HSL Helsingin seudun liikenne

Runot ovat jälleen nousseet raiteille

Jaa

Runot matkustavat jälleen Helsingin metroissa ja raitiovaunuissa Runokuu-festivaalin Runoja Raiteilla -kampanjassa 21.8.–3.9. Kymmenen kotimaisen nykylyyrikon tekstejä on esillä raitiovaunujen ja metron sähköisillä näyttötauluilla. Lisäksi raitiovaununkuljettajat jakavat runopostikortteja 21.8.

Tänä vuonna raiderunojen teemana on rakkaus kaikkine muotoineen ja tunnelmineen. Mukana on muun muassa Anna Elina Isoaron, Jukka Vienon ja Mia Röngän runoja. Raiteilla voi lukea ensimmäisen kerran myös saamenkielisen runon, jonka on kirjoittanut Inger-Mari Aikio.

Runoja raiteilla -kampanja on osa Runokuuta, joka on Nuoren Voiman Liiton vuosittain järjestämä kirjallisuusfestivaali. Tapahtuma on Helsingin juhlaviikkojen yhteistyöfestivaali. Nuoren Voiman Liitto, HSL ja HKL:n toteuttavat raiderunokampanjan yhteistyönä.

Lisätietoja:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

HSL
Kaarina Kivimäki, markkinointisuunnittelija
puh. 040 1693561
kaarina.kivimaki@hsl.fi

Nuoren Voiman Liitto
Veera Koivaara, tuottaja
puh. 044 207 4651
veera.koivaara@nuorenvoimanliitto.fi

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 360 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain noin 360 miljoonaa matkaa, mikä on 63 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme