S-Pankki Oyj

S-ryhmän uusi tuoterajattu lahjakortti sopii lahjaksi esimerkiksi nuorelle

Jaa

S-ryhmä uudistaa lahjakorttejaan. Uudella tuoterajatulla lahjakortilla ei voi ostaa tupakkaa tai alkoholia, joten se sopii hyvin esimerkiksi lahjaksi nuorelle tai vaikka arpajaisvoitoksi tuntemattomalle saajalle. Kaikkien lahjakorttien kuva-aiheet on päivitetty uusilla raikkailla vaihtoehdoilla.

S-ryhmän lahjakortti on monelle suomalaiselle tuttu lahja, sillä kortilla voi maksaa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa. Lahjakortti käy tavarataloissa, ruokakaupoissa sekä Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu -hotelleissa. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä myös kaikissa S-ryhmän ravintoloissa ja kahviloissa.

”S-ryhmän lahjakortit ovat erittäin suosittuja, sillä niillä on niin paljon käyttömahdollisuuksia ympäri Suomen. Myös monet yritykset ja yhdistykset suosivat lahjakortteja tavaralahjojen sijaan”, kertoo korttien tuoteryhmäpäällikkö Marketta Lundell S-Pankista.

Lokakuun puolivälissä lahjakorttien valikoima monipuolistuu. Uudella tuoterajatulla lahjakortilla ei voi ostaa tupakka- ja alkoholituotteita. Tuoterajattu lahjakortti käy maksuvälineenä vain S-ryhmän päivittäistavarakaupoissa, eli esimerkiksi Alepassa, Salessa, S-marketissa, Prismassa ja Sokoksella.

”Tuoterajattu lahjakortti on toivottu uutuus. Se sopii hyvin lahjaksi esimerkiksi nuorelle tai vaikkapa arpajaisvoitoksi, jolloin lahjan saaja ei ole etukäteen tiedossa”, Lundell sanoo.

Tuoterajatut lahjakortit mahdollistavat myös hyväntekeväisyyskampanjoissa nimenomaan ruokaan tarkoitettujen lahjakorttien lahjoittamisen vähävaraisille. Esimerkiksi Hyvä joulumieli -keräykseen sekä muihin S-ryhmän marketkaupan tukemiin keräyksiin on aiemmin pitänyt keräysluvan puitteissa teettää erilliset paperiset lahjakortit. Lundellin mukaan uudistus helpottaa tärkeää hyväntekeväisyystyötä esimerkiksi joulun alla.

S-ryhmän lahjakortit ovat uudistuneet myös ulkonäön osalta. Uudet kortit ovat pystymallisia S-Etukortti Visan tyyliin. Uudet kuva-aiheet mukailevat värikkäämpiä ja hillitympiä lahjapapereita, joten kortti näyttääkin nimensä mukaisesti lahjalta. Myöhemmin syksyllä julkaistaan vielä uusi jouluinen kuva-aihe.

Lahjan antaja voi valita kortille lahjasumman 10–150 euron väliltä ja haluamansa kuva-aiheen. Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta ostohetkestä ja lahjansaaja voi käyttää kortille ladatun rahasumman joko kerralla tai pienemmissä osissa. Lahjakortteja voi ostaa muun muassa Prismojen ja Sokosten sekä S-marketin, Alepan ja Salen kassoilta. Uusilla kuvilla varustetut kortit tulevat myyntiin vähitellen syksyn aikana. Yritykset voivat tilata suurempia määriä lahjakortteja myös verkkopalvelusta osoitteesta s-lahjakortti.fi.

Lisätietoja S-ryhmän lahjakortista osoitteesta S-Lahjakortti.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marketta Lundell, korttien tuoteryhmäpäällikkö, S-Pankki, p. 040 505 8858, marketta.lundell@s-pankki.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-Pankki Oyj
S-Pankki Oyj
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

010 768 011http://www.s-pankki.fi

S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta. Meillä asiantuntemus tarkoittaa sekä talouden että ihmisen ymmärtämistä: osana S-ryhmää tunnemme 3,1 miljoonan asiakkaamme arjen. Uudistamme pankkialaa tarjoamalla ylivoimaista helppoutta ja hyötyä pankin ja kaupan palveluita yhdistämällä. www.s-pankki.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta S-Pankki Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme