Reuna Publishing House

Reunan kevään uutuuskirjat esittelyssä Helsingissä

Jaa
Kirjailijoiden omistama kustantamo Reuna Publishing House Oy:n kirjakarusellissa esitellään kaikki kevään 2022 uutuuskirjat. Karuselli pyörähtää käyntiin tiistaina 19.4. klo 17.30. Paikkana on BistroK (musiikkiteatteri Kapsäkin yhteydessä).

Kirjakarusellissa pyörähtää esiin uusi kirja aina kymmenen minuutin välein. Kevään kirjakattaukseen kuuluu monia mielenkiintoisia tietokirjoja sekä kaunokirjallisuutta nuortenkirjoista spekulatiiviseen fiktioon. Kirjailijoista paikalla ovat ainakin Päivi Taussi, Johanna Hasu, Ari-Matti Hedman, Kari Häkkinen, Antti Lehtniemi ja Olli Sarpo

Kirjailijat Ari-Matti Hedman, Kari Häkkinen ja Johanna Hasu sekä laulavat että laulattavat kirjaesittelyjen lomassa. Kustantamo tarjoaa juhlajuomaa ja pientä purtavaa.

Ilmoittaudu etukäteen viimeistään 12.4. osoitteeseen: info@reunakirja.fi

Arvostelukappaleita julkaistavista kirjoista voi pyytää ennakkoon: info@reunakirja.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Reuna Publishing House
Reuna Publishing House
Myllykoskentie 17
46800 Myllykoski

info@reunakirja.fihttps://www.reunakirja.fi

Reuna Publishing House Oy on 2022 Kouvolan Myllykoskella perustettu kustantamo. Jatkamme Reuna-kustantamon perinnettä ja vaalimme reunalaista henkeä. Reunan tapa toimia on avoin ja yhteisöllinen. Edellä mainittujen lisäksi arvojamme ovat rohkeus, iloisuus, moniarvoisuus ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus. Joukossamme on yli 100 kirjailijaa, jotka osallistuvat kirjoittamisen lisäksi toimintaan monin tavoin. Julkaisemme koti- ja ulkomaista kauno- ja tietokirjallisuutta. Emme julkaise sarjakuvia, uskonnollista kirjallisuutta emmekä oppikirjoja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Reuna Publishing House

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme