Osuuskauppa Keskimaa

S-Pankki keskittää laajat pankkipalvelut Kauppakeskus Sokkariin

Jaa

S-Pankin Kauppakeskus Sokkarissa tarjoamat pankkipalvelut laajenevat S-Pankkiiripalveluiden muuttaessa Seppälän Prismasta kauppakeskuksen toiseen kerrokseen. S-Pankin asiakaspalvelupiste jatkaa toimintaansa Seppälän Prismassa. Jatkossa ajanvarauksella toimivat vakuudellisten lainojen, kuten asunto- ja sijoitusasuntolainojen, neuvottelut hoidetaan Kauppakeskus Sokkarin S-Pankissa. Sokkarin S-Pankin asiakaspalvelupisteessä voi hoitaa myös tileihin, kortteihin, vakuudettomiin luottoihin sekä muihin päivittäisiin raha-asioihin liittyvät asiat.

S-Pankin vakuudellisten lainojen palvelut ovat siirtyneet Seppälästä Jyväskylän keskustaan Kauppakeskus Sokkarin 2. kerrokseen 11.11.2019 alkaen. Samaan tilaan siirtyvät myös S-Pankki- ja asiakasomistajapalvelut Sokkarin 2. kerroksen aulasta. Jatkossa entistä laajemman asiakaspalvelukokonaisuuden muodostamat asiakasomistajapalvelut, S-Pankin päivittäisissä raha-asioissa palveleva asiakaspalvelupiste sekä ajanvarauksella toimivat S-Pankkiirit mahdollistavat myös asuntolainaneuvottelujen käymisen samoissa uudistuneissa ja rauhallisissa neuvottelutiloissa. Uudet tilat sijaitsevat Kauppakeskus Sokkarin toisessa kerroksessa, Nikolainkulman päässä.

− S-Pankki on vetovoimainen ja meillä oli tarvetta laajentaa toimintaamme Jyväskylässä. On luontevaa, että S-Pankin tarjoamat kokonaisvaltaiset palvelut ovat saatavilla yhdestä paikasta, jossa on huomioitu asioinnille tarvittavat väljemmät ja rauhallisemmat tilat. Keskustassa pystymme vastaamaan asiakkaidemme kasvaneeseen tarpeeseen entistä paremmin, toteaa S-Pankin myyntipäällikkö Jukka Heikkinen.

− Olemme iloisia, että Kauppakeskus Sokkarin palvelut laajenevat myös pankkiasioinnin osalta. Tämä lisää entisestään Kauppakeskus Sokkarin vetovoimaisuutta, toteaa Sokos- ja kauppakeskusjohtaja Outi Terho.

S-Pankin laajat pankkipalvelut ovat keskustassa helposti asiakkaiden saavutettavissa, ja palvelevat laajoilla aukioloajoilla ma–pe 9–18 ja lauantaisin 10–16. S-Pankkiirit palvelevat arkisin ajanvarauksella.

Jyväskylän S-Pankin asiakaspalvelupisteiden aukioloajat:

Prisma Seppälä ma–pe klo 9–20 ja la 10–18
Prisma Keljo ma–pe klo 9–20 ja 10–16
Prisma Palokka ma–pe 10-18, la klo 10–16
Kauppakeskus Sokkari ma–pe klo 9–18, la 10–16, S-Pankkiirit arkisin ajanvarauksella.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Keskimaa, Sokos- ja kauppakeskusjohtaja Outi Terho, 010 767 3601, outi.terho@sok.fi
S-Pankki Oy, Jukka Heikkinen, myyntipäällikkö, 010 767 9160, jukka.heikkinen@s-pankki.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 625 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 130 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan avaa lähes kaikki ruokaravintolansa sekä Original Sokos Hotel Alexandran ensi viikolla 1.7.202026.6.2020 09:35:00 EESTTiedote

Koronarajoitusten asteittaiset purkamiset vauhdittivat Osuuskauppa Keskimaan päätöksiä avata heinäkuun alussa Original Sokos Hotel Alexandran ravintolapalveluineen sekä molemmat Rossot Jyväskylässä. Turvalliseen asiointiin kiinnitetään korostetusti huomiota ja asiakkaita ohjeistetaan monin eri tavoin pitämään huolta hygieniasta ja huomioimaan turvavälejä.

Vesa Kyllönen nimitetty Osuuskauppa Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtajaksi 1.9.2020 alkaen25.6.2020 13:45:00 EESTTiedote

Paluumuuttaja Vesa Kyllönen aloittaa Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtajana syyskuun alussa. Keskimaalla uransa aloittanut Kyllönen on tehnyt pitkän uran vähittäiskaupan alalla S-ryhmässä. Viimeksi hän on toiminut johtotehtävissä elintarviketeollisuudessa, ja hän siirtyy Keskimaalle Verso Food Oy:n Export Managerin tehtävästä.

Keskimaan edustajisto päätti ylijäämänpalautuksen maksusta ja hyväksyi sääntömuutoksen16.6.2020 09:05:29 EESTTiedote

Osuuskauppa Keskimaan edustajisto päätti kevätkokouksessaan maksaa asiakasomistajilleen ylijäämänpalautusta vuoden 2019 tuloksesta. Ylijäämänpalautus asiakasomistajille on yksi tapa tukea keskisuomalaisten ostovoimaa ja hyvinvointia näin haastavina aikoina. Ylijäämänpalautusta maksetaan asiakasomistajille tänä vuonna lähes 5 miljoonaa euroa. Lisäksi edustajisto hyväksyi esityksen, jossa Keskimaan vaaleissa siirrytään suoraan vaalitapaan.

Keskimaa kutsuu kaikki lomautetut takaisin töihin15.6.2020 11:55:00 EESTTiedote

Osuuskauppa Keskimaa on joutunut koronaviruksen aiheuttamien vaikutusten myötä lomauttamaan osan ravintoloiden, hotellien, ABC-liikennemyymälöiden sekä tavaratalokaupan henkilöstöstä. Yhteensä lomautusuhan alla olleita henkilöitä on ollut yli 700 henkilöä, joista enimmillään 463 on ollut lomautettuina. Rajoitusten purkautuessa asteittain on Keskimaa päättänyt kutsua kaikki lomautetut takaisin töihin mahdollistaakseen ravintola- ja hotelliliiketoimintojen laajemman käynnistämisen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme