Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten

Rikosseuraamuslaitoksen pääjohtaja Esa Vesterbacka jää eläkkeelle syyskuun alussa

Jaa

Rikosseuraamuslaitosta 14 vuotta johtanut pääjohtaja Esa Vesterbacka jää eläkkeelle 1.9.2019. Hän ilmoitti päätöksestään henkilökunnalle toukokuun alussa.

Rikosseuraamuslaitoksessa Vesterbacka on työskennellyt 32 vuoden ajan. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen lisensiaatti ja varatuomari.

Pääjohtaja Vesterbacka jää lomalle kesäkuun alussa. Sen jälkeen hän on töissä enää lyhyitä ajanjaksoja heinäkuussa ja elokuussa. Ennen uuden pääjohtajan rekrytointia tehtävät hoidetaan normaalin sijaisketjun mukaisesti. Sijaisina toimivat johtaja Heli Herna, kehitysjohtaja Pauli Nieminen, HR-johtaja Marko Oresmaa ja turvallisuusjohtaja Ari Juuti.

Haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Pilvi Isotalus, p. 050 331 0067, pilvi.isotalus@om.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten
Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten
Lintulahdenkatu 5
00530 HELSINKI

029 56 88500http://www.rikosseuraamus.fi

Rikosseuraamuslaitos on oikeusministeriön alaisuudessa toimiva vankeusrangaistusten ja yhdyskuntaseuraamusten täytäntöönpanoviranomainen. Rikosseuraamuslaitoksen tavoitteena on omalta osaltaan ehkäistä uusintarikollisuutta ja lisätä yhteiskunnan turvallisuutta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten

Fängelsepersonalen har ledningens stöd och tydliga modeller för hur man hanterar säkerhetsrelaterade ärenden13.5.2019 15:45:59 EESTTiedote

Våld mot personal i fängelser är relativt sällan förekommande. Förra året inträffade 7 fall av våld mot personal i fängelserna. Upplevt hot om våld rapporterades av personalen vid 21 tillfällen. Antalet fall minskade med nästan 10 jämfört med året innan, och under de senaste åren har det handlat sammantaget om 30 till 50 fall av våld och hot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme