Suomen metsäkeskus

Ryskettä metsiin Kankaanpäässä

Jaa

Metsäalan toimijat järjestävät Kankaanpään S-marketissa Ryskettä metsiin -tapahtuman lauantaina 17.3. klo 10-15. Koko perheen metsäisessä tapahtumassa saa tietoa metsistä ja nykypäivän metsätaloudesta. Perheen nuorimmat voivat tutustua metsään ja puualaan pelien muodossa.

Tapahtumassa saa tietoa esimerkiksi oman metsän hoidosta, metsänomistajille tarjolla olevista palveluista sekä metsänhoitotöitä tarjoavista yrityksistä. Lisäksi paikalla pääsee kapuamaan metsäkoneen ohjaamoon, tutustumaan mönkijään ja tukkikärryyn sekä testaamaan uusimpia raivaus- ja moottorisahoja. Koko perheen tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki metsänomistajat ja metsäasioista kiinnostuneet.

- Nyt järjestettävä tapahtuma on ensimmäinen laatuaan Satakunnassa, kun kaikki alueen metsäalan toimijat ovat yhdessä toteuttamassa tällaista tempausta. Metsänomistajien ja metsäalan toimijoiden kohtaamiselle on selkeä tarve. Tapahtumassa on hyvä tilaisuus löytää metsätöille tekijöitä, kertoo projektipäällikkö Lasse Rantala Ryskettä Lounais-Suomen metsiin -hankkeesta.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen metsäkeskuksen Ryskettä Lounais-Suomen metsiin -hanke, Mhy Karhu, MTK metsälinja, UPM Metsä, Metsä Group, Westas Group, 4H-Yhdistys, John Deere Forestry, Otso Metsäpalvelut, KuMeKo Forest, Metsäpalvelu Kiviranta tmi, LähiTapiola ja S-market Kankaanpää. Tilaisuus on maksuton ja tapahtumassa on kahvitarjoilu ja arvontoja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lasse Rantala
projektipäällikkö
Ryskettä Lounais-Suomen metsiin -hanke
Suomen metsäkeskus
puh. 040 525 3619
lasse.rantala@metsakeskus.fi

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Metsäkeskuksen tehtävänä on edistää metsätaloutta ja alan elinkeinoja ja neuvoa metsänomistajia metsien ja metsäluonnon hoidossa sekä hyödyntämisessä. Metsäkeskus myös kerää ja jakaa tietoa Suomen metsistä sekä valvoo metsälainsäädännön noudattamista. Metsäkeskuksen toimintaa ohjaa ja valvoo maa- ja metsätalousministeriö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen metsäkeskus