseli Lehtonen, akseli@rentle.io, +358 45 630 3520

https://www.rentle.io

Kuva voittajasta median edustajien käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com/

Lisätietoa median akkreditoitumisesta GoExpo Winter -messuille:

https://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

Kuvat

GoExpo Winter Innovations -kilpailun voitti Rentle. Kuvassa toimitusjohtaja Tuomo Laine. Kuva: Vesa Koivunen.
GoExpo Winter Innovations -kilpailun voitti Rentle. Kuvassa toimitusjohtaja Tuomo Laine. Kuva: Vesa Koivunen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää tekemällä kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 65 exhibitions and 1,500 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Sairaanhoitajapäivät tuo näkyville hoitotyön arjen uudet haasteet22.1.2020 13:48:01 EETTiedote

Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön koulutus- ja näyttelytapahtuma. Näyttely ja tietoiskuohjelma tuovat esiin työn haasteita ja tarjoavat uutta tietoa ja teknologisia ratkaisuja. Klinikka-lavalla puhutaan muun muassa pelkopotilaiden virtuaalilääkkeestä, terveyshuuhaasta ja uudesta 2020-luvun kansansairaudesta. Sairaanhoitajapäivillä on luvassa myös ajankohtainen katsaus työmarkkinaneuvotteluista. Tapahtuma järjestetään 25.–26.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

MP 20 -messut tekee hyvää21.1.2020 16:31:35 EETTiedote

MP 20 Moottoripyörämessut esittelee vuoden 2020 kuumimmat moottoripyöräuutuudet, nostaa esille kilpamoottoripyöräilyä ja on mukana tukemassa nuorten moottoripajatoimintaa. Messuille myydään hyväntekeväisyyslippuja, joilla osallistuu arvontaan. Voittaja saa omakseen huikean uniikin Indian Scoutin runkoon rakennetun moottoripyörän. MP 20 -messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 31.1. – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

MP 20 -messujen media-aika 31.1. klo 8.30-10.0021.1.2020 11:07:06 EETKutsu

Tervetuloa MP 20 -messujen media-aikaan Messukeskukseen Helsinkiin kuulemaan, mitä uutta MP-messut tarjoaa ja miten alalla menee. Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen pääsette tutustumaan kuumimpiin uutuusmoottoripyöriin messuosastoille. Mukana ovat kaikki Suomessa edustetut moottoripyörämerkit ja paljon varusteita. Mukana ovat muun muassa Aprilia, BMW, Drac, Ducati, Fantic, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, Keeway, KTM, Moto Guzzi, Vespa, Peugeot, Polaris, Suzuki, Triumph ja Yamaha. MP-messujen rakennettujen moottoripyörien alueella Petrol Circus Custom Bike Show’ssa on 100 pyörää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme