Laurea

RESTO2018-kilpailun voitto Haaga-Heliaan

Jaa

RESTO-tietotaitokilpailut kokoavat vuosittain yhteen restonomiopiskelijat eri puolilta Suomea ottamaan mittaa toisistaan. Tänä vuonna Laurea-ammattikorkeakoulussa 22. - 23.3. pidettyihin kilpailuihin osallistui 12 joukkuetta 11 ammattikorkeakoulusta. Viiden kilpailutehtävän perusteella voittajaksi tämän vuoden kilpailussa valittiin Urban Borgå -joukkue Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Porvoon kampukselta.

Toiselle sijalle nousi Kajaanin ammattikorkeakoulun Tervaporvarit ja kolmanneksi sijoittui Peltomerten seilaajat -joukkue Seinäjoen ammattikorkeakoulusta. Voittajat julkistettiin RESTO-gaalassa, joka järjestettiin perjantai-iltana Kattilahallissa Helsingissä.

Tänä vuonna RESTO-kilpailuissa järjestettiin ensi kerran alumnien sarja, jossa voiton nappasi Tampereen ammattikorkeakoulun joukkue Nääsrestot.

RESTO -tietotaitokilpailussa tulevat restonomit edustivat omaa ammattikorkeakouluaan ja kilpailivat neljän hengen joukkueissa. Kilpailussa mitattiin opiskelijoiden tietoja ja taitoja matkailu- ja ravitsemisalan osaamisalueilla. Kilpailutehtävät toteutettiin yhdessä yritys- ja yhteistyökumppanien kanssa, joten kilpailijat pääsivät näyttämään erikoisosaamistaan suoraan alalla toimiville yrityksille ja verkostoitumaan heidän kanssaan.

RESTO -tietotaitokilpailun tavoitteena on myös tehdä restonomikoulutusta ja -nimikettä tutuksi. Kilpailun lisäksi tapahtuma kokoaa yhteen matkailu- ja ravitsemisalan ammattilaiset eri puolilta Suomea. RESTO-tietotaitokilpailut on järjestetty vuodesta 2002 lähtien. Viime vuonna kilpailu järjestettiin Kajaanin ammattikorkeakoulussa.

Tämän vuotisen RESTO-kilpailun pääyhteistyökumppaneina toimivat Dieta, HKScan, URtekram, Opteam, Royal Ravintolat ja Portaat luomuun -ohjelma. Tämän lisäksi kumppaneina on 24 muutakin yritystä.

Lisätietoa RESTO2018-kilpailusta tapahtuman verkkosivuilta www.resto.fi

Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Uudellamaalla kuudella kampuksella. Opiskelussa Laureassa keskeistä ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit, joiden ansiosta opiskelijamme verkostoituvat jo opiskeluaikanaan ja oppivat tärkeitä työelämässä tarvittavia taitoja. Laurea-yhteisöön kuuluu noin 7 800 opiskelijaa, 500 henkilökunnan jäsentä ja 24 000 alumnia. Laurea on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhteisö.

Laureassa tehdään käytännönläheistä tutkimus- ja kehitystyötä strategisilla tutkimusalueilla, jotka perustuvat tulevaisuuden tarpeisiin ja vahvaan osaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, palveluliiketoiminnassa sekä turvallisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Glamouria ja rajojen ylittämistä: Laurea ja Red Carpet yhteistyöhön14.3.2019 09:25:35 EETTiedote

Laurea-ammattikorkeakoulu ja Red Carpet Film Festival ovat aloittaneet yhteistyön. Laurean opiskelijat ovat aktiivisessa roolissa loppukesällä 2019 Hyvinkäällä järjestettävän elokuvafestivaalin järjestämisessä. Yhteistyö perustuu laurealaiseen kehittämispohjaisen oppimisen malliin, jossa opiskelijoiden oppiminen viedään aitoihin työelämän tilanteisiin. -Yritysten kanssa tehtävät kehittämisprojektit ovat Laurealle jo tavaramerkki, kertoo rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski. -Olemme jo vuosikymmenten ajan yhdistäneet oppimisen aitoihin työelämän kehittämishankkeisiin, joista hyötyvät niin opiskelijat kuin toimeksiantajatkin. Sitoutumisemme Red Carpet -festivaaliin on osa Laurean seutukaupunkiyhteistyötä Uudellamaalla. Koulutuksen, tutkimuksen ja aluekehityksen palveluille on suuri tarve Uudenmaan keskeisissä aluekeskuksissa. -Red Carpet -festivaalin periaatteisiin kuuluu erilaisten rajojen ylittäminen, kertoo festivaalin perustaja, taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi. Ideologiamme on

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme