HOK-Elanto

S-market Pitäjänmäen uudistus alkaa - myymälä suljetaan remontin ajaksi

Jaa

S-market Pitäjänmäen uudistuksessa myymälä käy läpi täysremontin, kylmälaitteet vaihdetaan uusiin ja myymälän kylmälaitos päivitetään ympäristöystävällisempään, hiilidioksidia kylmäaineena käyttävään kylmälaitokseen.

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla.
HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla.

S-market Pitäjänmäki suljetaan laajan myymäläremontin ajaksi. Myymälän viimeinen aukiolopäivä on lauantai 31.7., ja uudistetun myymälän avajaisia juhlitaan torstaina 16.9.2021.  

– Myymälä suljetaan uudistuksen ajaksi, ja seuraavan kerran ovet avataan syyskuussa. Uudistuksen myötä myymälän kalusteet vaihdetaan, myymälämiljöö päivitetään uuteen konseptiin ja valikoimamme laajenee. Käytännössä myymälä remontoidaan kokonaan lattiasta kattoon, kertoo S-market Pitäjänmäen marketpäällikkö Kari Bruun. 

Uudistuksen yhteydessä myymälän pinta-ala kasvaa, ja uusilla kalusteilla myymälämiljööstä saadaan myös entistä avarampi kokonaisuus. S-market Pitäjänmäen palvelutarjonta täydentyy Itsudemon sushibuffetilla. 

Uutuusjuomat, leivät ja välipalatuotteet korostuvat asiakkaiden toiveissa 

Bruunin mukaan laajentuva valikoima mahdollistaa myös asiakkaiden tuotetoiveiden toteuttamisen entistä paremmin. Alkuvuodesta 2021 käyttöönotetun sinuntoive.fi-palvelun kautta S-market Pitäjänmäen asiakkaat ovat jo nyt lähettäneet yli 250 tuotetoivetta. 

–  Asiakkaiden lähettämissä tuotetoiveissa on korostunut erilaiset leivät, juomauutuudet ja välipalatuotteet. Myös vegevaihtoehtojen kasvava kysyntä näkyy ostoskoreissa ja toiveissa. Uudistuksen myötä tavoitteenamme on räätälöidä valikoimastamme alueen osuvin, ja tässä työssä asiakkaiden toiveet asettuvat keskiöön, Bruun summaa. 

Tuotetoiveita voi tehdä sinuntoive.fi-nettisivulla kaikkiin HOK-Elannon S-marketeihin.

Kylmälaitosinvestoinnilla kohti hiilinegatiivista S-ryhmää 

HOK-Elannossa on käynnissä kymmenien miljoonien investointi, jossa uudistetaan kaikkien marketien kylmälaitokset ja kylmäaineet pääkaupunkiseudun S-marketeissa, Prismoissa, Alepoissa ja Food Market Herkuissa. Mittavassa 211 toimipaikan muutostyössä on edetty suunniteltua aikataulua nopeammin ja jo nyt yli puolet kaikista kylmälaitoksista on uudistettu.  

Suurimmat vaikutukset kaupan päästövähennyksiin tulevat kylmälaitteiden konehuoneen puolelta, sillä kylmälaitteet muodostavat isoimman osan myymälöiden aikaansaamista päästöistä sekä myös energiankulutuksesta. Kylmäainevuotojen aiheuttamien päästöjen osuus HOK-Elannon kokonaispäästöistä oli vuonna 2020 lähes 70 %. Tähän mennessä kylmälaitosten kylmäaineista on vaihdettu yli puoleen myymäläverkostosta, ja sen myötä voidaan laskea saavutetun 7000-kertainen päästövähennys.  

– Kun uudistamme myymälöiden kylmälaitokset ja kylmäaineet saadaan myös kylmälaitteiden tuottama lämpö hyödynnettyä yhä paremmin myymälän tai kiinteistön lämmityksessä, mikä vähentää vielä usein fossiilisilla polttoaineilla tuotetun kaukolämmön tarvetta ja näin myös lämmityksen aikaansaamat päästöt vähenevät, kertoo vastuullisuuspäällikkö Satu Kattilamäki HOK-Elannosta. 

Lue lisää marketien kylmälaitosuudistuksesta.

Myymälähenkilökunta siirtyy remontin ajaksi muihin yksiköihin

S-market Pitäjänmäen henkilökunta siirtyy työskentelemään ketjun muihin yksiköihin uudistuksen ajaksi. Lähimmät palvelevat S-marketit löytyvät Munkkivuoresta (Raumantie 1, 00350 Helsinki) ja Lassilasta (Kaupintie 14, 00440 Helsinki). 

Myös S-marketin ruoan verkkokauppa toimittaa Pitäjänmäen alueelle. Tilauksia voi tehdä linkin kautta. 

S-market-ketjun laaja uudistushanke valmistuu alkuvuodesta 2022

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla. Uudistushanke alkoi viime vuonna ja valmista on määrä tulla alkuvuodesta 2022. Remontin myötä kaikki S-marketit saavat uuden, raikkaan ja avaramman ilmeen ja tuotetarjontaa kehitetään vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveita.     

S-market-ketjun laajan remonttikierroksen lisäksi HOK-Elanto investoi vuoden 2021 aikana myös täysin uusiin yksiköihin. Vuoden 2021 aikana HOK-Elanto avaa uudet S-marketit Nöykkiöön, Hakaniemeen sekä Torpparinmäkeen. Uusi S-market Pukinmäki avattiin huhtikuussa. 

 

S-market Pitäjänmäki 

Takomotie 33, 00380 Helsinki 

ma-la 7-22, su 9-22 

Myymälän viimeinen aukiolopäivä on 31.7.2021

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kari BruunmarketpäällikköS-market Pitäjänmäki

Puh:010 76 62911

Kuvat

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla.
HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Tripla Workery West Firdonkatu 2 T 111
00520 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 630 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 2 miljardia euroa, ja yritys työllistää noin 6 000 henkilöä.

Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus.

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 300. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

HOK-Elanto rekrytoi satoja kaupan ja ravintoloiden ammattilaisia 2.7.2021 10:00:00 EEST | Tiedote

- Viimeisen vuoden aikana on tapahtunut paljon. Verkkokauppamme on kasvanut valtavasti, uusia toimipaikkoja on avattu ja avaamme aktiivisesti uutta jatkossakin. Jo pelkästään näihin tarvitsemme paljon uusia osaajia. Olemme tänä vuonna rekrytoineet jo yli 400 henkilöä vakituisiin työsuhteisiin. Isona rekrytoijana huomaamme, että ihmiset arvostavat hyvän työyhteisön ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi työnantajassaan myös vakautta ja turvallisuutta. HOK-Elannon ihmisläheiset arvot nousevat vahvuutena esiin kun palkkaamme uusia osaajia. Sitä arvostetaan, että huolehdimme ihmisistä ja heidän työstään sekä toimentulostaan myös vaikeina aikoina. Vastuullisuus myös työnantajuudessa on tärkeää, HOK-Elannon henkilöstöjohtaja Maria Hekkala toteaa. Ravintolaelämä elpyy Ravintola-ala on kärsinyt valtavasti koronan aikana. Odotukset tulevaan ovat kuitenkin korkealla, kunhan loputkin rajoitukset saataisiin pois pääkaupunkiseudulta. - Viime vuoden kevään ravintolasulun aikana pystyimme tarjoamaan r

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme