Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Riittääkö sähkö?

Jaa

Huomenna tiistaina Hanasaari järjestää keskustelun ajankohtaisesta aiheesta eli sähköntoimituksen haasteista ja kansainvälisistä yhteistyömahdollisuuksista. Keskusteluun osallistuu asiantuntijoita Suomesta, Ruotsista ja Virosta.

Suomen kantaverkkoyhtiö Fingridin toimitusjohtaja Jukka Ruusunen pitää avauspuheenvuoron. Ruususen kanssa keskusteluun osallistuvat toimitusjohtajakollegat Svenska kraftnätin Lotta Medelius-Bredhe Ruotsista ja Eleringin Taavi Veskimägi Virosta.

Keskustelussa ovat mukana myös valtiosihteerit Sebastian de Toro ja Kimmo Tiilikainen, Viron talous- ja viestintäministeriön pääsihteeri Ando Leppiman, Fortumin sähkökaupasta ja tuotannonohjauksesta vastaava johtaja Simon-Erik Ollus sekä Ruotsin luonnonsuojeluliiton Naturskyddsföreningenin puheenjohtaja Johanna Sandahl. 

Aika: tiistai 19.1.2021 klo 15–16 (14–15 Ruotsin aikaa)

Webinaarin kieli on englanti ja se järjestetään yhteistyössä Ruotsin kuninkaallisen insinööritieteiden akatemian (Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA) kanssa. IVA:n toimitusjohtaja Tuula Teeri ja Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman lausuvat tervetuliaissanat.  

Ilmoittautumiset: https://www.iva.se/event/future-forum/

Yhteyshenkilö:

Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. +358 40 767 7373.

www.hanaholmen.fi

 

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme