Royal Ravintolat Oy

Royal Ravintolat laajentaa Tapahtumakeskus Telakalle - ravintolabrändien avulla tarjontaan uudenlaisia tapahtumaelämyksiä

Jaa

Royal Ravintolat Oy ja Tapahtumakeskus Telakka Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Royal Ravintolat vastaa Helsingin Hernesaaressa sijaitsevan Tapahtumakeskus Telakan tilojen myynnistä sekä catering- ja ravintolatoiminnasta 1.2.2018 alkaen. Tapahtumakeskus Telakalla Royal Ravintolat panostaa räätälöityihin tapahtumaelämyksiin. Asiakkaiden elämyksissä hyödynnetään kaikkia Royalin ravintolabrändejä, joihin kuuluvat muun muassa Savoy, Sandro, Roster ja Farouge.

Vuonna 2016 perustettu Royal Catering tarjoaa laadukkaan ja kokonaisvaltaisen catering-palvelun, tuottaen asiakkaille ravintolaelämyksen merkkipäivistä tuhansia vieraita käsittäviin tapahtumakokonaisuuksiin. Ensi vuodesta alkaen myös Tapahtumakeskus Telakan myynti- ja ravintolatoimintaa toteutetaan tällä periaatteella, tarjoten Suomen tunnetuimpia ravintolakonsepteja asiakkaiden tilaisuuksiin. ”Tapahtumakeskus Telakalla aiomme räätälöidä palveluitamme parhaan asiakaskokemuksen saavuttamiseksi”, toteaa liiketoimintajohtaja Elina Yrjänheikki ja jatkaa: ”Yhdistämällä teemaan sopivan ruuan ja monipuoliset tilat voimme toteuttaa asiakkaidemme tapahtumaelämykset uudella, raikkaalla tavalla.”

Vuonna 2011 toimintansa Hernesaaren Henry Fordin talossa aloittanut Tapahtumakeskus Telakka on erilaisiin tapahtuma-, seminaari-, kuvaustoteutuksiin soveltuva 2200 m2:n tapahtumatilakokonaisuus. ”Monipuolisuus ja laatu ovat alusta alkaen olleet Tapahtumakeskus Telakan toiminnan kulmakiviä. Yhteistyön aloitus Royal Ravintoloiden kanssa on luonteva tapa kehittää palvelukonseptiamme. Jatkossa, kun alan huipputoimija vastaa catering-toiminnasta ja tilamyynnistä, meillä on entistä paremmat resurssit keskittyä itse tapahtumakeskuksen tilojen toimivuuteen ja tuotantopalveluihin”, kertoo Tapahtumakeskus Telakan vastaava tuottaja Juha Hellgren.

Royal Catering -palveluiden laajeneminen ja tapahtumaelämysten räätälöinti ovat osa Royal Ravintoloiden vankkaa visiota kasvattaa ravintolayhtiötä. ”Royal Ravintolat hakee kannattavaa kasvua tapahtuma-liiketoiminnasta ja ydinalueeltamme Helsingin nopeasti kehittyvästä ravintolamarkkinasta. Tapahtumakeskus Telakan toiminnan käynnistäminen on merkittävä askel, josta olemme innoissamme,” lisää Yrjänheikki.

Yhteyshenkilöt

Elina Yrjänheikki, liiketoimintajohtaja
Royal Ravintolat Oy
p. 040 548 1209
elina.yrjanheikki@royalravintolat.com

Tim Livson, liiketoimintajohtaja
Livson Group Oy/ Tapahtumakeskus Telakka Oy
p. 040 557 6097
tim@livsongroup.fi

Juha Hellgren, vastaava tuottaja
Tapahtumakeskus Telakka Oy
p. 040 564 2257

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Royal Ravintolat Oy on alansa suurin yksityinen yrityskokonaisuus, johon kuuluu 46 yksilöllistä ravintolaa ja 20 Hanko Sushi- ja 6 Pizzarium-ravintolaa eri puolilla Suomea. Nämä yhdessä työllistävät yli 1000 henkilöä. Liikevaihtotavoite vuodelle 2017 on yli 100 miljoonaa euroa.

Tapahtumakeskus Telakka Oy on osa Livson Group -konsernia, johon kuuluu useita yhtiöitä markkinoinnin, matkailun, tapahtumien, sekä lisensoinnin toimialoilla. Konserni työllistää vuositasolla reilut 50 vakituista työntekijää ja noin 500 freelancer- ja kausityöntekijää. Konsernin liikevaihto on vuonna 2017 noin 15 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Royal Ravintolat Oy

Hanko Sushi avaa Regatta SPA -kylpylään3.5.2018 13:05Tiedote

Korkealuokkaiset kylpyläpalvelut perinteiseen kylpyläkaupunkiin palauttanut Hangon Regatta SPA -kylpylä täydentää palvelutarjontaansa aidolla Hanko Sushi -ravintolalla. Hangosta vuonna 2009 alkanut suomalainen sushikulttuurin menestystarina jatkuu Hangon Solsidan-aurinkoterassilla toukokuun 11. päivästä lähtien aluksi viikonloppuisin. Kesäkuun puolivälistä alkavan korkeasesongin aikana Regatta SPA:n Hanko Sushi Solsidan palvelee kaupunkilaisia, kylpylähotellin asiakkaita ja Hangon kesävieraita päivittäin.

Stockmann Roof by Teatteri -terassiravintola laajenee vielä korkeammalle2.5.2018 10:01Tiedote

Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalon katolle viime keväänä avattu Stockmann Roof by Teatteri laajentui entistä korkeammalle. Uudistus kaksinkertaistaa suositun terassin avoimet aurinkotilat ja lisää kattoalueen viihtyvyyttä sekä käyttömahdollisuuksia entisestään. Tavaratalon 10. kerrokseen katolle laajentunut terassi tarjoaa asiakkailleen paitsi Helsingin ydinkeskustan yllättävimmät näkymät Esplanadin puiston ja Erottajan kattojen ylle, myös uusia ruoka- ja juomapalveluita sekä viihdettä kesäpäivän ja -illan viettoon.

Helsingin Stockmannin uudet Royal Ravintolat ovat Ooh La Laa, Comptoir Farouge ja Hanko Sushi Bar16.4.2018 15:00Tiedote

Helsingin Stockmannin katutason ravintolauudistus luo tavaratalolle merkittävän uuden ruokailuelämyksen. Toisiaan täydentävä ravintolakolmikko koostuu libanonilaiset maut Suomeen maahantuoneen Viviane Kallion Comptoir Farouge -mezebaarista, vegeruokamestari Alex Niemisen ideoimasta salaatteihin ja voileipiin erikoistuneesta Ooh La Laa -delistä, sekä sushiguru Jesper Björkellin luomasta Hanko Sushin erikoispisteestä Hanko Sushi Bar:sta. Ravintoloita yhdistää korkealaatuiset, paikan päällä nautittavat ja myös helposti mukaan otettavat annokset sekä ydinkeskustan nopeaan tahtiin rytmitetty palvelu.

Pizzeria Luca myös Helsinkiin15.3.2018 10:49Tiedote

Pizzanystävät Helsingissä saavat uusia ilonaiheita, kun Suomen viralliseksi pizzataiteilijaksi tituleerattu Luca Platania avaa maaliskuun lopussa Lauttasaareen pääkaupunkiseudun ensimmäisen nimeään kantavan napolilaishenkisen ravintolan. Roomalainen pizzamestari, joka on rakentanut kotikaupungilleen tunnusomaisesta levypizzasta suositun Pizzarium-ketjun, jatkaa uuden ravintolansa kanssa kutsumustaan tuoda aito artesaanipizzaelämys mahdollisimman monen ulottuville. Ensimmäinen Pizzeria Luca avattiin Tampereelle viime syksynä.

Ravintola Farouge avautuu uuteen loistoonsa14.2.2018 10:00Tiedote

Royal Ravintolat jatkaa panostustaan arvostettuihin klassikkoravintoloihin, kun värikkään ja maistuvan libanonilaiskeittiön Suomeen vuonna 1995 tuonut ravintola Farouge palautetaan parin vuoden tauon jälkeen Helsingin ravintolakentälle. Täysin uusi ravintolatila on löytynyt Kasarmitorin laidan Valon talosta, jonka katutasoon kesän jälkeen avattavasta uudesta Farougesta tulee ravintoloitsija Viviane Kallion mukaan viihtyisämpi kuin koskaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme