Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ristinummen terveysasema suljetaan osittain ajalla 13.-17.9.

Jaa

Koronatilanteen heikennyttyä Ristinummen terveysasema joudutaan tilapäisesti sulkemaan ajalla 13.-17.9.2021. Kuitenkin aikaisemmin varatut lääkärin vastaanottoajat hoidetaan Ristinummen terveysasemalla, samoin drop in –rokotustilaisuus 14.9. klo 16-18.

Kuva: Johanna Jussila
Kuva: Johanna Jussila

Akuutti vastaanottotoiminta ajalla 13.-17.9.2021 siirtyy Tammikaivon terveysasemalle. Ristinummen terveysaseman puhelinajanvaraus toimii normaalisti.

­– Tilapäisen sulkemisen syynä on se, että Vaasan kaupungin terveysasemien henkilökunnassa on paljon vanhempia, jotka ovat joutuneet tartuntatautilain mukaisesti jäämään lastensa karanteenivahdiksi koronatilanteen heikennyttyä erityisesti lasten ja nuorten parissa. Siksi joudumme tekemään nämä poikkeusjärjestelyt riittävien henkilöstöresurssien turvaamiseksi, kertoo osastonhoitaja Mari Saaranluoma.

Seuraavat drop in –rokotustilaisuudet 10.9. ja 14.9.

Vaasalaiset yli 12-vuotiaat saavat tulla ottamaan ensimmäisen koronarokotuksen ilman ajanvarausta drop in -rokotustilaisuudessa:

  • perjantaina 10.9. klo 14–18 Kirkkopuistikon terveysasemalla, Kirkkopuistikko 26
  • tiistaina 14.9. klo 16–18 Ristinummen terveysasemalla, Jyrsijänkatu 2

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osastonhoitaja Mari Saaranluoma, puh. 040 837 9936, mari.saaranluoma@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Johanna Jussila
Kuva: Johanna Jussila
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme