Pirkanmaan ELY-keskus

RUSKA21 sulkee Varuskunnantien Pirkkalassa neljäksi päiväksi

Jaa

Maantien 3003 liikenne ohjataan kiertotielle 6.–9.10.2021 Satakunnan lennoston harjoituksen vuoksi

Pirkkalassa sijaitseva Varuskunnantie, eli Maantie 3003, suljetaan liikenteeltä 6.–9.10.2021 Pirkkalassa ja lyhyeltä matkalta myös Lempäälän kunnan puolelta Satakunnan lennoston RUSKA21 -harjoituksen vuoksi. Tie on suljettu Varuskunnan ampumaratojen risteyksen ja Varikontien risteyksen väliltä. Yleinen liikenne ohjataan harjoituksen keston ajaksi kiertotielle. Varuskunnantie avataan liikenteelle jälleen lauantaina 9.10.2021 noin klo 12.

Varuskunnantien sulkemisen ajan liikenne ohjataan opastein kiertotielle Vanhan Rantatien-Anian rantatien (Maantie 3022) ja Sorkkalantien (Maantie 13783) kautta. Kiertotieopastusta ryhdytään valmistelemaan maastoon noin viikkoa ennen maantien sulkemisajankohtaa. Kiertotie on käytössä heti, kun liikennemerkit paljastetaan 6.10.2021.

Kiertotie hidastaa matkaa Lempäälän ja Pirkkalan välillä

Kiertotiereitti tuo matkaan lisäpituutta noin 15 kilometriä. ELY-keskus pyytää tienkäyttäjiä ottamaan matkojen suunnittelussa huomioon pidentyneen matka-ajan vaikutukset. Lisäksi muistutetaan, että Sisä-Suomen poliisilaitos varautuu valvomaan nopeusrajoitusten noudattamista kiertotiereitillä.

Kiertotiereitin käyttöönoton perusteena on Puolustusvoimien RUSKA21 ilmaoperaatioharjoitus. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tienpidon asiantuntija
Antti Laine
Pirkanmaan ELY-keskus
Puhelin 0295 021 345

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme