Instrumentarium

Retromallit ja samppanjan sävyt – tältä näyttävät silmälasien kehystrendit syksyllä 2019

Jaa

Syksy 2019 tuo silmälasikehystrendeihin uusia suosikkeja menneiltä vuosikymmeniltä. Katukuvassa tulevat näkymään niin suuret 70-luvun neliömallit kuin myös 90-luvun nostalgiaa. Läpikuultavuus ja metalli jatkavat trendien kärjessä, ja väreissä toistuvat vaalean ja vihreän eri sävyt. Kokosimme Instrumentariumilla liitteenä löytyvään trendikatsaukseen syksyn 2019 valloittavat kehystrendit. Tutustu ja ihastu!

Retromallien suosio silmälasikehyksissä jatkuu. Edellisiä sesonkeja hallinneet kissamaiset kulmat vaihtuvat nyt 70-luvun suuriin neliömalleihin. Matalammat mallit henkivät pyöreydellään puolestaan 90-luvun nostalgiaa.

Väreissä hallitsevat syksyn mallistossa puuterin ja samppanjan vaaleat sekä vihreän eri sävyt. Materiaalien kärjessä jatkavat jo useamman kauden hallinnut ohut metallikehys sekä läpikuultavat materiaalit.

Syksyn kehyksissä nähdään myös naisellisia yksityiskohtia. Sirot leikkaukset ja katseenvangitsevat yksityiskohdat niin kehyksessä kuin aisoissakin ovat tämän trendin kulmakiviä.

Lue lisää syksyn 2019 kehystrendeistä liitteenä löytyvästä Instrumentariumin trendikatsauksesta. Katsauksen kuvat pyydettävissä osoitteesta viestinta@instru.fi.

Instrumentariumin asiantuntijat ovat paitsi näönhuollon myös kehystrendien ammattilaisia. Kehysasiantuntijamme auttavat mielellään kaikissa kehyksiin liittyvissä kysymyksissä. Kuva- ja haastattelupyynnöt voi lähettää osoitteeseen viestinta@instru.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Instrumentarium
Instrumentarium
PL 6
02631 Espoo

0201 70 7000http://www.instru.fi/

Instrumentarium
Silmien hyvinvoinnista huolehtiminen on meille kunnia-asia. Tänä päivänä Instrumentarium-myymälöitä on Suomessa 147 ja Virossa 20. Myymälöissämme ympäri Suomen palvelee yli 200 asiantuntevaa optikkoa ja jokaisesta myymälästämme löytyy myös silmälääkärin vastaanotto. Panostamme vahvasti myös optikkojen ja optisten myyjien kehysasiantuntijuuteen muun optisen tietämyksen lisäksi. Pääkaupunkiseudulla ja Kouvolassa tarjoamme lisäksi ensiluokkaisia silmäsairaalapalveluita, jotka tuotamme yhteistyössä Silmäsairaala Valon kanssa. www.instru.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Instrumentarium

Mukavuutta ja karkkisävyjä – tältä näyttävät silmälasi- ja aurinkolasitrendit keväällä 202011.2.2020 12:38:29 EETTiedote

Kevät 2020 tuo sekä silmälasi- että aurinkolasitrendeihin vahvasti vuosikymmenen megatrendin, mukavuuden. Kehysten istuvuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota materiaalivalinnoilla ja kehysmuotoilulla. Katukuvassa tulevat näkymään myös 70-luvun neliökehysmallit ja sporttiset aurinkolasit. Pastellisävyt ovat vallanneet myös aurinkolasimallistot. Kokosimme Instrumentariumilla trendikatsauksiin kevään 2020 valloittavat kehys- ja aurinkolasitrendit. Tutustu ja ihastu!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme