Kustannusosakeyhtiö Otava

Ryhmä Hau hoitaa kirjahomman!

Jaa

Alle kouluikäisten lasten suosikki ympäri maailman on kiistatta Nickelodeonin Ryhmä Hau: 91 prosenttia maailman lapsista tunnistaa Ryhmä Haun. Otava julkaisee tänä vuonna kymmenen uutta Ryhmä Hau -teosta.

Ryhmä Haulla on poikkeuksellisen laaja yleisö lastensarjaksi: koirien urotyöt viihdyttävät eri-ikäisiä lapsia 2-vuotiaista nuoriin koululaisiin. Maailmanlaajuisen hitin on sanottu ihastuttavan lapsia jo yhdestä katselukerrasta. Ryhmä Haun maailmaa kiitellään erityisesti siitä, että pentujen tekemä yhteistyö voittaa suurimmatkin haasteet: “Ei työtä liian suurta, ei pentua liian pientä!”

Otava julkaisee kesällä neljä uutta Ryhmä Hau -teosta: Ryhmä Hau – Pennut pelastavat pikkukisut, Ryhmä Hau – Pennut pelastavat Ratsastaja-Rampan,Ryhmä Hau – Pennut pelastavat jalkapallo-ottelun ja Ryhmä Hau – Pennut pelastavat valtaistuimen. Myöhemmin tänä vuonna ilmestyy vielä kuusi uutta Ryhmä Hau -teosta. 

“Ryhmä Hau on lasten ehdoton suosikki, tarinoiden maailma on positiivinen ja kannustava, sen opetukset pohjaavat ystävyyteen ja auttamiseen. Olemme Otavalla todella iloisia että saamme jatkossa kustantaa Ryhmä Hau -kirjat Suomessa.” kertoo Otavan lasten- ja nuortenkirjapäällikkö Kaisu-Maria Toiskallio.

Ryhmä Hau (engl. PAW Patrol) on alkujaan kanadalainen lasten animaatiosarja. Sarja alkoi elokuussa 2013, ja Suomessa se on kuulunut Pikku Kakkosen suosikkiohjelmiin jo vuodesta 2014 lähtien. Nickelodeonin valvoma Ryhmä Hau -brändi toimii yli 250 eri maan markkinoilla, yli 900 eri toimijan kanssa. Ryhmä Hau kertoo pelastuspartiosta, joka koostuu kuudesta koiranpennusta ja heidän johtajastaan Rikusta. Sarjassa Riku ja pennut auttavat Jännälahden asukkaita erilaisissa ongelmissa ja onnettomuuksissa.

 Arvostelukappaleet: Hannele Tavi hannele.tavi@otava.fi puh. 044 531 2225

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme