Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Saara Suojoki EMMAn markkinointi- ja viestintäpäälliköksi

Jaa

Espoon taidemuseosäätiö on nimittänyt EMMA – Espoon modernin taiteen museon uudeksi markkinointi- ja viestintäpäälliköksi FM Saara Suojoen (s. 1975). Hän aloittaa tehtävässään 15.4.2018.

Suojoki siirtyy tehtävään Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan viestintä- ja markkinointipäällikön tehtävistä. Suojoki on aiemmin työskennellyt Helsingin taidemuseo HAMissa sekä Ateneumin taidemuseossa. HAMissa Suojoki vastasi mm. markkinoinnista, viestinnästä ja yritysyhteistyöstä sekä johti menestyksekkäästi brändiuudistusta.

”EMMA on yksi kiinnostavimmista ja keskeisimmistä taidemuseoistamme, ja siellä on moni asia hyvällä mallilla. Odotan kovasti, että pääsen kehittämään kokonaisvaltaista museokokemusta yhdessä EMMAn asiantuntevan henkilökunnan kanssa, ja tuomaan siihen mukaan oman osaamiseni brändäämisestä ja erilaiset kohderyhmät tavoittavasta markkinointiviestinnästä.” Saara Suojoki

Lehdistökuva: https://kuvat.emma.museum/kuvat/Lehdistokuvat-Press/Saara+Suojoki/
Salasana: emmamuseum

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Saara Suojoki, markkinointi- ja viestintäpäällikkö
saara.suojoki@emmamuseum.fi (15.4.2018 alkaen), +358 40 841 2621

Pilvi Kalhama, museonjohtaja 
pilvi.kalhama@emmamuseum.fi, +358 40 533 4070

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon Tapiolassa sijaitsevan EMMA – Espoon modernin taiteen museon kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin. Arkkitehtonisesti vaikuttavassa professori Aarno Ruusuvuoren suunnittelemassa WeeGee-talossa sijaitsevat EMMAn näyttelytilat ovat pinta-alaltaan Suomen suurimmat. Puhdaslinjainen moderni arkkitehtuuri tukee EMMAn, Saastamoisen säätiön ja Tapio Wirkkala Rut Bryk Säätiön kokoelmien sekä vaihtuvien näyttelyiden kokemuksellista esittämistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo mukana Eurocities-verkoston Mayor’s Summit -tapaamisessa Brysselissä 20.-21.3.201921.3.2019 12:06:16 EETTiedote

Espoo osallistuu pienellä delegaatiolla Eurocities-verkoston Mayor’s Summit -tapaamiseen Brysselissä. Tapahtuma kokoaa eurooppalaisten suurten ja keskisuurten kaupunkien johtoa yhteen julkistamaan kaupunginjohtajien agendaa (City leaders’ Agenda for Europe) eurooppalaiseen päätöksentekoon ja tulevaisuuden johtamiseen. Kaupunkien rooli on keskeinen Euroopan tulevaisuudelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme