Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Ruudin ydinryhmän vaalien äänestys alkaa 16.11.2017

Jaa

Ruudin ydinryhmään saatiin tänä vuonna ennätysmäärä ehdokkaita eli 62 nuorta helsinkiläistä. Ruudin ydinryhmä on vuosittain valittava kahdenkymmenen 13-17–vuotiaan nuoren joukko, joka vaikuttaa nuorille tärkeisiin asioihin Helsingissä.

Ehdokkaiden joukossa on kokeneita konkareita ydinryhmän aikaisemmilta vuosilta ja suuri määrä kokonaan uusia nimiä. Ehdokkaissa on laaja kattaus helsinkiläisiä nuoria eri ikäryhmistä ja taustoista sekä eri puolilta kaupunkia. Tänä vuonna ydinryhmän ehdokkaiden vaaliteemoista nousevat esiin mm. ehdotus ilmaisesta joukkoliikenteestä nuorille ja harrastusmahdollisuuksien lisääminen Helsingissä.

Äänestys on tänä vuonna uudistettu ja tuotu lähemmäksi nuorten arkea eli kouluille ja nuorisotaloille. Äänestysaika on 16.11.–1.12.2017. Äänestyspaikat voi käydä katsomassa Ruuti-vaalien sivustolta. Samassa osoitteessa on myös vaalikone, jossa voi tutustua ehdokkaisiin: http://ruutivaalit.munstadi.fi/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

vaalien tuottaja
Ville Leino
puh. (09) 310 78328
ville.leino@hel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Pyhäinpäivänä Maunula-talossa vietetään kekrijuhlaa12.10.2018 10:00Tiedote

Pyhäinpäivänä 3.11. Maunula-talossa vietetään kekrijuhlaa. Vuoden viimeisissä festivaaleissa on ohjelmaa ja toimintaa etenkin nuorille ja lapsiperheille. Maunulakekrissä voit tavata muun muassa Kekri Kaisan, Mimin ja Kukun sekä Roskis Nallen. Perheen pienimmät voivat myös osallistua työpajoihin, joissa askarrellaan kekrihimmeleitä ja rakennetaan kauhea kummitussokkelo. Maunulakekriin on vapaa pääsy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme