Osuuskauppa Hämeenmaa

Riihimäen Prismassa testataan kerää ja skannaa -palvelua

Jaa

Kesällä täysuudistettuna avattu Prisma Riihimäki ottaa jälleen yhden uuden kehitysaskeleen, kun myymälässä aletaan testata uutta palvelua: ostosten keräämistä suoraan hyllyltä ostoskassiin.

Kerää ja skannaa -pilotti käynnistyy Prisma Riihimäessä marraskuun alussa. Uusi palvelu sujuvoittaa asiakkaan ostosreissua, kun hän voi skannata omat ostoksensa jo myymälää kiertäessään. Kassa-asiointi nopeutuu huomattavasti, kun ostokset on pakattu valmiiksi ostoskassiin, eikä asiakkaan tarvitse enää kuin maksaa ne.

– Kartoitamme asiakkaidemme mielipiteitä ja kokemuksia uudesta palvelusta. Tervetuloa testaamaan, Osuuskauppa Hämeenmaan markettoimialajohtaja Taina Penttinen kehottaa.

Ostosten skannaaminen käsiskannerilla helpottaa erityisesti paljon kerralla ostavia asiakkaita. Vastaavanlaiset palvelut ovat todella suosittuja esimerkiksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Kassalla skannataan vain yksi koodi

Riihimäen Prismassa käsiskannerit ja ohjeet palvelun käyttämiseen on sijoitettu molempien sisäänkäyntien läheisyyteen. Myymälän henkilökunta opastaa asiakkaita palveluun rekisteröitymisessä ja laitteen käytössä.

– Meillä on 150 skanneria ja saman verran skanneritelineellä varustettuja ostoskärryjä, prismajohtaja Jarmo Piiroinen kertoo.

Asiakas ottaa marketin sisäänkäynniltä mukaansa käsiskannerin ja skannaa kaupassa ostoksensa sitä mukaa, kun kerää niitä ostoskassiinsa. Käsiskannerin palautuspiste on itsepalvelukassojen luona. Palautuksen yhteydessä asiakas tulostaa koontikuitin, jonka hän maksaa kassalla.

Ensimmäisellä käyttökerralla palveluun rekisteröidytään S-Etukortilla. Rekisteröityminen tapahtuu erillisellä rekisteröitymispäätteellä myymälässä. Käyttäjän on oltava täysi-ikäinen.

– Rekisteröitymisen vaiva pitää nähdä vain kerran, ja siinäkin henkilökuntamme auttaa asiakkaitamme, Piiroinen hymyilee.

Seuraavilla käyttökerroilla tunnistautuminen onnistuu näyttämällä laitteelle S-Etukorttia.

– Rohkeasti vain kokeilemaan, palvelu on helppokäyttöinen!

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2800 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat  ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme