Vaasan kaupunki - Vasa stad

Runebergin päivää vietetään Pohjanmaan museolla 5.2.

Jaa

Runebergin päivää vietetään Pohjanmaan museolla 5.2.2021 opastetuilla kierroksilla. Pääsylipun hintaan kuuluu päivän aikana myös kahvi ja runebergintorttu.

Vaasan kaupungin museoihin kuuluva Pohjanmaan museo järjestää Runebergin päivän kunniaksi teemaopastuksen. Museo on avoinna Runebergin päivänä, 5.2. klo 10-17.  

Kansallisrunoilija Johan Ludvig Runeberg (1804-1877) kävi triviaalikoulua Vaasassa. Triviaalikouluun pääsee tutustumaan opastetuilla kierroksilla perjantaina klo 14 ruotsiksi ja klo 15 suomeksi Pohjanmaan museossa.

Kierrokselle pääsee tutustumaan myös etänä. Virtuaali-opastus lisätään Pohjanmaan museon Vimeon-tilille ja Facebook-sivulle. 

Museo tarjoaa kahvin, Runebergin tortun ja sisäänpääsyn yhteishintaan 4,50€ (opastus kuuluu lipun hintaan). Myös museokortilla voi tutustua museoon ja osallistua opastetuille kierroksille. Alle 18-vuotiaat pääsevät museoon maksutta.   

Museossa noudatetaan ajankohtaisia turvallisuusohjeita ja asiakkaita kehotetaan kasvomaskien käyttöön ja pitämään opastuksilla turvavälit. Myös museon henkilökunta käyttää kasvomaskeja 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Liisa Palomäki, Vs. Yleisötyön päällikkö
Vaasan kaupungin museot
liisa.palomaki@vaasa.fi, +358 40 357 9714

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme