S-Pankki Oyj

S-Pankki on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

Jaa

S-Pankki on saanut Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen, joka myönnetään vuosittain parhaiten henkilöstötutkimuksissa pärjänneille yrityksille. S-Pankin suurimpia vahvuuksia olivat myönteinen työnantajakuva, työn hallinta ja esihenkilöiden toiminta.

S-Pankki on saavuttanut Suomen innostavimmat työpaikat 2021 -tunnustuksen, joka myönnetään vuosittain Eezy Flown People Power -henkilöstötutkimuksessa parhaat tulokset saavuttaneille yrityksille. Tunnustus kertoo henkilöstön omistautuneisuudesta sekä yrityksen toiminnan pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä.

S-Pankin henkilöstötutkimuksessa vuonna 2021 keskeisimmistä kysymyksistä muodostuva työ­tyytyväisyysindeksi oli 75,7 (asteikolla 0–100). Tulos nousi 2,9 prosenttiyksikköä edellisestä vuodesta ja oli Suomen asiantuntijanormia selvästi korkeampi. Myös vastausprosentti oli erinomainen, 94 prosenttia. S-Pankin vahvuuksina nousivat esiin erityisesti myönteinen työnantajakuva, työn hallinta, esihenkilötyö sekä viestintä ja osallistuminen.

”Tänä syksynä toteutetun henkilöstötutkimuksen tulokset paranivat iloksemme kaikilla osa-alueilla. Iso kiitos hyvistä tuloksista kuuluu esihenkilöillemme, jotka ovat hienosti onnistuneet kehittämään tiimien toimintaa ja vaalimaan yhteishenkeä, vaikka olemmekin pääsääntöisesti olleet etätöissä jo melkein kahden vuoden ajan. Kiitos myös jokaiselle s-pankkilaiselle innostuksesta ja halusta olla mukana luomassa yhteistä menestystarinaa”, kertoo S-Pankin henkilöstöjohtaja Merja Reinilä.

Eezy Flow toteuttaa People Power -tutkimuksen vuosittain sadoille suomalaisille organisaatioille, ja siihen vastaa vuosittain yli 150 000 henkilöä. Vuoden 2021 kaikki Innostavimmat työpaikat -tunnustuksen voittajat ja sijoittuneet yritykset julkaistaan alkuvuodesta 2022 osoitteessa innostavimmat.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viestinta@s-pankki.fi, 050 573 5855

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-Pankki Oyj
S-Pankki Oyj
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

+358 50 573 5855http://www.s-pankki.fi

S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta. Meillä asiantuntemus tarkoittaa sekä talouden että ihmisen ymmärtämistä: osana S-ryhmää tunnemme 3,1 miljoonan asiakkaamme arjen. Uudistamme pankkialaa tarjoamalla ylivoimaista helppoutta ja hyötyä pankin ja kaupan palveluita yhdistämällä. www.s-pankki.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta S-Pankki Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme