Osuuskauppa Hämeenmaa

S-market Nastolan uudistuksessa kuultiin asiakkaiden toiveita

Jaa

S-market Nastola vastaa uudistuksen myötä nyt entistä paremmin paikallisten asiakkaiden odotuksiin. Myymälän ilme on uudistunut raikkaan viihtyisäksi ja valikoima on laajentunut lähes kaikissa tuoteryhmissä.

Uudistus on ollut mittava, sillä S-market Nastolassa uudistettiin myymälän kaikki kalusteet. Esimerkiksi kylmälaitteet ovat uusia ja ovellisina myös energiaystävällisiä. Niin ikään hedelmä- ja vihannesosaston kalusteet on uusittu.

- Seinät maalattiin ja myymälän värimaailma on hillitysti tyylikkään tummanharmaa, uuden S-market -miljöön mukaisesti, ryhmäpäällikkö Erja Kaila Osuuskauppa Hämeenmaalta esittelee.

- Valikoimaa on merkittävästi laajennettu ja valikoimasuunnittelussa on huomioitu alueen asiakkaiden ostokäyttäytyminen ja -tarpeet, toteaa Kaila.  Marketpäällikkö Hannu Kesänen kertoo, että myös asiakkaiden tuotetoiveita on otettu uudistuksen valikoimatyössä huomioon.  

Tuoretuotteet ovat saaneet entistä enemmän myyntitilaa. Myös juomaosasto on täysin uudistettu. Se on entistä tilavampi ja tässäkin tuoteryhmässä on asiakkailla reilusti entistä enemmän valinnanvaraa.

-Osaston yleisilme on tyylikäs ja viihtyisä, mistä olemme erityisen ylpeitä, toteaa Kaila.

Tavoitteena asiakkaan arjen ruokavalintojen helpottaminen

-Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme inspiraatioita arjen ruokaratkaisuissa. Ruokatorin tiloja laajennettiin ja erityisesti pakatun valmisruoan valikoimaa on kasvatettu asiakkaan arjen helpottamiseksi. Jatkossa Ruokatorilta on saatavilla muun muassa pitsaa ja patonkeja, sekä laajempi valikoimaa valmiiksi pakattuja ruoka-annoksia. Myös ravintola Mamma Marian ja Amarillon valmisannoksia on saatavilla, kertoo Kaila.

Hyvän kahvin ystäviä ilahduttaa Take Away -kahvipiste, missä kahvin laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota.

Uudet itsepalvelukassat lisäävät asioinnin sujuvuutta erityisesti ruuhka-aikoina. Koska kassoilla on valvonta, niiltä voidaan ostaa myös ikärajavalvottavia tuotteita.

- Kannustamme kaikkia rohkeasti kokeilemaan itsepalvelukassoja, henkilökuntamme opastaa ja neuvoo tarvittaessa, rohkaisee marketpäällikkö Kesänen.

S-market Nastola työllistää noin 30 työntekijää. Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Nastolan alueella kattavasti, sillä alueen talouksia palvelee kaksi Sale-myymälää, kaksi S-market-myymälää ja ABC liikennemyymälä sekä ABC-pesukatu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Erja Kaija 050 363 6458

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 166 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 900 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 166 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme