HOK-Elanto

S-market Martinlaakson remontti alkaa 26.4.2021

Jaa

S-market Martinlaaksossa aloitetaan maanantaina 26.4. remontti. Remontin myötä myymälä saa uuden, avaran ja raikkaan yleisilmeen, juomaosasto uusitaan kokonaan ja heviosasto laajenee.

- Remontti kestää 2,5 viikkoa, ja se tehdään myymälän ollessa auki. Tämä tuo omat haasteensa, mutta remonttiryhmällä on vastaavista remonteista jo paljon kokemusta, marketpäällikkö Jari Mård kertoo. 

Heviosasto laajeneeasiakkaiden toiveet otetaan huomioon 

Miljööuudistuksen lisäksi Martinlaaksossa laajennetaan myymälän heviosastoa, uudistetaan koko juomaosasto ja päivitetään valikoima asiakkaiden toiveiden perusteella. Valikoimatyössä asiakkaiden toiveet otetaan huomioon uuden sinuntoive.fi -palvelun avulla.  

- Omia tuotetoiveita on helppo tehdä sinuntoive.fi-palvelun kautta. Myymälän valikoimatyötä tehdessä perusrunko on olemassa, ja sitä täydennetään asiakkaidemme toiveilla, Mård toteaa.  

2,5 viikon mittaisen remontin aikana myymälä pidetään auki. Myymälä on jaettu eri sektoreihin, ja tuotteiden sijainnit voivat vaihtua remontin aikana. Remontti valmistuu 12.5. mennessä. 

HOK-Elanto uudistaa koko S-market-ketjun – toivoo asiakkaita mukaan uudistusten suunnitteluun    

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla. Uudistushanke alkoi viime vuonna ja valmista on määrä tulla alkuvuodesta 2022. Remontin myötä kaikki S-marketit saavat uuden, raikkaan ja avaramman ilmeen ja tuotetarjontaa kehitetään vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveita.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jari MårdmarketpäällikköS-market Martinlaakso

Puh:010 76 61811

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Tripla Workery West Firdonkatu 2 T 111
00520 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 630 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 2 miljardia euroa, ja yritys työllistää noin 6 000 henkilöä.

Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus.

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 300. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme