Osuuskauppa Hämeenmaa

S-market Tammela avaa loppuvuoden myymäläuudistusten sarjan

Jaa

Osuuskauppa Hämeenmaa uudistaa voimakkaasti palveluverkostoaan. S-market Tammelan remontti käynnistyi syyskuussa, ja uudistetun myymälän avajaisia vietetään tällä viikolla 10.–12. lokakuuta. Loppuvuonna on tulossa muitakin myymäläuudistuksia.

S-market Tammelassa asioiminen on nyt entistä sujuvampaa ja valikoimat yhä kattavammat.

– Myymälä uudistui lähes täysin, ja ilme päivitettiin nykyaikaiseksi, S-market-ryhmäpäällikkö Marko Leppänen toteaa.

Uudistuneessa myymälässä on itsepalvelukassat, mehustamo ja kahvipiste. Seinät saivat remontissa uuden maalipinnan ja teippauksia uusittiin. Osa kalusteista on myös uusittu, minkä ansiosta uusille tuotteille saatiin tehtyä tilaa myymälässä.

– Valikoimiin tuli noin tuhat uutta tuotetta. Halusimme vastata asiakkaidemme toiveisiin, kertoo Leppänen.

Päivitettyjen opasteiden ansiosta tuotteiden löytäminen on jatkossa entistä helpompaa.

– Hankimme lisäksi remontin myötä matalammat ostoskärryt ja sijoitimme kärryparkin uudelleen, S-market Tammelan marketpäällikkö Mikko Korpinen lisää.

Asiakkaat ovat toivoneet myös aikaisempaa avaamista. Tähänkin toiveeseen vastattiin: jatkossa S-market Tammela palvelee maanantaista lauantaihin klo 7-21 ja sunnuntaisin klo 9-21.

Asiakkaat ovat olleet kiinnostuneita myymäläremontista ja suhtautuneet siihen positiivisesti, vaikka tuotteiden löytäminen tuottikin ajoittain hankaluuksia.

– Olen itsekin innostunut uudistuksista ja tyytyväinen myymälän nykyaikaiseen ilmeeseen, Mikko Korpinen iloitsee.

Avajaisohjelmaa koko perheelle

S-market Tammelan uuden aikakauden avajaisia juhlistetaan kolmen päivän ajan niin tuotetarjouksin kuin avajaisohjelmallakin. Esimerkiksi torstaina 10.10. myymälässä vierailee Paijan Leipomon konsulentti, ja paikalla on osan päivästä myös asiakasomistajaneuvoja. Perjantaina 750 ensimmäistä asiakasta saa klo 9.30 alkaen hernekeittoa, ja konsulenttivieraana on Makulihan edustaja. Lauantaina 12.10. perheen pienimpiä ilahduttavat klo 10–13 jaossa olevat ilmapallot, ja lapsille myös tehdään kasvomaalauksia klo 11–13.

Tarkempi avajaisohjelma kellonaikoineen löytyy osoitteesta: https://bit.ly/2IqfqdW

Loppuvuoden aikana uudistetaan vielä muitakin Hämeenmaan marketeja ja myymälöitä, muun muassa S-market Kiveriö, Parola ja Tervakoski sekä muutama Sale-myymälä.

Yhteyshenkilöt

Ryhmäpäällikkö Marko Leppänen, puh. 044 076 4359

Marketpäällikkö Mikko Korpinen, puh. 050 363 6460

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2800 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat  ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme