SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

S-ryhmän kumppaniapteekki kauppakeskus Kaaressa uudistaa verkkokauppansa – S-Apteekki.fi aukeaa

Jaa

Helsingin Kannelmäessä, Kauppakeskus Kaaressa toimiva Apteekki Isokannel käynnistää uudistetun verkkoapteekin osoitteessa S-Apteekki.fi. Tavoitteena on tuoda joustava, ajasta ja paikasta riippumaton apteekkipalvelu mahdollisimman monen ulottuville.

Uutta palvelua on rakennettu yhteistyössä S-ryhmän kanssa. Verkkokaupan ostoista on mahdollista myymälän tapaan saada myös Bonusta ei-lääkkeellisistä tuotteista. 

 Olemme iloisia, että pääsemme uudistamaan verkkokauppamme ja että pitkäaikainen bonusyhteistyömme S-ryhmän kanssa laajenee myös verkkoon. Uudella verkkokaupalla haluamme tarjota asiakkaille entistä sujuvampaa ja nopeampaa palvelua, proviisori Terhi Hakuli Apteekki Isokanteleesta toteaa.  

Verkkoapteekki mahdollistaa myös lääkkeiden tilaamisen kotiinkuljetuksella tai vaikka työpaikalle ja jatkossa tullaan mahdollisesti lisäämään myös uusia toimitustapoja, kuten pikatoimituksia.  

 S-ryhmä on testannut Kaaressa monta uutta asiaa, kuten Prisman 24/7 aukioloaikaa ja ruoan verkkokauppaa. Nyt Apteekki Isokanteleen uuden verkkokaupan yhteydessä meillä on hyvä mahdollisuus testata myös uudenlaista yhteistyötä apteekin ja S-ryhmän välillä. Testaamisesta saatuja kokemuksia voidaan mahdollisesti jatkossa hyödyntää apteekkiyhteistyössämme laajemminkin, kehityspäällikkö Jarkko Mäkinen SOK:lta kertoo.

https://www.s-apteekki.fi/ 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
proviisori Terhi Hakuli, Apteekki Isokannel, p. 041 317 5310, yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse: apteekkiisokannel@apteekit.net
Kehityspäällikkö Jarkko Mäkinen, SOK, p. 010 76 80583, jarkko.makinen@sok.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

S-ryhmä on osuustoiminnallinen yritysryhmä, joka muodostuu 19 alueosuuskaupasta, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnasta (SOK) sekä niiden tytäryhtiöistä. Osuuskauppojen jäsenet eli asiakasomistajat omistavat osuuskaupat, jotka puolestaan omistavat keskusliike SOK:n.

S-ryhmän keskeiset liiketoiminta-alueet ovat marketkauppa, tavaratalo- ja erikoisliikekauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa, rautakauppa sekä rahoituspalvelut. S-ryhmän vähittäismyynti oli vuonna 2018 noin 11,5 miljardia euroa, ja se oli suurin yksityinen työllistäjä Suomessa yli 38 000 työntekijällään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Reilusti yli 100 tonnia vähemmän muovia vuodessa – S-ruokakauppojen pakkausuudistukset tähtäävät kierrätettävyyteen ja kestävään muovin käyttöön21.7.2020 08:07:00 EESTTiedote

Yhdessä hedelmärasiassa käytetyn muovin määrä voi vaikuttaa pieneltä asialta, mutta kun volyymit ovat suuria, on pienilläkin muutoksilla suuri merkitys. Viinirypälerasioiden kansien vaihtaminen ohuisiin muovikalvoihin säästää yli miljoonan muovikassin verran muovia vuodessa. Kotimaista-merkin jauhelihapakkauksen vaihtaminen ohuempaan muoviin säästää vuodessa lähes 80 tonnia muovia. S-ryhmä kehittää jatkuvasti pakkauksiaan yhä vastuullisemmiksi yhdessä tavarantoimittajien kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme