Osuuskauppa Hämeenmaa

S-market Syke sai huippunopean pullonpalautusautomaatin – kertaheitolla sisään jopa yli sata muovipulloa ja tölkkiä!

Jaa

Lahtelaisen S-market Sykkeen pullonpalautuspisteellä on uusi tulokas: TOMRA R1 -automaatti, johon voi kaataa kerrallaan suuren säkillisen tyhjiä muovipulloja ja tölkkejä. Vastaava laite on otettu syksyn aikana käyttöön myös Vantaalla, Helsingissä, Turussa ja Kuopiossa.

– Olemme odottaneet innolla uuden palautusautomaatin käyttöönottoa. Näitä ei Suomessa montaa ole, ja on hienoa, että kauppaamme tulee Lahden ensimmäinen. Asiakaskunnassamme on paljon aktiivisia pullonpalauttajia, ja on hienoa, että voimme uudella R1-automaatilla helpottaa myös heidän arkeaan, sanoo S-market Sykkeen apulaismarketpäällikkö Marjut Vänttinen.

TOMRA R1 -palautusautomaatti on saanut suuren suosion ja runsaasti positiivista palautetta suomalaisilta kuluttajilta.

– Suomalaiset ovat ottaneet uuden pullonpalautusautomaattimme erittäin hyvin vastaan. He arvostavat selvästi nopeaa pullonpalautusta ja sitä, ettei käsiä tarvitse enää liata. TOMRA R1 on selkeästi kasvattanut – joissakin tapauksissa jopa yli tuplannut – palautusmääriä ja asiakastapahtumia myymälöissä, joissa laite on otettu käyttöön, kertoo TOMRA Oy:n toimitusjohtaja Lauri Kangaslahti.

Moninkertaisesti nopeampi

TOMRA R1 on jopa viisi kertaa nopeampi kuin perinteiset pullonpalautusautomaatit, joihin palautetaan yksi juomapakkaus kerrallaan. Nopeus näkyy etenkin silloin, kun palautettavana on suuri määrä pulloja.

Suomalaiset ovat innokkaita juomapakkausten kierrättäjiä: Suomessa palautettiin vuoden 2019 aikana huikeat 1,9 miljardia juomapakkausta.

– Mitä sujuvampaa pullonpalautus on, sitä useampi osallistuu kierrättämiseen. Maailmaa voi pelastaa pullo kerrallaan – tai tässä tapauksessa yli 100 pulloa kerrallaan, Kangaslahti toteaa.

Näin R1 toimii:

1. Avaa luukku ja kaada tölkit ja/tai muovipullot laitteeseen.

2. Sulje luukku. Laite laskee sekä lajittelee muovipullot ja tölkit.

3. Ota kuitti ja jatka ostoksille.

TOMRA R1 ei hyväksy lasipulloja, vaan ne tulee palauttaa muihin TOMRA-palautusautomaatteihin.

Yhteyshenkilöt

Oy TOMRA Ab, toimitusjohtaja Lauri Kangaslahti, lauri.kangaslahti@tomra.com, puh. 040 740 1518

Osuuskauppa Hämeenmaa / S-market Syke, marketpäällikkö Laura Haavasoja, laura.haavasoja@sok.fi, puh. 044 471 0648

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 166 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 900 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 166 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Pidä huolta -kampanja haastaa pitämään huolta nuoresta mielestä – Osuuskauppa Hämeenmaalta 10 000 euron lahjoitus21.9.2021 09:05:00 EEST | Tiedote

Korona-aika on lisännyt nuorten pahoinvointia ja ahdistuneisuutta. Tämä näkyy matalan kynnyksen mielenterveyspalvelujen ruuhkautumisena paitsi valtakunnallisesti, myös Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Toivon Kärki ry:n ja MIELI ry:n yhteisen Pidä huolta -hyväntekeväisyyshaasteen avulla kerätään rahaa nuorten mielenterveystyöhön yli 70 suomalaisen artistin voimin. Osuuskauppa Hämeenmaa liittyy 10 000 euron lahjoituksella osaksi LähiTapiolan ja S-ryhmän yhteistä puolen miljoonan euron kokonaislahjoitusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme