If Vakuutus

Rikkoutuneista silmälaseista 350 euroa, vuotavasta astianpesukoneesta 4 500 euroa, asuntokauppariidoista 4 000 euroa – näitäkin kotivakuutus korvaa ja tällaisia korvauksia If keskimäärin maksoi

Jaa

Kun arjessa tapahtuu vahinko, elämä voi käydä kalliiksi ilman kotivakuutusta. Kotivakuutus korvaa isompia ja pienempiä arkisia vahinkoja tulipaloista ja vuotaneesta pesukoneesta rikkoutuneisiin kännyköihin ja varastettuihin polkupyöriin. Entä tiesitkö, että kotivakuutuksesta korvausta saa myös esimerkiksi muuttovahinkoihin, asunto- ja kiinteistökauppariitoihin tai vaikkapa siihen, jos jälkikasvu vahingoittaa naapurin autoa?

– Kotivakuutus kattaa paljon enemmän, mitä ihmiset keskimäärin luulevatkaan. Uuden 3D-palvelumme tavoite on kertoa helpolla ja ymmärrettävällä tavalla kotivakuutuksesta ja siitä, mitä se kaikkea se kattaa ja korvaa, sanoo Ifin kerros- ja rivitalovakuutusten tuotepäällikkö Henrik Rantanen.

Ifin palvelu kertoo myös, millaisia korvaussummia If on erityyppisistä vahingoista keskimäärin maksanut.

Näitä esimerkiksi kotivakuutus korvaa ja tällaisia korvauksia If on keskimäärin maksanut:

  • Vuotava astianpesukone aiheuttaa haittaa: korvaus keskimäärin 4 500 euroa. Jos koti on korvattavan vahingon takia asuinkelvoton, kotivakuutuksesta voidaan maksaa ylimääräisiä asumiskustannuksia.
  • Rikkoutunut kännykkä: keskimääräinen korvaus 220 e
  • Rikkoutunut kannettava tietokone: korvaus keskimäärin 500 euroa
  • Silmälasivahingot: keskimääräinen korvaus 350 euroa
  • Asunto- tai kiinteistökauppariidat: keskimääräinen korvaus 4 000 euroa. Monessa tapauksessa kuluja maksetaan kuitenkin enimmäiskorvausmäärä, joka on yleensä 10 000 euroa.

Tutustu Ifin kotivakuutuksen 3D-palveluun  ja katso sieltä lisää esimerkkejä!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

If Vakuutus
If Vakuutus
Niittyportti 4
02200 Espoo

010 191 515http://www.if.fi

 If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiseteläimetkoditautot ja paljon muuta. Me hoidamme vakuutusasiat mutkattomasti, helposti ja hetkessä. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 700 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,7 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta If Vakuutus

Aila-myrskyn vahinkoja ilmoitetaan jo runsaasti – älä kuitenkaan lähde tarkistamaan myrskytuhoja ennen myrskyn laantumista17.9.2020 13:25:00 EESTTiedote

Ensimmäiset Aila-myrskyn aiheuttamat vahingot ovat Ifiin tulleiden ilmoitusten perusteella erityisesti puiden kaatumisia ja vesikattovuotoja. If muistuttaa, että myrskyn aikana ei ole turvallista lähteä tarkistamaan vahinkoja esimerkiksi venelaitureille tai mökeille. Etenkään pienten vahinkojen ilmoittamisella vakuutusyhtiöön ei ole kiire.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme