Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Romantiikkaa 50 metrin korkeudessa

Jaa

Linnanmäen Huvipuistossa todistettiin eilen harvinainen hetki, kun näköalatorni Panoraaman korkeuksissa vihittiin Agniezka Pokrywka ja Humberto Duque.

Suomessa asuvat Agniezka ja Humberto tapasivat alun perin Kiinan Taipeissa. Puolasta kotoisin oleva Agniezka ja meksikolainen Humberto pohtivat pitkään sopivaa vaihtoehtoa vihkipaikalle tavanomaiseksi kokemansa maistraatin sijaan.

- Haluamme lyhyen vihkimishetken kuvaavan meitä mahdollisimman hyvin. Huvipuisto sopii tähän täydellisesti, sillä se on täynnä iloa ja luovuutta. Avioliitossa siirrytään yhdestä elämänvaiheesta toiseen ja tässä tapauksessa huvipuistolaitteen kyyti taianomaisesti vie meidät tälle matkalle, tuore rouva Agniezka Pokrywka kertoo.

Panoraaman kierros 50 metrin korkeuteen kestää reilu kolme minuuttia, saman verran kuin vihkimiseen tarvittiin. Vihkimisen yläilmoissa suoritti Helsingin käräjäoikeudessa tuomioistuinharjoittelua suorittava lakimies.

- Saamme vuosittain monia kyselyitä vihkimisistä ja kosinnoista Linnanmäellä. Kaikkia emme pysty aina toteuttamaan, mutta toisinaan se onnistuu. On meillekin hienoa olla mukana nuorten parien elämän tärkeissä hetkissä, Linnanmäen viestintäpäällikkö Heli Hemgård kertoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuonna 2016 lahjoitettiin 4,3 miljoonaa euroa ja tavoite vuodelle 2017 on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat suomalaista lastensuojelutyötä.

Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2017 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäellä vietetään Iloisen Hyväntekijän Päivää ensi tiistaina!7.6.2018 19:25Tiedote

Jokainen Linnanmäellä huvitteleva on iloinen hyväntekijä ja tukee huvittelemalla tärkeää lastensuojelutyötä. Tänä vuonna Linnanmäki tavoittelee 4,5, miljoonan euron hyväntekeväisyyteen jaettavaa pottia. Iloisen Hyväntekijän Päivä järjestetään Linnanmäellä Helsinki-päivän yhteydessä tiistaina 12.6. klo 11-16. Päivän aikana Lasten Päivän Säätiön perustajajärjestöt esittäytyvät Estradin edustalla. Lavalla luvassa on myös kiehtovia taikatemppuja kuin mukaansatempaavia musiikkiesityksiäkin!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme