GlobeNewswire

Rovio Entertainment Oyj: ANGRY BIRDS -ELOKUVA 2:ssa huikea ääninäyttelijäkaarti 

Jaa
Rovio Entertainment Oyj: ANGRY BIRDS -ELOKUVA 2:ssa huikea ääninäyttelijäkaarti 

ANGRY BIRDS -ELOKUVA 2:ssa huikea ääninäyttelijäkaarti 

ANGRY BIRDS -ELOKUVA 2:n suuri suomenkielinen ääninäyttelijöiden joukko koostuu kokeneista koko kansan tuntemista näyttelijöistä ja kiintotähdistä. Mukana on dubbaamisen ammattilaisia sekä valkokangasdebytantteja. 

Angry Birds -elokuva 2 saapuu elokuvateattereihin kautta maan 9. elokuuta. Katso uusin klippi elokuvasta!

Angry Birds -elokuvan tapaan myös Angry Birds -elokuva 2:n päähahmojen ääninä kuullaan kotimaisia kiintotähtiä Riku Niemistä (Red), Joonas Saartamoa (Pommi), Tommi Korpelaa (Mahti Kotka), Ville Myllyrinnettä (Leonard) ja Pirjo Heikkilää (Matilda). Elokuvan ensimmäisestä osasta tuttu ääni on myös ääninäyttelemisen ammattilainen Antti Lang (Sakke).

Angry Birds -elokuva 2 lennättää valkokankaille aivan uusia Angry Birds -hahmoja, joten elokuvan suomenkielisessä versiossa tullaan kuulemaan lisäksi uusia ääniä. Elokuvan dubbaajakaartissa ovat mukana myös näyttelijät Leea Klemola (Zeta), Mimosa Willamo (Oona), Hannes Suominen (Keijo), Christoffer Strandberg (Kalle), Mikko Penttilä (Jere) ja Kalle Lamberg (Alex), sekä alun perin muista yhteyksistä tunnetut radiojuontaja ja vloggari Veronica Verho (Ella), räppäri Etta eli Emmalotta Kanth (Pinkki), radio- ja televisiojuontaja Sami Kuronen (Henkka), laulaja Kristiina Wheeler (Tepi) ja artisti Kalle Lindroth, jonka esittämä yllättävä äänirooli paljastuu elokuvassa.

Uusien hahmoäänten joukossa on myös liuta dubbausammattilaisia, kuten Heljä Heikkinen (Silver) ja Tero Koponen (Kari) sekä lahjakkaita lapsiääninäyttelijöitä, esimerkiksi Elton Hämäläinen (Sam-Sam), Inari Pentikäinen (Sofi) ja Alissa Kovalainen (Viivi)

Pienempiä äänirooleja kuullaan myös Peter Kanervalta, Roope Niemiseltä, Helmi-Leena Nummelalta, Markus Niemeltä, Katja Sirkiältä, Lumi Halmarilta, Neve Sirkiältä, Pinja Rautiolta, Lucas Timperiltä, Gabriel Timperiltä, Verna Kossilalta ja Pasi Ruohoselta.
  
Suomenkielisen version ääninäyttelemisen yhteenkokoavana voimana, suunnittelijana ja kapellimestarina toimii dubbausohjaamisen kuningas, Angry Birds -hahmojen äänenäkin tunnettu Antti L.J. Pääkkönen. Pääkkönen on mies sekä Angry Birds -elokuva 2:n että Angry Birds -elokuvan dubbausohjausten takana.

Pääkköselle Angry Birds -elokuva 2 on pitkän animaatiouran kruunu juurikin monipuolisen ja suuren roolituksensa myötä.

‘’Angry Birds -elokuva 2:n suomenkielinen ääniroolitus on dubbausohjaajan urani tähän mennessä värikkäin paketti, oikea ääni-ilmaisun ilotulitus! Alusta asti oli selvää, että näin riehakas seikkailu tarvitsee tuekseen monipuolisen kaartin esiintyvien taiteiden erilaisilta alueilta. Jokainen studiosessio on sisältänyt riemastuttavia hetkiä animaation äärellä. Uskon, että se sama hauskuus välittyy myös katsojan korviin!’’ kertoo Pääkkönen

Rovion vuosi on muutenkin jännittäviä tapahtumia täynnä. Angry Birds -elokuva 2:n lisäksi maailmalla rakastettu brändi täyttää tänä vuonna 10 vuotta! 

‘‘Huikeaa saada taas Angry Birds -elokuvaan näin monia suomalaisia kiintotähtiä hahmojemme ääniksi. Elokuva on meille tärkeä virstanpylväs ja iloitsemme, että fanimme ympäri maailman pääsevät piakkoin nauttimaan menestysanimaation jatko-osasta.’’ kertoo Rovion lisensiointiliiketoiminnan johtaja Simo Hämäläinen.  

‘'10-vuotis juhlavuotenamme meillä on kehitteillä myös uusia pelejä ja lanseerasimme hiljattain uuden lisätyn todellisuuden sovelluksen: Angry Birds Exploren, joka tuo yhteen lisenssikumppaniemme mahtavat tuotteet Angry Birdsin digitaalisessa maailmassa. 10-vuotisjuhlat jatkuvat ensi vuoteen, jolloin luvassa on muun muassa ensimmäinen Angry Birdsin pitkä TV-animaatiosarja’’ jatkaa Hämäläinen

Katso elokuvasta myös tuore videoklippi, jossa kurkistetaan ennakkoon elokuvan kohtaukseen, jossa entiset kiistakapulat, nykyiset kiistakaverit, eli voimansa yhdistäneet linnut ja possut, hoitavat yhteistuumin salaista tehtävää jäisellä Kotkasaarella, joka esitellään tulevassa elokuvassa. 

Angry Birds -elokuva 2:n suomenkieliset ääninäyttelijät ja dubbausohjaaja antavat medialle haastatteluita lehdistötilaisuudessa keskiviikkona 7.8. Elokuvan jättimäinen, koko Finnkino Tennispalatsin Angry Birds -maailmalla valtaava kutsuvierasensi-ilta on torstaina 8.8. Lehdistö on tervetullut tekemään juttua edustamaansa mediaan ensi-iltagaalan punaiselta matolta.

LEHDISTÖNÄYTÖKSET HELSINGISSÄ

  • Suomeksi dubattu Angry Birds -elokuva 2 keskiviikkona 7.8.
  • Originaali englanniksi puhuttu Angry Birds Movie 2 torstaina 8.8.

LEHDISTÖTILAISUUDET HELSINGISSÄ

  • Suomalaisen castin haastattelutilaisuus keskiviikkona 7.8.
  • Kutsuvierasensi-illan Red Carpet Event torstaina 8.8.

LISÄTIEDOT ILMOITTAUTUNEILLE

  • Ilmoittautuneille toimitetaan tarkemmat lisätiedot tilaisuuksien paikoista, kellonajoista ja paikallaolijoista
  • Ilmoittautuminen tilaisuuksiin pe 2.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen sanna.rantanen@sfstudios.fi
  • Mainitsethan ilmoittautuessasi nimesi lisäksi myös sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja edustamasi median
  • Haastattelupyyntöjen yhteydessä pyydämme myös tietoja mahdollisista erikoistoiveista, kuten esimerkiksi pidemmistä haastatteluajoista, poikkeuksellisista haastatteluteemoista ja videointitarpeista

 

LISÄTIEDOT: 

ANGRY BIRDS -ELOKUVA 2, LEHDISTÖMATERIAALIT, HAASTATTELUPYYNNÖT JA LEHDISTÖTILAISUUDET
Sanna-Maria Rantanen
Angry Birds -elokuva 2:n lehdistötiedotus
HYPR Agency & Mindtrix Oy Co. SF Studios
sanna.rantanen@sfstudios.fi
+358 50 320 5035

LISÄTIEDOT: ROVIO ENTERTAINMENT
Minna Eloranta
Viestintäpäällikkö
minna.eloranta@rovio.com
+358 50 486 2017

SYNOPSIS:
Angry Birds -elokuva 2 liidättää lentotaidottomien lintujen ja kujeilevien possujen seikkailut täysin uusiin korkeuksiin! Uusi uhka asettaa sekä Lintusaaren että Possusaaren vaaraan. Red (Riku Nieminen), Sakke (Antti Lang), Pommi (Joonas Saartamo) ja Mahti Kotka (Tommi Korpela) värväävät apuun Saken sisaren Silverin (Heljä Heikkinen) ja vanhat kahinat unohtaen he yhdistävät voimansa possujen Leonardin (Ville Myllyrinne), tämän apulaisen Oonan (Mimosa Willamo) sekä keksijäpossu Karin (Tero Koponen) kanssa. Yhdessä kiistakaverit muodostavat yllättävän supertiimin pelastaakseen kotinsa.

ROVIO ENTERTAINMENT
Rovio Entertainment Oyj on maailmanlaajuinen, peleihin keskittyvä viihdeyhtiö, joka luo, kehittää ja julkaisee mobiilipelejä, joita on jo tähän mennessä ladattu 4,5 miljardia kertaa. Rovio tunnetaan parhaiten Angry Birds -brändistään, joka sai alkunsa mobiilipelistä vuonna 2009 ja on sittemmin lisensointinsa kautta laajentunut peleistä erilaisiin viihde- ja kuluttajatuotekategorioihin. Tänään yhtiö tarjoaa useita mobiilipelejä, animaatioita ja on tuottanut Angry Birds -elokuvan, joka oli ensi-iltaviikonloppunaan lipputulojen kärjessä 50 maassa, ja jonka jatko-osa on tulossa jakeluun 2019. Rovion pääkonttori on Espoossa ja yhtiö on listattu NASDAQ Helsingin päälistalla tunnuksella ROVIO.
Kotisivu: www.rovio.com
Twitter: www.twitter.com/Rovio @rovio
Angry Birds -elokuvan Facebook: www.fb.com/AngryBirdsMovie
Angry Birds -YouTube: www.youtube.com/angrybirds
Angry Birds -Instagram: www.instagram.com/angrybirds @angrybirds
Angry Birds -Twitter: www.twitter.com/angrybirds @angrybirds

SONY PICTURES ANIMATION
Sony Pictures Animation tuottaa monipuolisesti animaatio- ja perheviihdettä maailmanlaajuiselle yleisölle. Visuaalisesti uraauurtava ja kriitikoiden kiittämä Spider-Man™: Kohti hämähäkkiversumia, tekijöinä Phil Lord ja Christopher Miller, on studion viimeisin elokuvajulkaisu. Se palkittiin parhaan animaatioelokuvan Oscar®-palkinnolla. Animaatio-osasto on tuottanut lisäksi sellaiset menestyselokuvat kuin Smurffit, Poutapilviä ja lihapullakuuroja ja Hotel Transylvania. Seuraavaksi Sony Pictures Animation julkaisee sen alkuperäistuotantoa olevan animaatiokomedian The Mitchells vs. The Machines sekä animaatiomusikaalin Vivo, johon laulut on säveltänyt Lin-Manuel Miranda. Vuonna 2002 perustettu Sony Pictures Animation on osa Sony Pictures Motion Pictures -konsernia.
Kotisivu: www.sonypicturesanimation.com
Facebook: www.fb.com/SonyPicturesAnimation
YouTube: www.youtube.com/user/SonyAnimation
Instagram: www.instagram.com/sonyanimation @sonyanimation
Twitter: www.twitter.com/sonyanimation @sonyanimation
Tumblr: www.sonyanimation.tumblr.com  

SONY PICTURES ENTERTAINMENT
Sony Pictures Entertainment (SPE) on Sony Entertainment Inc:n tytäryhtiö. Sony Entertainment Inc. taas on Tokiossa sijaitsevan Sony Corporationin tytäryhtiö. SPE:n maailmanlaajuisiin toimintoihin kuuluvat elokuvien tuotanto, hankkiminen ja levitys; tv-ohjelmien tuotanto, hankkiminen ja levitys; televisiokanavatoiminta; digitaalinen sisällöntuotanto ja levitys; studiotoiminnot; ja uusien viihdetuotteiden ja -tekniikoiden kehittäminen. SPE:n omistamiin elokuvatuotantoyhtiöihin kuuluvat Columbia Pictures, Screen Gems, TriStar Pictures, Sony Pictures Animation, Stage 6 Films, AFFIRM Films ja Sony Pictures Classics.
Lisätietoja: www.sonypictures.com/corp/divisions.html


SF STUDIOS

SF Studios on ollut Pohjoismaiden johtava elokuvayhtiö sadan vuoden ajan. Sillä on pääkonttori Tukholmassa ja tytäryhtiöt Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. SF Studios tuottaa viihdesisältöä valkokankaalle, televisioon ja tallennelevitykseen. Lisäksi se on johtava pohjoismaisen ja ulkomaisen elokuvan levitysyhtiö Pohjoismaiden markkinoilla. Liiketoiminta-alueita ovat pohjoismainen tuotanto sekä pohjoismaiset ja kansainväliset yhteistuotannot, elokuvateatteri- ja Home Entertainment -levitys, kansainvälinen myynti ja digitaaliset suoratoistopalvelut.
Kotisivu: www.sfstudios.fi

Tietoja julkaisijasta

GlobeNewswire
GlobeNewswire
60 Fenchurch Street
London EC3M 4BA, United Kingdom

+358 94 245 6644http://www.globenewswire.com/

GlobeNewswire is one of the world's largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta GlobeNewswire

Sponda kehittää peliyhtiö Seriously Digital Entertainmentille toimitilat Arkadia n:o 6:een22.8.2019 08:30:00 EESTTiedote

Sponda kehittää peliyhtiö Seriously Digital Entertainmentille toimitilat Arkadia n:o 6:een Sponda Oyj Lehdistötiedote 22.8.2019 klo 9:30 Sponda kehittää peliyhtiö Seriously Digital Entertainmentille toimitilat Arkadia n:o 6:een Sponda toteuttaa suomalaisen, kasvavan peliyhtiön Seriously Digital Entertainmentin tulevat toimitilat uudistuvaan Arkadia n:o 6 -kiinteistöön. Peliyhtiö muuttaa uusiin toimitiloihinsa vuoden 2020 ensimmäisen puoliskon aikana. Helsingin ydinkeskustassa erinomaisten liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä sijaitsevan toimitalon tarjoamat yksilölliset tilaratkaisut ovat herättäneet suurta kiinnostusta erikokoisten yritysten keskuudessa. ”Helppo saavutettavuus sekä monipuolinen lähialueen palvelutarjonta ovat erittäin tärkeitä tekijöitä henkilökunnallemme, ja Arkadiassa nämä molemmat kriteerit täyttyvät”, kertoo Seriously Digital Entertainmentin Chief Creative Officer Petri Järvilehto. ”Lisäksi Arkadian suuret kerrospinta-alat mahdollistavat koko yrityksen yhteisö

VUOKRAN ALENTAMISTA EI KANNATA PELÄTÄ - KAIKKI VUOKRAVÄLITTÄJÄT KOHDANNEET ILMIÖN22.8.2019 08:00:00 EESTTiedote

VUOKRAN ALENTAMISTA EI KANNATA PELÄTÄ - KAIKKI VUOKRAVÄLITTÄJÄT KOHDANNEET ILMIÖN Investors House Oyj 22.8.2019 Lehdistötiedote VUOKRAN ALENTAMISTA EI KANNATA PELÄTÄ - KAIKKI VUOKRAVÄLITTÄJÄT KOHDANNEET ILMIÖN Asunnon vuokra voi myös laskea vaikka isossa kuvassa ne ovatkin nousseet. Yhä useammin vuokraa alennetaan erityisesti, kun kyseessä on asunnon heikko sijainti tai kunto. Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy:n omistaman OVV-ketjun yrittäjille elokuussa tehdyn kyselyn mukaan jokainen OVV-yrittäjistä on keskustellut vuokranantajien kanssa yksittäisten asuntojen vuokrien alentamisesta tänä vuonna. ’’Vuokran alentamista ei kannata pelätä. Asuntojen vuokrien alentaminen on yleisempää kuin ehkä uskotaan. Heikko sijainti ja kunto ovat pääasiallisia syitä, miksi vuokranantajan kriteerit täyttävä asunnonhakija ei kiinnostu asunnosta. Vuokraa voi nostaa vuosittain vuokrasopimuksessa sovitun korotusehdon mukaisesti. Tärkeää molemmille osapuolille on oikea kohde ja hinta. ’’ sanoo

OLVI OYJ: ILMOITUS JOHDON LIIKETOIMISTA 21.8.2019 08:00:00 EESTTiedote

OLVI OYJ: ILMOITUS JOHDON LIIKETOIMISTA OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 21.8.2019 klo 9.00 OLVI OYJ: ILMOITUS JOHDON LIIKETOIMISTA Ilmoitusvelvollinen Nimi: Multanen, Lauri Asema: Muu ylin johto: johtoryhmän jäsen Liikkeeseenlaskija Nimi: Olvi Oyj LEI: 7437003NX7WWVRT6AJ55 Ensimmäinen ilmoitus Viitenumero: 7437003NX7WWVRT6AJ55_20190820150717_2 Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot Liiketoimen päivämäärä: 19.8.2019 Kauppapaikka: NASDAQ HELSINKI LTD (XHEL) Liiketoimen luonne: LUOVUTUS Instrumentti: Osake ISIN: FI0009900401 Volyymi: 750 Yksikköhinta: 37,05000 EUR Liiketoimien yhdistetyt tiedot Volyymi: 750 Keskihinta: 37,05000 EUR OLVI OYJ Lasse Aho toimitusjohtaja Lisätietoja: Lasse Aho, toimitusjohtaja puh. 0290 00 1050 www.olvi.fi JAKELU: NASDAQ OMX HELSINKI OY Keskeiset tiedotusvälineet www.olvi.fi

Silmäasema Oyj: Coronaria Oy:n perjantaina julkistama tieto pakollisesta ostotarjouksesta19.8.2019 10:00:00 EESTTiedote

Silmäasema Oyj: Coronaria Oy:n perjantaina julkistama tieto pakollisesta ostotarjouksesta Coronaria Oy:n perjantaina julkistama tieto pakollisesta ostotarjouksesta Silmäasema Oyj Lehdistötiedote 19.8.2019 klo 11.00 Silmäasema Oyj:n hallitus on perjantaina 16.8.2019 saanut tiedon Coronaria Oy:n tekemistä osakekaupoista yhtiön osakkeilla sekä sen velvollisuudesta tehdä pakollinen ostotarjous Silmäasema Oyj:n osakkeista. Hallitus toteaa, että se tulee yhtiön kaikkien osakkeenomistajien edun varmistamiseksi arvioimaan ostotarjousta sen julkistamisen jälkeen soveltuvan lainsäädännön sekä itsesääntelyn puitteissa ja aikataulussa. Yhtiön neuvonantajina toimivat Nordea Bank Oyj sekä HPP asianajotoimisto Oy. Silmäasema Oyj Hallitus Silmäasema on kotimainen yritys, joka tarjoaa maanlaajuisesti kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju. Silmäasema-ketjulla on lähes

Bonum Pankki Oyj: Puolivuosikatsaus 1.1.‒30.6.201916.8.2019 08:00:00 EESTTiedote

Bonum Pankki Oyj: Puolivuosikatsaus 1.1.‒30.6.2019 Bonum Pankki Oyj Pörssitiedote 16.8.2019 klo 9.00 Bonum Pankki Oyj kuuluu POP Pankkien yhteenliittymään ja vastaa 26 POP Pankin keskusluottolaitospalveluiden tuottamisesta. Keskusluottolaitoksen rooli on varmistaa POP Pankkien likviditeetti ja tukkuvarainhankinta sekä huolehtia POP Pankki -ryhmän maksujen välityksestä. Bonum Pankki vastaa lisäksi POP Pankkien asiakkaiden maksukorttien ja korttiluottojen myöntämisestä sekä ylläpidosta. Puolivuotiskaudella 2019 Bonum Pankki Oyj:ssä on jatkettu edelleen palveluiden kehittämistä yhteenliittymän strategian mukaisesti. Palveluiden kehittämisellä Bonum Pankki Oyj pyrkii vahvistamaan POP Pankki -ryhmän liiketoimintaa ja kustannustehokkuutta mahdollistamalla terveen ja kannattavan kasvun. Bonum Pankki Oyj:n rooli POP Pankkien yhteenliittymän jäsenpankkien palveluntarjoajana on vahvistunut. Rahoituksen välitys POP Pankeille on tehostunut kauden aikana. S&P Global Ratings vahvisti toukokuussa Bon

NEXSTIM OYJ:N PUOLIVUOSIKATSAUS 1.1–30.6.2019 (TILINTARKASTAMATON)16.8.2019 08:00:00 EESTTiedote

NEXSTIM OYJ:N PUOLIVUOSIKATSAUS 1.1–30.6.2019 (TILINTARKASTAMATON) Yhtiötiedote, Helsinki, 16.8.2019 klo 9.00 Kohokohdat tammi-kesäkuussa 2019 Keskittyminen masennuksen hoitoa toteuttavaan terapiastrategian. Hyvä edistyminen asentamalla klinikoille kahdeksan uutta NBT®-laitteistoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa eri laitoksissa vakavan masennuksen hoitoon (Major Depressive Disorder, MDD) Terapialiiketoiminnan liikevaihto kasvoi voimakkaasti (170%) ensimmäisellä vuosipuoliskolla ollen 0,6 miljoonaa euroa (2018 H1: 0,2 miljoonaa euroa) Huhtikuussa 2019 Nexstim järjesti osakeannin, joka sai uusien merkittävien ankkurisijoittajien tuen ja uutta pääomaa kerättiin yhteensä 3,5 miljoonaa euroa Yhtiön kokonaisliikevaihto oli vuoden ensimmäisellä puoliskolla 1,2 miljoonaa euroa (2018 H1: 1,1 miljoonaa euroa) Yleiskuvaus yhtiöstä Nexstim on yksilöllinen neuromodulaatioyritys, joka on kehittänyt markkinoimansa uraauurtavan kallon ulkopuoliseen navigoivaan aivostimulaatioon perustuvan laitteiston hoi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme