Lapin ELY-keskus

Revontulitunneli suljetaan määräaikaistarkastuksen vuoksi 27.-28.9.2022

Jaa

Revontulitunnelissa valtatiellä 4 Rovaniemellä tehdään määräaikaistarkastus tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 27.-28.9.2022. Tunneli suljetaan liikenteeltä 27.9. klo 20:00 alkaen ja avataan seuraavana aamuna klo 6:30.

Kartta suljetusta alueesta ja kiertoteistä.
Kartta suljetusta alueesta ja kiertoteistä.

Tarkastuksen ajaksi liikenne ohjataan kiertotielle Rovaniemen kaupungin katuverkolle. Liikenne ohjataan etelän suunnasta Poromiehentielle ja pohjoisen suunnasta Lapinkävijäntielle.

Kauppakeskusten parkkitalosta ramppi pohjoiseen Ivalon suuntaan on suljettu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

tunnelin hallinnoija, siltainsinööri Jaakko Myllylä, puh. 0295 037 222, jaakko.myllyla(at)ely-keskus.fi

Kuvat

Kartta suljetusta alueesta ja kiertoteistä.
Kartta suljetusta alueesta ja kiertoteistä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Lapin ELY-keskus
Lapin ELY-keskus
Rovaniemi: Hallituskatu 3 B (valtion virastotalo)
Kemi: Valtakatu 28

0295 037 000http://www.ely-keskus.fi/lappi

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme