Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ryhmäliikuntatunnit jatkuvat vasta ensi vuonna

Jaa

Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden ryhmäliikuntatunnit, liikuntakerhot ja perheliikunta eivät jatku enää tällä kaudella.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi liikuntapalveluiden järjestämät terveysliikunnan ja soveltavan liikunnan ryhmäliikuntatunnit, kouluilla järjestettävät Action-liikuntakerhot sekä perheliikunta ja perheluistelu ovat tauolla vuoden loppuun saakka.

- Toimintamme jatkuu verkon välityksellä, eli tarjoamme some-kanavillamme Facebookissa ja Instagramissa erilaisia live-jumppia, kertoo liikuntasuunnittelija Tatjana Asplund.

Liikuntaneuvoja voi lähteä seuraksi lenkille

Uutuutena liikuntapalvelut tarjoaa kaiken ikäisille vaasalaisille maksutonta ja yksilöllistä liikuntaneuvontaa. Liikuntaneuvojille voi soittaa tai laittaa sähköpostia.

- Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat vinkkejä, kannustusta ja opastusta liikunnan aloittamiseen tai jatkamiseen. Liikuntaneuvojamme voi tarvittaessa vaikka lähteä mukaan kävelylle, jos yksin lähtemisestä ei tule mitään, Asplund kertoo.

Yhteyshenkilöt

Liikuntasuunnittelija Tatjana Asplund, puh. 0400 893 665, tatjana.asplund@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

INBJUDAN & MEDDELANDE:OFFENTLIGGÖRANDE AV VASA STADS MUSEERS UTSTÄLLNINGSPROGRAM ÅR 2021 OCH PRESSTRÄFF.30.11.2020 13:28:19 EETTiedote

På Kuntsis museum för modern konst, Österbottens museum, Tikanojas konsthem och Vasa konsthall visas nästa år sammanlagt 15 tillfälliga utställningar. I programmet ingår ett mångsidigt och omfattande utbud av modernism, nutidskonst och äldre konsthistoria som samlingsutställning. Den kulturhistoriska delen presenteras av utställningen Villaliv som på grund av pandemin flyttades fram ett år. Tikanojas konsthem firar sitt 70-årsjubileum med både samlingsutställningen Vers la lumière och nya öppningar.

TIEDOTE JA KUTSU: JULKISTUS JA TIEDOTETILAISUUS VAASAN KAUPUNGIN MUSEOIDEN NÄYTTELYOHJELMA VUODELLE 2021.30.11.2020 13:28:16 EETTiedote

Kuntsin modernin taiteen museossa, Pohjanmaan museossa, Tikanojan taidekodissa ja Vaasan taidehallissa nähdään ensi vuonna yhteensä 15 vaihtuvaa näyttelyä. Ohjelmistoon kuuluu monipuolinen ja laaja-alainen kattaus modernismia, nykytaidetta ja vanhempaa taidehistoriaa kokoelmanäyttelynä. Kulttuurihistorian osuutta esittelee Huvilaelämää – näyttely, joka pandemian vuoksi siirrettiin vuodella eteenpäin. Tikanojan taidekoti juhlistaa 70-vuotista olemassaoloaan sekä kokoelmanäyttelyllä Vers la lumière että uusilla avauksilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme