SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

S-Etukortti Visasta Suomen ensimmäinen pystymallinen maksukortti – verkko-ostaminen helpottuu

Jaa

S-Pankki ja S-ryhmä vetäisevät todellisen Ässän hihastaan, kun S-Etukortti Visasta tulee uudistuksen myötä Suomen ensimmäinen pystymallinen maksukortti. Korttitemppu helpottaa muun muassa verkossa maksamista.

S-Etukortti Visasta tulee uudistuksen myötä Suomen ensimmäinen pystymallinen maksukortti
S-Etukortti Visasta tulee uudistuksen myötä Suomen ensimmäinen pystymallinen maksukortti

Lähes neljän miljoonan suomalaisen lompakosta löytyvä vihreä S-Etukortti uudistuu kesän kynnyksellä.  

- Maailma on muuttunut, joten myös korttien on aika muuttua mukana. Aiemmin maksupäätteissä viilattiin magneettiraitaa, joten vaakamallinen kortti oli looginen. Nyt kun maksaminen tapahtuu joko sirulla tai lähimaksuna, on pystymallinen kortti kätevämpi. Myös verkko-ostaminen yleistyy koko ajan, joten halusimme luoda uuden digiajan maksukortin, kertoo korttien tuoteryhmäpäällikkö Marketta Lundell S-Pankista.  

Uudessa S-Etukortti Visassa korttinumero on jaoteltu neljän numeron sarjoihin allekkain, mikä helpottaa numeron hahmottamista ja syöttämistä verkko-ostoksia tehdessä. S-Pankin korteilla verkossa tehtävien maksujen määrä on kasvanut noin 40 prosenttia viimeisen vuoden aikana. Kaiken kaikkiaan joka kymmenes suomalaisella pankkikortilla tehty ostos maksetaan S-Etukortilla. 

Uusi pystymallinen kortti istuu paremmin myös esimerkiksi kännykkäkuoren taskuun, missä monet korttia säilyttävät. 

- S-Etukortti on paljon muutakin kuin maksukortti. Sitä käyttämällä saa itselleen oikeaa rahaa takaisin, eli Bonusta ja maksutapaetua. S-Etukortilla saat myös ostotietosi talteen suosittuun Omat ostot -palveluun, jolloin voit tarkastella omaa ostohistoriaasi kätevästi S-mobiilin kautta. Voit esimerkiksi katsoa, kuinka paljon kasviksia tulee kuukausittain ostettua, kuvailee asiakkuusjohtaja Pekka Malmirae SOK:lta.   

Kaikkien asiakkaiden kortteja ei uusita samaan aikaan vaan uudenlaisen S-Etukortin saa sitä mukaa, kun kortti on aika uusia muutenkin. Ensimmäiset pystymalliset kortit näkyvät asiakkaiden arjessa touko-kesäkuussa.  

 

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pekka Malmirae, asiakkuusjohtaja, SOK MEDIA, 010 76 80234, pekka.malmirae@sok.fi

Marketta Lundell, korttien tuoteryhmäpäällikkö, S-Pankki, 010 767 9363, marketta.lundell@s-pankki.fi

Kuvat

S-Etukortti Visasta tulee uudistuksen myötä Suomen ensimmäinen pystymallinen maksukortti
S-Etukortti Visasta tulee uudistuksen myötä Suomen ensimmäinen pystymallinen maksukortti
Lataa

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

S-ryhmä on osuustoiminnallinen yritysryhmä, joka muodostuu 19 alueosuuskaupasta, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnasta (SOK) sekä niiden tytäryhtiöistä. Osuuskauppojen jäsenet eli asiakasomistajat omistavat osuuskaupat, jotka puolestaan omistavat keskusliike SOK:n.

S-ryhmän keskeiset liiketoiminta-alueet ovat marketkauppa, tavaratalo- ja erikoisliikekauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa, rautakauppa sekä rahoituspalvelut. S-ryhmän vähittäismyynti oli vuonna 2018 noin 11,5 miljardia euroa, ja se oli suurin yksityinen työllistäjä Suomessa yli 38 000 työntekijällään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme