Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Ritva Nyberg Espoon kirjastopalveluiden johtajaksi

Jaa

Kirjastopalveluiden johtaja vastaa palvelualueen toiminnasta, taloudesta, henkilöstöstä sekä asiakkuuksien ja kumppanuuksien hallinnasta. Nyberg aloittaa tehtävässään 1.9.2021.

Ritva Nyberg
Ritva Nyberg

Espoon kirjastopalveluiden johtajaksi on valittu FM Ritva Nyberg. Nybergillä on vankka Helmet-kirjastojen tuntemus, ja hän on tehnyt vuosien varrella paljon yhteistyötä espoolaisten kanssa työskennellessään Vantaan kaupunginkirjastossa lähes 25 vuotta eri tehtävissä. Viimeisimpänä Nyberg toimi Vantaalla kaupungin kaupunkikulttuurin toimialan kehittämispäällikkönä.

– Espoon kaupunginkirjasto on oikeasti asukaslähtöinen, ja se innostaa minua erityisesti. Asiakaspalvelun jatkuva parantaminen ja toiminnan kehittäminen vastaamaan asukkaiden todellisia tarpeita ovat mielestäni hyviä tavoitteita kaikille yleisille kirjastoille, Nyberg sanoo.

Kirjastopalveluiden johtaja vastaa palvelualueen toiminnasta, taloudesta, henkilöstöstä sekä asiakkuuksien ja kumppanuuksien hallinnasta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Kulttuurijohtaja Susanna Tommila toteaa, että Nybergillä on hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen.

– Kirjaston rooli sosiaalisesti kestävän kaupungin kehittämisessä on merkittävä. Kuten KulttuuriEspoo 2030 -ohjelmassa todetaan, kirjastossa rakennetaan uutta yhteisöllistä kaupunkilaisuutta, joka kannustaa osallistumaan. Espoon kaupunginkirjasto on ollut tässä kehityksessä edelläkävijä. Ritva Nybergin vahva osaaminen ja ennakkoluuloton asenne tulevaisuuteen auttavat häntä luotsaamaan kirjastoa eteenpäin tässä kehityksessä, sanoo Tommila.

Nyberg aloittaa tehtävässään 1.9.2021 nykyisen johtajan Jaana Tyrnin siirtyessä uusien haasteiden pariin.

– Odotan innolla, että pääsen tutustumaan kaikkeen siihen hienoon työhön, mitä Espoon kirjastoissa tehdään. Otan tämän tehtävän vastaan kiitollisena, ja lupaan tehdä parhaani! Nyberg iloitsee.

Kirjastopalvelujohtajan paikka oli haettavana 23.3.–13.4.2021, ja paikkaan tuli määräaikaan mennessä 10 hakemusta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Susanna Tommila | 043 8255074
Ritva Nyberg | 040 8097070

Kuvat

Ritva Nyberg
Ritva Nyberg
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Kulttuurin tulosyksikkö vastaa Espoon kulttuuritarjonnasta ja kulttuuriprofiilista. Tulosyksikköön kuuluu neljä palvelualuetta: kaupunginkirjasto, kaupunginmuseo, kaupunginorkesteri Tapiola Sinfonietta sekä tapahtuma- ja kulttuuripalvelut.

www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri

#KulttuuriEspoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan kokouksesta 9.6.20219.6.2021 22:28:12 EEST | Tiedote

Oppimateriaali maksuttomaksi syksyllä 2021 Espoon lukioissa aloittaville opiskelijoille Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta päätti, että oppivelvollisuuslain soveltamisalaan kuuluvien opiskelijoiden lisäksi lukion tarjoamat oppimateriaalit ovat maksuttomia seuraaville, lukuvuonna 2021-2022 lukiokoulutuksen aloittavilla opiskelijoille: Opiskelija on opiskellut lukuvuonna 2020-2021 lukiokoulutukseen valmentavassa koulutuksessa, ammatilliseen koulutukseen valmentavassa koulutuksessa tai perusopetuksen lisäopetuksessa. Opiskelija on suorittanut perusopetusta lukuvuoden 2020-2021 aikana ja ollut sen jälkeen ilman opiskelupaikkaa. Opiskelija on opiskellut perusopetukseen valmistavassa opetuksessa lukuvuonna 2020-2021 Oppimateriaalin maksuttomuus on voimassa sen kalenterivuoden loppuun saakka, jolloin opiskelija täyttää 20 vuotta tai sitä ennen saa toisen asteen tutkinnon valmiiksi. Opintojen tulee edetä henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Maksuttomuusaikaa ei voi pidentää. Åbe

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme