Alko Oy

Rovaniemen Saarenkylän Alko uudistuu toukokuussa

Jaa

Rovaniemen Saarenkylän Alko remontoidaan ja myymälä saa uuden raikkaan ilmeen. Myymälä on avoinna ennen remonttia lauantaihin 7. toukokuuta saakka. Uudistettu myymälä aukeaa jälleen 20. toukokuuta.

Rovaniemen Saarenkylän Alkon myymälä uudistuu toukokuun aikana. Myymälä palvelee ennen remonttia lauantaihin 7.5. klo 18 saakka ja avautuu uudistettuna perjantaina 20. toukokuuta klo 14. Rovaniemen muut Alkot keskustassa (Koskikatu 25) ja Eteläkeskuksessa (Teollisuustie 2) ovat normaalisti auki Saarenkylän remontin aikana.

”Saarenkylän myymälän ilme saadaan kesän kynnyksellä uudelle mallille. Myymälässä on jatkossa entistäkin selkeämpää ja inspiroivampaa asioida. Kokonaisuuden kruunaa kiinnostava ja monipuolinen valikoima, jossa otamme huomioon vaihtuvat sesongit. Toivotamme asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi asioimaan uudistettuun myymälään”, palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä sanoo.

Vapun makuparivinkit osaavilta myyjiltä

Tuttu henkilöstö palvelee ja auttaa makuparien löytämisessä Saarenkylässä.

”Henkilöstömme on myymälässä asiakkaita varten, ja vinkkaamme mielellämme sopivat juomat ruokien pariksi. Roseeviinien suosion voimakas kasvu näkyy vapun roseekuohuvissa, jotka sopivat mainiosti myös vappupöytään. Toinen kasvava ryhmä, alkoholittomat, on hyvä muistaa myös vappuna”, vinkkaa palvelupäällikkö Joni Jylhä.

Rovaniemen saarenkylän myymälässä on noin 1150 tuotetta, joista viinejä on 660, panimotuotteita 150, väkeviä 330 ja alkoholittomia 30.

”Reagoimme vuoden eri ajankohtiin valikoimassa jatkossa yhä paremmin. Kuuntelemme herkällä korvalla asiakastoiveita varmistaaksemme ajassa elävän valikoiman. Toiveita voi jättää helposti verkko-osoitteessa alkotoive.fi tai suoraan myymälässämme”, Jylhä sanoo.

Verkkokaupasta on tilattavissa koko Alkon kattava yli 11 000 tuotteen valikoima ja tuotteet voi noutaa omasta lähimyymälästä. Verkkokauppa ja digitaaliset palvelumme, kuten Alko-äppi, täydentävät myymälöiden tarjoamaa palvelua. Verkkokauppatilauksen voi tehdä myös Alkossa myyjän avustuksella.

Parempia valintoja

Oman terveyden ja hyvinvoinnin vaaliminen näkyy myös juomissa. Yhä useampi valitsee Alkon tuotteista alkoholittoman juoman, ja niissä onkin jo paljon kiinnostavia vaihtoehtoja sekä valinnanvaraa.

Alkoholittomien juomien rinnalle ovat nousseet matala-alkoholiset tuotteet, joihin saadaan pienellä alkoholipitoisuudella hieman vahvempi runko ja runsaampi maku. Matala-alkoholisen oluen lisäksi tarjolla on viinejä ja myös kevyempiä vaihtoehtoja väkevistä alkoholijuomista.

Moni haluaa karsia liiallista sokeria ruokavaliostaan, ja ehkä juuri siksi matalasokeriset seltzerit ovat kasvattaneet suosiotaan globaalisti viime aikoina. Ne ovat matalakalorisia raikkaita juomasekoituksia, jotka muistuttavat makuvesiä alkoholipitoisina.

Viiniä voi nykyään ostaa myös pienessä pullossa ja jopa tölkissä. Myös juomien pienet pakkauskoot kiinnostavat Alkon asiakkaita.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä, p. 040 570 2498, kaija-leena.kerkela@alko.fi   
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 368 myymälää, yli 140 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2021 Alkon liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 55 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme