Osuuskauppa Hämeenmaa

S-Pankkipiste palvelee uudistuneena Prisma Launeella

Jaa

Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -piste palvelee Prisma Launeen asiakkaita nyt uusissa, ajanmukaisissa tiloissa. Palvelupiste on siirtynyt ensimmäisen kerroksen neuvontapisteestä Prisman toiseen kerrokseen.

Palvelupisteessä asiakas voi hoitaa laajasti erilaisia pankkiasioita, kuten S-Laina- ja Visa-hakemuksia. Myös S-Etukorttiin liittyvät kiperät kysymykset hoituvat pisteessä sutjakasti. Ellei S-Etukorttia vielä lompakosta löydy, kannattaa asiakasomistajaksi liittyminen hoitaa kuntoon palvelupisteessä – asiakasomistajat saavat nimittäin rahanarvoisten etujen, kuten Bonuksen, lisäksi S-Pankin maksuttomat peruspankkipalvelut.

Pankkivastaava Birgitta Vesanen Hämeenmaalta kertoo, että uudessa palvelupisteessä asiointia sujuvoittaa kätevä ajanvarausmahdollisuus. Asiakas voi varata sopivan palveluajan osoitteesta: www.pankki.fi/fi/ajanvaraus.

Pankkipisteessä on tavallisen vuoronumerojärjestelmän lisäksi mahdollisuus käyttää mobiilissa toimivaa vuoropalvelujärjestelmää. Mobiilijärjestelmää käyttämällä asiakas voi ensin liittyä pankkipisteessä jonoon omalla älypuhelimellaan ja poistua sitten asiointipaikalta käyttääkseen jonotusaikana muita Prisma-keskuksen palveluita.

S-Pankkipiste palvelee maanantaista perjantaihin klo 10–18, ja 22.8. alkaen myös lauantaisin klo 10–16.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä, Osuuskauppa Hämeenmaa, puh. 050 542 3811

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 166 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 900 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 166 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme